Cât costă să trimiţi Fiscul să-ţi omoare concurenţa

Cât costă să trimiţi Fiscul să-ţi omoare concurenţa

3
DISTRIBUIȚI

Finanţele Publice au fost transformate de directorul adjunct Gabriela Ionescu într-o sursă de profit, aceasta folosindu-se de instituţie pentru a produce cât mai mulţi bani negri. Conform procurorilor DNA, Ionescu oferea nu numai protecţie pentru firma denunţătorului care avea de plătit sume importante din TVA, ci şi servicii de „pedepsire” a concurenţei protejaţilor.


La sfârşitul lunii septembrie, pentru că avea probleme cu o firmă, denunţătorul i-a cerut Gabrielei Ionescu „sancţionarea dură” a adversarilor. Cum serviciile şefei de la Finanţe nu erau niciodată gratis, aceasta a pretins pentru aceasta 5.000 lei. Banii au fost ridicaţi de complicele acesteia, Dinu Călin, direct de la casieria firmei denunţătorului. Gabriela Ionescu şi Dinu Călin erau extrem de atenţi să nu fie prinşi. ” Fiecare dintre inculpaţi a dovedit o preocupare constantă în disimularea adevăratei naturi a înţelegerilor infracţionale pe care le iniţiau sau le acceptau, evitând să poarte convorbiri telefonice cu un conţinut explicit, ori luând legătura între ei prin mijlocirea altor persoane, care le ofereau propriile aparate telefonice pentru a putea păstra caracterul conspirat al înţelegerilor şi pentru a face dificilă o eventuală interceptare şi înregistrare a convorbirilor telefonice, respectiv interpretarea conţinutului acestor convorbiri”, se arată în documentele de la dosar.

3 COMENTARII

  1. exact cum sunt acesti direcori la finante sau I.T.M exact asa au numit directori in toata industria tarii si din cauza asta am ajuns ca toata industria tarii sa fie vandutra la fier vechi, doar au avut pe cine copia, basescu le-a spus exact cat costa fierul vechi fiindca el numai ce vanduse cea mai mare flota de vapoare din Europa, nu mai putin de 400 de vapoare….lasa ca acum ne vindem si aurul tot pe pret de fier vechi, are grija basescu sa termine si aurul romanesc….daca-i spune aur romanesc nu inteleg de cel expoateaza canadienii si nu romanii,

  2. of,of…tony,tony…
    flota romaniei n-a avut in viata vietii ei 400 de nave! vorbim despre 250 de nave dintre care vreo 60 erau atat de degradate incat vanzarea lor ca fier vechi era o afacere profitabila.
    wwhatever, din cate stiu eu, basescu nu avea autoritatea si implicit nu era nevoie de semnatura lui pt vanzarea flotei romane. flota a trecut in propriettea csp in anii 90, ilterior acesta devenind fps(fondul proprietatii de stat) deci fostul contabil al economiei socialiste(vacaroiu) impreuna cu presedintele si directorii fps au semnat pt vanzarea flotei. dar in prealabil ea fusese divizata si conform principiului (divide and conquest) ea fusese fragmentata si ….vanduta.
    multi altii au fost implicati in acest proces, Constantin Teodorescu, Serban Cucu, Marin Lupu, Romanuel Posedaru, Virgil Toanchina, Cristina Romanescu, Mariana Muscat, Dan Ionescu, Constantin Bobes Radu Sîrbu, Alin Giurgiu, Gheorghe Parca, Sergiu Serbotei, Mariana Timotei, membrii CA ai FPS, directorul Directiei Juridice din FPS, Marcel Bardas, Kaunz Werner (director general si director comercial ai PETROMIN în anul 2000), Felicia Tipa si Gheorghe Veriotti si multi altii…
    stiu ca basescu in calitate de ministru a semnat retragerea pavilionului romanesc de pe navele care erau in afara tarii ,asta pt ca implica costuri suportate de tara noastra…
    asa ca acesta-i un proces lung si anevoios in care au fost implicati procurori avocati, politisti, oameni politici samd si de unde au „mancat” ani de zile toata sleahta de hoti! de ce crezi ca nu a fost gasit nici macar un singur vinovat din miile de procese intentate???
    gandeste-te ca unele nave valorau 20-30 de mil$, cred ca si lui rockefeller i-ar fi fost greu sa vanda 250 de nave!!!
    gasesc ca-i aiurea sa-i aruncam in carca lui basascu totul.
    (am scurtat cat am putut)
    o seara buna tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.