Fascinaţia şi „defascinaţia” la a 90-a aniversare

Fascinaţia şi „defascinaţia” la a 90-a aniversare

1
DISTRIBUIȚI
Ieri, la Alba Iulia, echipa de rugby  RCM Timişoara câştiga Cupa României, discret şi fără foarte multe personaje de bine care să lingă din preaplinul bucuriei. Au apărut mai pe seară şi vor mai veni atunci când vor răsplăti cu generozitate ,,performanţa” bine-nţeles din bani publici şi atât. Până atunci, rugbiştii de la RCM Timişoara vor continua să meargă la „stadionul” în care accesul se face şi prin gard şi la care, dacă nu eşti atent, rişti să te izbeşti de maşinile parcate chiar în incintă, în apropierea liniilor trasate cu var.


Bine-nţeles ca se vor aloca fonduri, se vor creea condiţii şi vom face în aşa fel ca performanţa să aibă „continuitate”.
Azi la Timişoara, cu spatele la echipa de fotbal Poli, de ziua ei, cu toate televiziunile de faţă şi deloc discret, unul dintre vorbitori şi-a dat seama de penibilul situaţiei. Nu a reuşit, însă, să salveze mai nimic căci nu prea ai cum sa reuşeşti să te organizezi într-o „garsonieră”, când banii de pentahaus cu vedere spre Champions League nu se prea se ştie de ce şi cum au fost pierduţi. Vom aloca alţii şi alţii până vom reuşi să ne fascinăm  puţin acolo unde nu banii sunt problema. Dar despre asta la a o suta aniversare.Până atunci „Hai baieţii!”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.