Gabriela Ionescu de la Finanţe şi complicele Dinu Călin, arestaţi. Vezi ce...

Gabriela Ionescu de la Finanţe şi complicele Dinu Călin, arestaţi. Vezi ce au făcut aceştia la audieri

4
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiş a judecat, astăzi, cererea DNA de arestare a directorului adjunct al Finanţelor Publice Timiş, Gabriela Ionescu, şi a complicelui acesteia, Dinu Călin. Un patron a plătit diverse sume de bani şi bunuri, în valoare de peste 88.000 lei, pentru a beneficia de protecţia Gabrielei Ionescu. Printre şpăgi s-au aflat pachete cadou date de PDL unor bătrâni din cămine şi 10.000 euro pentru asigurarea scaunului de adjunct la Finanţe.


Apărătorii celor doi au susţinut cercetarea celor doi în libertate pe motiv că nu există probe sau că nu ar fi valabile probele pentru că ar fi fost obţinute în faza premergătoare a urmăririi penale. Ionescu şi Călin au refuzat să dea declaraţii şi în faţa judecătorului, aşa cum au făcut şi în procurorului. Tribunalul Timiş a decis arestarea celor doi pe 29 de zile, avocaţii acestora declarând recurs.

4 COMENTARII

 1. Mda, cam nasol, dar asta e , capul face, capul trage. Surprinzator ca nimeni nu a aflat cine este „enigmaticul si charismaticul” Dinu Calin.

  Uneori prietenul googel ofera ajutor chiar si ziaristilor, la fel ca si comentariile de pe la articole, pot aparea anumite indicii.

  De exemplu, s-a ajuns la cifra de 88273 ron (exact, la ron) dar niciun ziarist nu a intrebat, pai bine, cine e DINU CALIN ? De unde vine ? Ce a facut ? O fi vreun muncitor (la Continental, trei schimburi la anvelope-banda rulare)

  In general, concubinul e o persoana din „lumea apropiata” nu un amarit de „neica nimeni”

 2. Dupa cum era de asteptat au aparut si comentariile de prost gust….
  ioane, „prietenul googel” ofera intradevar informatii pretioase doar pt cei ce stiu sa-l scrie corect GOOGLE. ce-i asa de complicat?
  cat despre „charisma” ta, aia cred ca lasa mult de dorit…
  whatever, mai bine ai folosi google-ul in scop constructiv si anume sa-ti perfectionezi gramatica.
  negoita tu ti-ai gresit vocatia, trebuia sa te faci detectiv!(dinu calin a mai fost arestat o data)…serios??? bine ca ne-ai spus ca ramaneam prosti!
  ai idee cati oameni sunt arestati acum in ro? procurori, avocati,oameni politici etc.so what??? in america iti pune catusele si te aresteaza doar daca ridici voce ala politist.
  personal cred ca nici tu si nici „ionel” nu aveti nimic de castigat din treaba asta doar ca va place sa mancati kkt aiurea.
  nu va obositi sa-mi raspundeti, sunt doar in trecer ca o ploaie rece de vara.
  o seara buna tuturor.
  NO NEED REPLY.
  out.

 3. Arestarile obisnuite dupa un an de munca sub acoperire a turnatorilor. Da bine la U.E. sa pari ca te lupti cu coruptia si sa arestezi niste pestisori. Dinu Calin nu a mai fost arestat este o victima a circumstantelor , un exemplu negativ la emisiunea ”Reflector”” Nu are bani, daca ar avea nu ar fi acolo.
  De acord cu Covaci Adrian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.