Inconştienţi cu alcoolul în sânge, prinşi la volan

Inconştienţi cu alcoolul în sânge, prinşi la volan

1
DISTRIBUIȚI

Inconştienţii care se urcă la volan deşi sunt „afumaţi” bine le-au dat de lucru poliţiştilor de la Rutieră şi în acest sfârşit de săptămână. Chiar dacă de la 1 ianuarie legea a deveni şi mai dură, acest lucru nu i-a speriat pe şoferii beţi. V.M. Liviu, de 41 ani, din Timişoara, a fost oprit, ieri după amiază, de poliţişti între localităţile Ciacova şi Cebza. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Azi noapte, în jurul orei 1, pe strada I. Huniade din Lugoj, agenţii au opri un autoturism condus de D. Eugen. În urma verificărilor s-a stabilit că şoferul nu poseda permis de conducere. Deoarece acesta mirosea a băutură, bărbatul a fost pus să sufle în „fiolă”. Rezultatul –  alcoolemie de 0,58ml/l alcool pur în aerul expirat. Pe DN 59B, şoferul unui autoturism care circula dinspre Banloc spre Deta a fost prins cu alcoolul în sânge. M.Ioan, de 43 ani, din Deta, avea o alcoolemie de 0.54 mg/l. I. R. Alexandru, de 39 ani,  a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Lucian Blaga, din Timişoara, având o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Toţi s-au ales cu dosare penale.

1 COMENTARIU

  1. Dragilor, ma dezamagiti ca nu sunteti cu informatiile la zi, iar eu va dezamagesc pe voi ca ati scris articolul degeaba, (nu toti au dosar penal), noile regului sunt la nivel de propunere care trebuie votata de alesii nostri, nu sunt in ca lege, si inca se lucreaza dupa codul vechi. Sorry (pentru voi).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.