Prima captură de ţigări din acest an la Moraviţa

Poliţiştii de frontieră şi vameşii de la Moraviţa au reuşit prima captură de ţigări de  contrabandă din acest an. Conform tradiţiei, a fost descoperit tutunul, dar nu şi proprietarii. “Cerberii” de la frontiera cu Serbia au organizat, ieri, un control amănunţit în vagoanele trenului rapid care circulă pe ruta Belgrad-Bucureşti. În pereţii laterali ai compartimentelor şi în bazinul de apa al WC-ului vagonului au fost descoperite 1.060  pachete de ţigări, mărcile „Fast”, Viceroy şi “Pall Mall”, în valoare de 10.600 lei. Bine-nţeles că niciunul dintre călători nu a revendicat ţigările, care au fost confiscate.


Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește PRESSALERT.RO pe FACEBOOK!

2 răspunsuri la
Prima captură de ţigări din acest an la Moraviţa

  1. vasile 05/01/2012 at 11:40 AM

    Mare idiot esti Bota! Capul tau chiar nu pricepe ca sunt ascunse tigarile si e firesc ca niciun calator sa nu le revendice? E ca si cum ai intreba : cine vrea o amenda? Cui ii p[risosesc niste milioane? Tu inca nu te-ai trezit dupa betia de Revelion?

    Reply
  2. un cunoscator 13/01/2012 at 10:43 PM

    Vezi ca Politia de Frontiera Moravita a capturat tigari in data de 10 in localitatea Rovinita Mare cu autori cunoscuti. Despre aceasta actiune inca nu ai auzit sau ai uitat sa mai scrii ?

    Reply
Întreaga responsabilitate penală și civilă pentru conținutul comentariilor aparține autorilor acestora. Comentariile nu reprezintă sub nicio formă poziția PRESSALERT.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 + 5 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>