Robul politicianismului greţos

Robul politicianismului greţos

9
DISTRIBUIȚI

„Eu nu sunt ca alţi politicieni. Despre mine nu se poate spune că am furat”, explica, cu un ton revoltat, şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, neieşirea în piaţă alături de „viermii” care strigă de zile bune că s-au săturat de politrucii care nu fac altceva decât să-şi urmărească propriile interese.  Un politician proaspăt, curat, cu principii politice şi morală. Asta ai zice dacă te-ai opri aici. Numai că vocea politicianului a anunţat calmă curvăsăria politică a anului – ”în proporţie de 99% parlamentari ai PDL vor veni alături de noi.


Fac un apel la conştiinţa lor, acum până nu se vor compromite total alături de Traian Băsescu şi Emil Boc, să părăsească PD-L”. Apel la conştiinţa de şobolan – părăsiţi barca până nu se scufundă de tot şi veniţi alături de noi ca să rămâneţi în continuare la caşcaval. Nu numai parlamentarii, ci şi grupurile de interese aflate în spatele lor. Această migraţie iminentă explică într-un fel şi non-combatul lui Nicolae Robu faţă de puterea portocalie. E mai simplu să aduci în partid nişte structuri producătoare de voturi, decât să faci o opoziţie reală şi să-ţi câştigi ştampila de la alegător. Iar toate acestea să le faci în momentul în care lumea se ridică împotriva actualei puteri, când opoziţia ar trebui să-şi îndeplinească rolul pe care-l are într-o societate normală. Dar robii politicianismului greţos, al înţelegerilor cu iz mafiot, nu le pasă decât de propriile învârteli. Pericolul cel mai mare este că  alegătorul, pus să aleagă între un pedelist verde şi un pedelist bronzat intensiv în liberal, va alege extremiştii care încearcă să-şi croiască drum în politica românească. Dar nimic nu contează pentru robii propriilor orgolii, interese sau frustrări.

9 COMENTARII

  1. Mai Bota iar minti? Unde dracu l-ai auzit tu pe dl. Robu spunand ca-i primeste pe toti pdl-istii care vor sa vina la pdl ca noua la sedinta ne spune tocmai ca nu trebuie sa-i primim pe toti ci numai pe cei necompromisi ca doar n-or fi nici ei toti la fel. Si a mai spus ceva si anume ca trecerea de la putere la opozitie e altceva decat trecerea de la opozitie la putere. Deci las-o balta cu smecheriile tale.

  2. nu prima data cand robu e pe o mana cu tradatorii. ex peremiatiu sunt la putere in onl. nu demult negocia cu rodica vlad si ion raducanu. ce va tot mirati de el?

  3. Domnilor nu cred ca trecerea parlamentarilor PD-L la PNL le poate asigura acestora realegerea. Ei pot fi validati de alaegeri – de vot. Ideea ca ei sunt acceptati de PNL pentru ca aduc voturi are o mica defectiune de logica. Daca ei oricum sunt votati de ce ar pleca din PD-L? Daca in orice partid ar fi ar aduce voturi nu vad ce sens ar avea sa treaca la un alt partid.
    Eu cred ca e nevoie de plecarea a cat mai multi parlamentari de la PD-L pentru a putea determina caderea guvernului Boc si a aduce un guvern de tehnocrati care sa asigure ALEGERI CORECTE. In rest, depinde de cum votam NOI!
    Poate multi chiar cred ca Dan Diaconescu si partidul lui cu biroul in OTV, este solutia. Poate uni chiar cred ca Dan Diaconescu a gasit O MIE DE OAMENI de afaceri care se „sacrifica” de binele poporului otevist. In fond ce vrem?
    Ce vrea Piata?
    Jos partidele?
    OKappa !!! Si ce sistem punem in loc? Un partid unic? Gasim un nou Hitler, Musollini, Stalin?
    Nu urlam prin Piete in 1990 ca vrem pluripartidism? Acum nu ne mai place sistemul – ca partidele nu sunt bune.
    Aveti a pune in loc un alt sistem?
    Oare partidele nu sunt imaginea Romaniei?
    Uite, Dan Diaconescu merge vijelios spre 20% si si-a castigat popularitatea cautand-o pe Elodia, care nu mai vine….si acum o asteptam mai abitir decat pe Godot.
    Ce vrem de fapt? Ce vrea poporul roman? Pe cine asteapta? pe Mesia Godot? Pai atunci asteapta cai verzi pe pereti.
    M-am saturat de discutia asta ca toti politicienii sunt la fel.
    Discutia asta s-a purtat in anii ’30 si s-a ajuns la fascism.
    Pana la urma votam oameni. Cand ii votam sa ne uitam ce pot ei face nu ce eticheta de partid poarta.
    Nu noi am votat un Ostaficiuc sau un Popoviciu (asta chiar e gretos)?
    Cand spun „noi” e vorba se o metafora la romanii care l-au votat, care pana la urma suntem tot noi, romanii!
    Sa nu mai dam vina numai pe politicieni. Ei nu ajungeau la putere fara votul romanilor. Eu cred ca ar trebui sa votam oameni si nu partide. Sa ne uitam cine vorbeste, sa nu ne mai lasam mintiti.
    Cum credeti ca va fi o societate romaneasca in care vine la putere partidul Rolls Roice otevist, care de pe acum face liste cu cine va fi arestat (ca pe vremea comunistilor) daca vin la putere? Suna bine nu-i asa? Poate si uni dintre noi sunt pregatiti sa „denunte” vreun dusman al poporului si sa-l treaca pe lista de arestari a lui Dan Diaconescu? Poate si voi aveti vreun vecin care are o avere pe care considerati ca ar trebui confiscata cum promite Dan Diaconescu si sunteti pregatit sa-l denuntati?
    Asa o societate dorim?
    Daca asta doriti …let go!!!!
    Pana la urma ce vrea Piata?
    Eu am fost seri la rand in piata si am strigat Jos guvernul! Jos Basescu! Vrem DEMOCRATIE!!
    Oare exista democratie fara partide?
    DA – democratia socialista sau fascista!
    Alegeti domnilor !

  4. Cand am spus sa votam oameni nu partide, m-am referit la faptul ca astefel vom obliga partidele sa trimita candidati credibili, onesti care sa inspire incredere. Numai prin votul nostru vom putea obliga partidele sa se primeneasca.
    Credeti-ma nu veti gasi in lume partide FECIOARE!!!daca credeti asta, mergeti la manastire ca nici acolo nu e sigur sa fie numai fecioare!

  5. ACESTE ŞANDRAMALE SECURISTO+COMUNISTE, ROBU, NODIŢI, ORZA, BOJIN NU SE MAI SATURA DE FURAT.
    TIMIŞORENI, TOŢI SUNT REPREZENTAŢI DE CONSLIERII ADMINISTRATIEI TIMISOAREI-PSD,PNL,PDL,PNTCD,PC,UPT=CRIMA ORGANIZATA SI VA FURĂ DE 22 DE ANI.
    EI V-AU DISTRUS ORASUL!
    EI V-AU FURAT VIITORUL!
    EI AU FOST ALIATI!
    ODATA LA 4 ANI SUNT ADVERSARI!
    DAR IN CULISE SUNT ,,FRAŢI”
    PUTEREA TA ESTE VOTUL, CONCEDIEAZĂ-I PRIN VOT!
    ACUM VE-ŢI PUTEA DUPA 22 DE ANI, PENTRU CĂ NU SE MAI ŞTIE CÂND.
    VOTEAZĂ PP DD ŞI ILIE BERTEA ÎI VA TRIMITE ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL.
    VOTEAZA PP DD!

  6. multe se auzeau despre Universitati… ca se aduc studente sa fie dragute cu invitatii… dar mai ales studentele de la chimie erau compromise si domnul Robu nu a facut nimic in acest sens… In fata unor hoteluri daca mergeai erau pesti… in parcuri… chimistele erau catalogate usoare ca accepta dialogul cu acestia… imi era rusine ca eram la chimie… ce se crede asa se ajunge… ar trebui fact ceva in acest sens…
    daca cineva indrazneste sa fie politician, toata stima …
    consider ca este greu sa fii avatar, dar mai ales sa interprinzi ceva… daca televiziunea studenteasca e tot atat de interesata sa arate doar ce vor profesorii, vechea structura… este grav… comunismul s/a pastrat mult timp in Timisoara prin aceasta televiziune

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.