Cum ajunge pedelistul Ostaficiuc candidatul USL în viziunea lui Robu

Cum ajunge pedelistul Ostaficiuc candidatul USL în viziunea lui Robu

14
DISTRIBUIȚI

Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, a mai fracturat o dată logica ca să-i iasă la următoarele alegeri ce trebuie. Cu explicaţii pretenţioase a vorbit despre meritocraţie – criteriul de bază în desemnarea candidaţilor pentru consiliul judeţean şi consiliul local Timişoara. Altfel spus, pe liste ajung numai cei care au muncit pentru partid, au rezultate şi pot să reprezinte cum trebuie USL. Alternativa la actuala putere portocalie, coruptă şi incompetentă, nu-i aşa? Teorie preţioasă ca un Swarovski contrafăcut. Pentru că atunci când a venit vorba de luat primari de la PDL ca să-i „vândă” la alegeri ca şi candidaţi USL s-a schimbat criteriul.


De bază nu mai este meritocraţia, ci că trebuie să ajungă la putere şi atunci trebuie propuşi oamenii care aduc voturi. Indiferent dacă sunt putred de corupţi. „Cât n-au o sentinţă definitivă, sunt doar vorbe. Politica este o chestiune complexă”, a explicat Robu. Concluzia este una simplă – nu trebuie să oferi alternative alegătorului, nu trebuie să ai soluţii, trebuie doar să strângi trădători şi sclavi ai banului ca să ajungi la caşcaval. Asta în condiţiile în care-i huleşti pe trădătorii de la UNPR care au plecat din toate colţurile politicii să susţină regimul Băsescu. Nu a mirat pe nimeni când pesedistul şef Titu Bojin, de facto om al puterii portocalii, a anunţat că zece primari trec la USL. Mergând, însă, pe logica lui Robu, nu Bojin va fi candidatul USL pentru şefia Consiliului Judeţean Timiş, ci pedelistul Constantin Ostaficiuc. Pentru că în sondaje are mai multe şanse decât „opozantul” său pe care l-a ţinut la Apele Române. Şi pentru ca să fie mai simpu, ar trebuie să ne reîntoarcem la PCR – Partidul Caşcavalului Român.

14 COMENTARII

  1. Ai dreptate . Nu mai departe de primarul PD-L vandut electoratului de catre Robu (apropos Robu” cui este?) Nu-i asa ca politica „Robului” este alta decat cea promovata de Antonescu? Se bazeaza mai mult pe FRICA. TOV.Robu suntem un partid format din membri care te-au votat si pe d-ta. iar acum Ii MINTI, Ii INSELI inseli cu curvele politice. Vezi cazul de la Sacalaz. Mai vrei voturi? NOI PNL in general uram tradatorii oricare ar fi „motivele”, PNL este PNL. TRADATORULE !!!

  2. Nu mi-am dat votul niciodata vreunui PSD-ist,cand securistul Simirad a distrus PAC-ul nu m-am dus in PNL ptr. ca liberalii l-au acceptat cu usurinta pe jigodia de Simirad Constantin si pe alti securisti din jurul lui.Imi pare rau ,dar si la alegerile urmatoare imi voi anula votul pentru ca nu voi vota cu infractori ascunsi asemerni lui Nicolae Robu,pe care Crin Antonescu ar trebui sa-l dea afara urgent din PNL,aceasta daca nu cumva si Antonescu Crin ar fi tot un roibu ,indifeeent la infractoprii PDL.

  3. Pe logica „scriitorului”toti care nu ne „plac”sunt tradatori si traseisti????!!!! …Am mai spus o data domnul „scriitor”ii place scandalul gen „mitici”, numai atunci se poate face POLITICA ADEVARATA ???!!!!
    Rezumand politica se poate face si fara scandaluri si atacuri la persoane, DACA NU SE VA INTELEGE ACEST LUCRU ,NU VOM AVEA NICIODATA POLITICIENI ADEVARATI !!!; cat despreasa zisii scriitorasi numai de bine ATAT!

  4. LIVIA , de ce sa-ti anulezi votul ? Mai bine voteaza cu portocalii , ca ti-se vede galeata portocalie in mana. Cu jigodii ca tine ramanem sa ne conduca un pirat nebun. Ce javra ?

  5. Mda…nu pot sa nu observ ca domnul „ziarist” Dragos este foarte conectat la contul domnului Grindeanu care desi e de la PSD face politica primarului Ciuhandu. Bravo Dragos iti joci cartea insa in cazul in care Ciuhandu dispare de la primarie, automat va disparea si Grindeanu (prin jocul pe care-l face) si automat iti vei pierde si tu finantarea. Mai bine ai gandi pragmatic:)

  6. Bravo, Dragos. Inca un articol reusit. te citesc din ce in ce mai des pentru ca esti un ziarist asa cum nu sunt multi in Timisoara. Si inca ceva, sper ca ai simtit ironia

  7. Mai Bota esti de-o prostie rara. Chiar oare tu ii fi reusit sa faci o facultate? Ce scrii tu in 99 % din cazuri e paralel cu realitatile. Eu am colaborat mult cu dl. Robu in afara politicii si-l cunosc bine si+i cunosc si opiniile politice. Da, pt. el Ostaficiuc nu e vinovat cand e acuzat de tine sau de altii ca tine care nu-ntelegeti prezumtia de nevinovatie ci cand are daca va avea sentinta definitiva si irevocabila de vinovat data de instanta. Cine nu are asa ceva si e preferatul cetatenilor e bun de candidat. Simplu, nu-nteleg la ce s-a referit dl. Robu cand a spus ca jocul politic e complex!

  8. odata cu cooptarea primarului de sacalaz in pnl sa dus dracului usl-sacalaz.robule te-ai facut de cacat netinand cont de parerea colegilor de alianta. se zvoneste ca acel cadou de 50000 de euro te-ar c-am fi multumit, ca sa-l accepti, dar ai rezolvat o problema majora: aceia ca usl sacalaz sa piarda alegerile din cauza ta . oare ai intrebat populatia daca este de acord cu gestul tau sa bagi un hot si un tradator care are 3 mandate toate cu alte partide ?
    voi pnl-istii , veti ramane singuri , cu todasca si o sa culegeti furtuna dupa gestul tau robule. ai tradat interesele usl-ului si a protocolului local ; ca sa nu se ia pdlisti in favoarea hotilor si a mafiei , iar toate astea trebuie aduse la cunostiinta electoratului in campanie. daca oameni si filiala locala nu il vor de ce tu ?
    oricum vei plati ptr. gestul asta !

  9. am auzit ca pnl a facut un sondaj la sacalaz si ca todasca e de departe pe primul loc. seful pnl-ului din sacalaz care ar fi vrut sa candideze la functia de primar nu ar avea decat vreo 15 % iar pnl are cat si partidul poporului de aia cica s-ar fi suparat robu si a decis sa-l accepte pe todasca.

  10. nu este adevarat. acel sondaj sa facut intre 2 pdlisti, buboi si todasca si un pnlist vasiu.
    ultimul luand singur 40 % dintre cei doi pdlisti. deci pnl+psd +pc +73 % in consiliu local iar primar 53%. asta e surpriza din sondaj , care nu se vrea sa se tina cont de ea. iar robu vrea sa faca harcea-parcea din usl sacalaz. trebuie avut mare grija cu CRETINUL ASTA DE ROBU, MARE GRIJA !

  11. uslistule. Sti ceva de sondaj numai ca nu-l sti bine. Todaca a scazut enorm in ochii sacalazenilor dar a urcat vertiginos in ochii Robului pentru o anumita suma de bani. Am sondajul in fata. Buboi e…….hai sa nu-l vorbim acum ca e in doliu. Mai vb. O zi buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.