EXCLUSIV Fiul unui celebru avocat, şantajat pentru 25.000 euro UPDATE2 Decizia instanţei

EXCLUSIV Fiul unui celebru avocat, şantajat pentru 25.000 euro UPDATE2 Decizia instanţei

5
DISTRIBUIȚI

Operaţiune extrem de discretă a procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara şi a poliţiştilor pentru prinderea în flagrant a mai multor persoane care l-au şantajat pe fiul unui celebru avocat timişorean. Flagrantul a fost realizat, ieri, în benzinăria Mol de la intrarea în Lugoj, fiind reţinute, iniţial, două tinere. Andrei Petrişor, fiul avocatului Petre Petrişor, a declarat în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro ce s-a întâmplat „Am primit, miercuri, un telefon şi mi s-au cerut 25.000 euro. Iniţial am crezut că este o glumă proastă a unor prieteni şi n-am băgat-o în seamă. Vorbeau de presupuse lucruri pe care le-am făcut , de relaţii, de afaceri. Am văzut şi nişte poze cu mine, trucate. Era pusă faţa mea, dar ea era într-o parte, corpul în alta. Când am văzut că nu este o glumă, am depus o plângere la parchet. Îi felicit pe cei care au acţionat cu profesionalism în acest caz şi i-au prins”. Andrei Petrişor este avocat, dar s-a suspendat pentru a se putea ocupa de afacerile familiei.

Anchetatorii le-au reţinut pe cele două tinere din Reşiţa care au venit să ia banii şi ulterior pe cel care s-a aflat în spatele întregii operaţiuni de şantaj – un bărbat de 27 ani din Reşiţa. Până acum, anchetatorii au refuzat să facă orice fel de comentariu pe marginea acestui subiect.


Cei trei suspecţi urmează să fie prezentaţi cu propunere de arestare preventivă instanţei. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli noi informaţii legate de acest caz.

UPDATE 1  Printre cei trei reţinuţi de anchetatori se afla şi Oana Ciobanu, fiica   unuia dintre cei mai importanţi oameni de afaceri  din Reşiţa, Cornel Ciobanu, cunoscut şi ca „Barbălată”. Acesta are mare parte din spaţiile comerciale din Reşiţa, iar printre ultimele sale achiziţii este şi funicularul din localitate, care a fost cumpărat de la combinatul siderurgic. Conform anchetatorilor, Oana Ciobanu a fost cea care a coordonat totul prin telefon de la Reşiţa. Pentru ridicarea banilor a trimis-o pe Larisa Simion, care a fost dusă cu maşina de un prieten, Adrian Iancu, acesta ştiind despre şantaj. La această oră audierile continuă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

UPDATE 2  Judecătoria Timişoara a decis în urma audierilor cercetarea celor trei în stare de libertate, aceştia având interdicţia de a părăsi ţara. Avocatul Arcadie Anastasescu, apărătorul Larisei Simion, a declarat pentru PRESSALERT.ro că „nu este un şantaj, ci cel mult o tentativă puerilă de înşelăciune. E normal ca în cazul unor astfel de plângeri de şantaj autorităţile să reacţioneze rapid, indiferent de calitatea părţilor, ce s-a şi făcut”. Procurorii au făcut recus împotriva deciziei judecătoriei, care urmează să fie judecat de Tribunalul Timiş.

5 COMENTARII

  1. asa fata, asa parinte….parinte care nu e tras la intrebari de unde are o asemenea avere! DNA dormiti? sau stati prin boscheti sa prindeti vreun amarat de cioban ce da mita o branza la un amarat de politist. DNA vrem sa vedem ca pestele se curata de cap!

  2. ce vrei tu,eu si multa lume din tara asta,nu se va intampla nici odata,pt.ca pestele intotdeauna se impute de la cap si se curata de la coada, asa s-a intamplat si in cazul contrabandei cu tigari,asa o sa se intample si cu lupta impotriva evaziunii fiscale,mandra tara,rea croiala,,a,a ei de randuiala!

  3. Bineinteles ca cei de la DNA nu fac nimic! Sunt anuntati toti infractorii inainte sa se faca perchezitii sau cercetari! Deci „oamenii legii” sunt, precum bine se stie, mana in mana cu toti golanii! Si degeaba se indrapta treaba la DNA, daca judecatorii ii pun in libertate imediat sau le dau pedepse minime!

  4. se pare ca ce scrie presa e doar povestea spusa de acel petrisor, oricare ar fi el (cel tanar sau batran). situatia nu e deloc cum pretind ei, si se pare ca toate sforile pt ca cele doua fete sa intre in belele tot petrisorii le-au tras. pe larisa nu o cunosc deloc, dar despre oana stiu suficiente incat sa realizez ca la banii pe care ii are tasu nu s-ar incurca intrun asemenea scandal. daca judecatorii i-au eliberat pe cei 3 inseamna ca au reusit sa vada dincolo de de teatrul si manipularile „vestitilor avocati petrisor”. GOOD JOB!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.