„Mita” şi regele asfaltului, arestaţi în dosarul firmelor fantomă ale mafiei ţigăneşti

„Mita” şi regele asfaltului, arestaţi în dosarul firmelor fantomă ale mafiei ţigăneşti

0
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Mehedinţi a judecat, astăzi, cererea DIICOT de arestare preventivă pentru şase persoane, care în momentul declanşării operaţiunii nu au fost găsite şi pentru care, iniţial, s-a cerut arestarea lor în lipsă. Printre aceştia s-a aflat şi Cătălin Spătaru, regele asfaltului din Argeş, care, ieri, s-a prezentat la audieri şi a fost reţinut în dosarul fraudei de 20 milioane de euro.


La instanţă s-au prezentat, astăzi, pentru audieri şi ceilalţi cinci suspecţi care, până acum, au fost de negăsit de către anchetatori. În urma audierilor maraton şi după deliberări, instanţa a decis, la ora 23, arestarea lui Cătălin Spătaru şi a lui Mihai Ion, zis „Mita”, din Strehaia, unul dintre cei consideraţi liderii grupării, pentru 20 de zile. Ceilalţi patru inculpaţi urmează să fie cercetaţi în stare de libertate. Spătaru s-a întors în sala de judecată pentru a afla decizia instanţei şi a fost ridicat de poliţiştii de la „Crimă Organizată”. Mihai Ion a plecat din clădirea tribunalului imediat după finalizarea audierilor şi urmează să fie căutat. Împotriva deciziei Tribunalului Mehedinţi s-a făcut recurs.

Cât priveşte recursul împotriva deciziei instanţei de arestare a primilor doi inculpaţi, care trebuia să se judece astăzi la Curtea de Apel Craiova, acesta s-a amânat pentru vineri  ca să fie îndeplinite procedurile de citare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.