Regele asfaltului, Cătălin Spătaru, reţinut în dosarul fraudei de 20 milioane de...

Regele asfaltului, Cătălin Spătaru, reţinut în dosarul fraudei de 20 milioane de euro UPDATE Pe ce au pus sechestru anchetatorii

6
DISTRIBUIȚI

Căutat de poliţişţii de la „Crimă Organizată” şi procurorii DIICOT pentru implicarea sa în dosarul firmelor fantomă ale mafiei ţigăneşti din Strehaia, Cătălin Spătaru, supranumit „regele asfaltului din Argeş” s-a predat în această dimineaţă, venind împreună cu avocatul la sediul DIICOT Mehedinţi pentru audieri. În momentul în care anchetatorii au făcut percheziţiile în dosarul fraudei de 20 de milioane de euro, acesta nu a fost găsit, fiind dat în consemn la frontieră.


Ţiganii de la Strehaia au făcut înţelegeri cu administratorii unor firmecare aveau rulaj mare, printre care şi Cătălin Spătaru, să le emită facturi fictive  pentru livrări de mărfuri sau prestări  de servicii, în scopul diminuării taxelor şi impozitelor aferente bugetului de stat. Emitenţii primeau un comision de 10%. În baza acestor facturi, membrii grupării au primit restituiri de TVA, banii fiind ridicaţi din conturi imediat ce ajungeau acolo. Spătaru este acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani, iar anchetatorii au cerut, deja, arestarea sa în lipsă. Tribunalul Mehedinţi a amânat judecarea solicitării pentru mâine pe motiv că trebuie îndeplinită procedura de citare. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 După ce a fost audiat, Cătălin Spătaru a primit ordonanţă de reţinere pe 24 de ore, urmând să fie prezentat, mâine, în faţa Tribunalului Mehedinţi. De asemenea, s-a dispus intituirea sechestrului asigurator pe cele două maşini cu care a venit la audieri – un BMW X6 şi un Audi A6.

6 COMENTARII

  1. Se vede pe fata lui ca e un hot avem si noi unul reprezentativ prin tupeu ALIN POPOVICIU,daca l-as mai intilni i-as trage un in fata ai de excroc ordinar!!!!

  2. mey DAN!
    sa tzo trag in popo!
    ciai mah cu domnu Popoviciu hai???????????
    ca mane pomane o sa fiii Primar la timisoara si dupe aia dam de tini sho sa fiii vai si amar di capu tau.

  3. haulio mo ca voi facetz descremenare cu cataline spetaru cai dial nost tzigan. sa ve mancie canceru ca latz dus la galere ca omu no fekut ninica . si nici no furatara. sa ma bata dumniazau. ca numa rumanii fura de la stat. noi nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.