EXCLUSIV Revolta şpăgarului pedelist împotriva impozitelor: „Ne-a omorât statul! Bată-i Dumnezeu să-i...

EXCLUSIV Revolta şpăgarului pedelist împotriva impozitelor: „Ne-a omorât statul! Bată-i Dumnezeu să-i bată!”.

2
DISTRIBUIȚI

Şeful APIA Caraş Severin, pedelistul Romică Anculia, nu avea nici o limită atunci când era vorba de bani. De altfel, într-o discuţie ambinetală interceptată de procurorii DNA, Anculia a recunoscut că „io dacă nu fac un ban nu mi-s om. Zici că-i căciulă, nu mi-s om dacă nu fac”. Obsesia lui Anculia pentru bani a ajuns până acolo încât s-a supărat că statul ia impozite firmelor. Într-o discuţie cu patronul din Lugoj Tudor Jurj, acesta i-a explicat că din sumele de pe contracte trebuie să oprească impozitele şi TVA-ul, adică 40% din bani, doar restul banilor putând să fie împărţiţi cu şeful APIA şi primari.„Ne-a omorât statul! Bată-i Dumnezeu să-i bată!”, a concluzionat supărat pedelistul Anculia.

Înaintea sărbătorilor de Paşte, Romică Anculia a convocat în biroul său de la APIA Caraş Severin toţi şefii de centre zonale şi le-a dat sarcini exacte cu ce trebuie să contribuie la cadourile pe care acesta trebuia să le trimită la Bucureşti – de la miei, la ţuică, vin , cartuşe de ţigări, peşte sau parfumuri de femei.


„Fiecăruia dintre subordonaţii convocaţi la biroul directorului A.P.I.A. ca la seniorul feudal, inculpatul Anculia Romică Pavel ţinea să le atragă atenţia că se aşteaptă ca niciunul dintre ei să nu plătească vreun ban pentru aceste produse, pentru că fiecare din ei este şef în instituţie şi, la rândul lor, urmează să pretindă aceste produse de la fermierii controlaţi”, se arată în referatul DNA.  Anculia a trimis la Bucureşti, conform unui calcul făcut de el, 113 miei înainte de Paşte.

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.