Fidelul pedelist Dugulescu a trecut la PNL cu şeful Poştei alături

Fidelul pedelist Dugulescu a trecut la PNL cu şeful Poştei alături

5
DISTRIBUIȚI

Deputatul Marius Dugulescu a păşit, astăzi, în sediul PNL Timiș după ce însuși Crin Antonescu i-a deschis ușa. Asta după ce, cu câteva zile înainte, declara de lângă Constantantin Ostaficiuc „sunt în PD-L, nu plec niciunde”. Întrebat când a minţit, atunci sau astăzi, Dugulescu a explicat că „a fost o decizie greu de luat. Atunci am spus că în acel moment nu plec. Viaţa este mai complicată. Nu este aşa de simplă cum puneţi dumneavoastră întrebările. Nu am un interes personal, nu am afaceri. Singurul motiv pentru care am plecat din PDL este că vreau să reprezint interesele cetăţenilor. N-am mai putut sta într-un partid care se îndepărtează de cetăţean”. Când a fost întrebat de ce nu a făcut acest gest de a demisiona din PDL când s-au tăiat salariile şi pensiile şi lumea s-a revoltat, Dugulescu a răspuns agresiv „de ce nu vă întrebaţi ce se întâmplă în filiala PDL Timiş.


A plecat deputatul Ciobanu, am plecat eu, domnul senator Borza a fost marginalizat, nici deputatul Drăgulescu nu se simte mai bine”. Bine-nţeles că nu a uitat să spună că vrea o dreaptă puternică în România, citându-l pe Sorin Frunzăverde, prezent şi el la Timişoara alături de Radu Ruşanu. Crin Antonescu  a anunţat că „avem de construit. Niciodată nu suntem prea mulţi”.

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu i-a promis lui Dugulescu ” o integrare totală începând de astăzi în PNL”. Aproape de sfârşitul conferinţei de presă a PNL a apărut şi Nelu Balaş, directorul Direcţiei Regionale de Poştă Timişoara, prezentat ca ultima achiziţie. Acesta a pozat în victimă „la Poştă, din ianuarie şi până acum, am controale şi dl maestru Alin Popoviciu a comandat aceste controale. Nu mă mai regăsesc în PDL şi sper să îmi găsesc locul în PNL”. Balaş nu a suflat nici un cuvânt despre cele 10.000 de felicitări personale trimise de Paşte electoratului prin intermediul poştaşilor fără a plăti nici o taxă pe motiv că promovează imaginea instituţiei. În timp ce în interior se făceau declaraţii de fidelitate, în faţa sediului PNL, un grup de tineri democrat-liberali mascaţi în „societatea civilă” a venit  să le pună ceasuri în geam liberalilor, în semn de protest faţă de migraţia politică.

5 COMENTARII

  1. Daca usl-ul va insista sa-mi bage pe git si la alegerile din iarna pe cel mai penibil deputat pe care circa mea l-a avut vreodata, raspunsul meu va fi neprezentarea la vot. Dupa ce timp de patru ani de zile, fiul de turnator securist a tinut sa-mi reaminteasca ca stie data zilei mele de nastere prin niste misive jegoase care mi-au ridicat de fiecare data tensiunea arteriala, mi se pare strigator la cer sa vii si sa-mi ceri sa votez aceasta javra cuvioasa. Mai mult, intrucit de aceste mesaje de amor au benficiat pe linga mine si vecinii mei chiar si fostii vecini, unii dintre ei trecuti de mult la cele sfinte, se naste intrebarea fireasca, nu oare cumva noi, destinatarii mesajelor domnului deputat de rahat suntem sustinatorii domniei sale care-l urmam prin trecerea sa la pnl? Nu cumva prin niste voturi trucate, falsificate pe baza fiselor de evidenta a populatiei de care a beneficiat fostul pedelist, s-a ales el ultima data in circa noastra de oameni normal asezati si in nici un caz bigotzi asa cum este scarba asta de om? Cred ca legea ar fi trebuit de mult sa-si spuna cuvintul despre aceasta aratare subumana pe care am vazut-o nu mai departe de saptamina trecuta jucind la nunta unui distins interlop tzigan si care pe de alta parte se viseaza urmas a ceausescului prin legea limitarii avorturilor pe, sfinta ipocrizie baptista, o promoveaza in parlament. Oare ce are a face KANALIA aceasta cu doctrina liberala, laissez-faire pe care d-le Antonescu va laudati ca o promovati? Sau, dupa ce veti face ceva progrese de franceza elementara, d-le Crin veti avea bunavointa sa-mi raspundeti!!

  2. Crin Antonescu a anunţat că “avem de construit. Niciodată nu suntem prea mulţi”.

    Obser ca singurul partid de incredere, de valoare, ce promoveaza competenta si raspunderea si-a schimbat cursul spre „prosti, da` multi”
    Domnule Antonescu, faceti un serviciu major PDL-ului…v-ati trezit mai devreme diminetile trecute si ati aflat ca a inceput curatenia de primavara si v-ati gandit sa va puneti pe treaba.
    Cred ca portocaliii va multumesc ca v-ati apucat de greblat in curtea lor. De frunze i-ati scapat, de plantatiile de tutun la fel, mai aveti cateva uscaciuni pe care sigur nu o sa le ratati. Si uite asa i-ati lasat pregatiti sa se prezinte cu peluza curata la mare test din 10 iunie.
    Daca pana acum ma regaseam in cetateanul turmentat „si eu cu cine votez”, acum am trecut in sfera „stiu sigur cu cine nu votez”, cu domnii pseudo-liberali.

  3. Mi-as dori ca PNL sa ia si pielea de pe astia 2 pana ce trec de alegerile locale, sa ii foloseasca si apoi sa le arate usa! Macar atat! Si la toamna sa nu-i mai vedem…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.