Termen şoc pentru recursul lui Ostaficiuc în dosarul conflictului de interese

Termen şoc pentru recursul lui Ostaficiuc în dosarul conflictului de interese

2
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş şi al organizaţiei judeţene a PD-L, Constantin Ostaficiuc, a primit un respiro nesperat în procesul său cu Agenţia Naţională de Integritate care l-a declarat a fi în conflict de interese. Asta după ce firma Ornella Design SRL, în care sunt acţionari soţia, fiica şi ginerele lui Ostaficiuc, a concesionat, printr-o serie de manevre dubioase, o parcelă în Parcul Industrial şi Tehnologic Timişoara, proprietate a CJ Timiş.


Pedelistul a atacat decizia ANI la Curtea de Apel Timişoara, dar a pierdut procesul. După ce a mai tras puţin de timp, Ostaficiuc a făcut recurs, care va fi judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Preşedintele CJ Timiş poate sta liniştit în perioada alegerilor locale, când va candida pentru un nou mandat, pentru că primul termen al recursului a fost stabilit peste un an, mai precis în 5 aprilie 2013. Explicaţia oficială pentru acest termen – numărul mare de dosare aflate pe rolul instanţei supreme. În cazul în care şi recursul îi va fi respins şi va fi găsit în conflict de interese, Ostaficiuc nu va mai putea ocupa, conform legii, o funcţie publică timp de trei ani.

2 COMENTARII

  1. atat min. de justitie cat si chiorul au cerut instantelor termene cat mai scurte ptr. rejudecare. dupa cum se vede astsa su si facut instantele timisorene.nu cumva sa-i pericliteze candidatura lui costel la cjt. asa se intimpla si in cazul primariei timisoara. ar trebui ca toti acesti judecatori sau gunoaie care-si spun judecatori sa fie cercetati la averi , imobile , terenuri , ca nu cumva sa avem surprize dintr-un banal salar de bugetar . si poate cu ajutorul lui costel , ciuhandu si cojocariu mai sug si ei o tzatza buna. mai stii…
    dar in orice caz este strigator la cer , la ce se intimpla ! n-e prostesc pe fata , n-e terfelesc demnitatea si onoarea tot pe fata crezandu-ne niste idioti , care credem solutiile lor. fratilor ati auzit de revolutia din ’89 ? aia a fost nimic din ce o sa fie. si vom incepe cu voi justitia , apoi primatia , cjt-ul , prefectura , etc. piatra pe piatra nu va ramane din voi , familiile voastre si averile facute din jaf si cardasie. asta sa bagati la cap. mult nu o sa mai n-e luati de prosti. prosti sunteti voi , fiindca nu ati invatat nimic de la revolutia din ’89.si va veti merita din plin soarta , veti fi saurati pina peste poate de averi, hotii, ,etc. dar nu veti mai face nimic cu ele !. justitia timisoreana ????????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.