Candidatul Nicolae Robu, primul galben de la biroul electoral

Candidatul Nicolae Robu, primul galben de la biroul electoral

4
DISTRIBUIȚI

Biroul Electoral de Circumscriptie Municipală  Timişoara a emis, astăzi, o hotărâre prin care obligă PNL Timiş să îndepărteze mai multe afişe cu candidatul USL la primărie, Nicolae Robu. Decizia vine în urma sesizărilor făcute către PDL Timiş, Uniunea pentru Timiş şi Poliţia Locală. Zilele trecute, între ţărănişti şi liberali s-a iscat un război pe tema căsuţelor de lemn şi a corturilor electorale.


Dacă ţărăniştii au acuzat că liberalii folosesc ilegal căsuţele, acuzaţii au replicat că ţărăniştii apelează la atacuri la persoană, în loc să îşi facă o campanie adevărată.

Locaţiile  din care afişele vor trebui să dispară, conform hotărârii sunt :  Zona Spital Judeţean- Mc Donalds, Simion Bărnuţiu (intersecţie cu Dorobanţi), Piaţa Consiliul Europei, Piaţa Unirii, Piaţa Libertăţii, Piaţa Mocioni (Sinaia), Calea Şagului- Arta Textillă, Calea Şagului – Zona turist, Zona Iuliul Mall- str. Aradului.  Liberalii riscă sancţiuni pentru nerespectarea disciplinei în construcţii. Echipa lui Robu nu pare dornică să se conformeze. „O să depunem contestaţie până la ultima autoritate competentă”, a declarat Alina Sabou,  putătorul de cuvânt al PNL Timiş

4 COMENTARII

  1. Nu e nimic necorespunzator referitor la corturile in cauza, insa Orza si gasca in stilul caracteristic incearca sa sensibilizeze electoratul sa il voteze pe el in locul lui RObu, victimizandu-se, dupa parerea mea nu tocmai o atitudine de lider, primar!

  2. Corturile au fost amplasate legal. Nu inteleg de ce, in loc sa se victimizeze, nu isi face campanie corect, nu denigrand candidatii.

  3. Ce ma mira pe mine,este cum administratia Ciuhandu-Orza,ca despre asta este vorba,cei din Politia Locala nu sunt decat yesmanii lor,ataca dreptul fundamental al unui candidat de a face campanie electorala…..E drept ca nimeni nu a fost sesizat cand tiganii au primit aiurea autorizatii de consturctie,cand strandul Heaven si termanl au fost inchiriate pe 2 lei unora si altora,e drept ca administratia ORza-Ciuhandu cu complicitatea altora,au pierdut spitale si acum stau in chirie la etnia rroma,e drept ca toate acestea au durat si dureaza de mai bine de 16 ani………….Ce sa faci? Ei nu sunt in stare sa-si faca o campanie klumea asa de slabi organizatori sunt,si atunci arunca rahat……. Rusine,Orza,rusine ca de atatia ani dezvoltarea orasului nostru e blocata,nu va mai salveaza nimeni ! Timisorenii sunt suverani si vor vota majoritatea cu Robu,degeaba va apara o mie de fratii,ca de stampila electoratului pe care il credeti usor de manipulat nu veti scapa,chiar dc de catuse ati scapat de zeci de ori!!!! Pe 10 iunie incepe Revolutia pasnica,domnia legii,domnia bunului simt,domnia corectitudinii,domnia oamenilor capabili,domnia cinstei,toate aflandu-se in antiteza cu tot ce a promovat de 16 ani pana in prezent actuala administratie!

  4. Ciumetii cu fatza imblanita Ostaficiuc si Ciuhandu simt ca li se stranga funia de gat si cauta tot felul de motive sa se victimizeze. USL-isti , nu va fie frica , barbile lor pica ! Am observat si eu ca-si trimit tot felul de betzivi si curve ca sa provoace oamenii USL de la casute si corturi. Au intrat in panica ciumeti , stiu bine ca dupa ce vor cadea vor fi cercetati pentru toate hotziile care le-au facut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.