EXCLUSIV Georgică Cornu, regele asfaltului din Banat, cercetat penal de DIICOT

EXCLUSIV Georgică Cornu, regele asfaltului din Banat, cercetat penal de DIICOT

4
DISTRIBUIȚI

Regele asfaltului din Banat, Georgică Cornu, şi mai mulţi angajaţi ai firmelor sale sunt anchetaţi penal de DIICOT, fiind acuzaţi de săvârşirea mai multor infracţiuni. Investigaţile au plecat de la denunţul unui cunoscut al lui Cornu, procurorii DIICOT efectuând percheziţii şi ridicând o serie de documente.


Împotriva regelui asfaltului din Banat a fost începută urmărirea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani. Sunt vizate tranzacţiile efectuate de firmele lui Cornu cu două societăţi comerciale din Strehaia din perioada 2007 – 2009, anchetatorii acuzând faptul că tranzacţille au fost unele false, existând doar pe hârtie, dar prejudiciind cu sume importante bugetul de stat. Astfel, din documente a reieşit că într-o singură zi un camion de 20 de tone a făcut şi patru transporturi de fier între Strehaia şi Timişoara, adică 2.000 de kilometri. În baza constatărilor celor de la Finanţe, urmează să se stabiliească prejudiciul adus statului în baza acestor tranzacţii cu cântec.

 

4 COMENTARII

  1. Vai tie, pacatoaso! Care umbli in fuste scurte de ti se vad toate cele de taina. Nu ne mai duce pe noi in ispita cu apartamentul tau de vizavi de biserica, asa ca mai trage jaluzelele cand faci baie, ca nu mai pot sa-l dau jos pe paracliser din clopotnita. Ai bagat focurile iadului in toti enoriasii, care nu mai vin la biserica sa ma vada cum slujesc, ci sa te vada pe tine precum te apleci sa bati matanii. Pana si eu, om al bisericii, pre cand citeam oamenilor mei despre facerea lumii, cu ochii la… aia…. la… la nascatoare, am sarit 3 pagini de am ajuns la arca lui Noe, de a iesit cam asa:”Dupa ce Dumnezeu l-a facut pe Adam, apoi a facut-o si pe Eva, apoi a smolit-o pe dinauntru si pe dinafara si i-a dat drumu’ pe ape“. De necaz si rusine m-am ascuns in altar si
    Dana Puscas: -am baut tot vinul de impartasanie.
    E drept fata mosului ca moda cere sa ti se vada fizionomia, dar la tine, fata mosului, sa vede toata anatomia. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.