Sindicaliştii nealiniaţi PD-L, şicanaţi de conducerea CFR Călători Timişoara

Sindicaliştii nealiniaţi PD-L, şicanaţi de conducerea CFR Călători Timişoara

16907
921
DISTRIBUIȚI

Sindicaliştii care nu fac parte din organizaţiile apropiate PD-L sunt şicanaţi de conducere CFR călători Timişoara, ultimul incident pretrecându-se astăzi. Săptămâna trecută, 62 de angajaţi ai CFR Călători Timişoara  au aderat la Uniunea Sindicatelor Mişcare Comercială (USMC) din Arad, acuzând faptul că reprezentanţii lor nu le apară interesele. În data de 2 mai cei de la Uniunea Sindicatelor MC Arad au depus o cerere la secretariatul Regionalei de Transport Feroviar de Călători Banat-Oltenia, pentru a avea o primă întâlnire a coducerii cu noii membri , în incinta sălii de şedinţe din staţia Timişoara Nord. Astăzi, la ora 10, liderii şi membrii USMC Arad s-au prezentat în Gară de Nord pentru a participa la şedinţă. Nu mică le-a fost uimirea când li s-a cerut să se mute în Depoul CFR. Asta pentru că Alianţa Sindicatelor Mişcare Comercială Timişoara a depus în data de 4 mai o cerere pentru a ţine o şedinţă, tot luni de la ora 10,  în incinta aceleiaşi săli.

Florin Matei, preşedintele Uniunii Sidicatelor MC Arad, spune că refuzul lui Alexandru Silvăşan director al Regionalei de Transport Feroviar de Călători Banat-Oltenia, de a le acorda sala este o mişcare de obstrucţionare a bunei desfăşurări a activităţii sindicatului, şi că măsura vine în contextul în care agajaţii sunt acum persecutaţi pentru a reveni la vechea structră sindicală, mai apropiată de PD-L. „De când au plecat au numai problele. Li s-a schimbat programul de muncă şi sunt efectiv persecutaţi pentru că au trecut la noi”, susţine Florin Matei

De cealaltă parte, Alexandru Silvăşan a explicat situaţia prin faptul că: ” adresa nu a ajuns în posesia mea decât astăzi, asta pentru că şeful staţiei Timişoara, Manuel Udrescu mi-a prezentat documentul. Nu le-am acordat celor din Arad aprobarea pentru că era necesară plata unei taxe pentru a beneficia de acel spaţiul de la Gara de Nord”. Silvăşan nu găseşte nimic ciudat în faptul că o cerere făcută în 4 mai a fost aprobată în detrimentul celei făcute în 2 mai şi spune că cei de la USMC Arad interpretează greşit gestul său. Directorul al Regionalei de Transport Feroviar de Calatori Banat-Oltenia a concluzionat: „cine plăteşte primul, ăla are sala”. 

921 COMENTARII

 1. Atatea telefoane si benzina sa aveti parte toata viata voastra cat are savu de la gara, aia ar insemna sa nu mai apasati niciodata vreo tasta, sau sa bagati cheia in contact, asa ca nenea ”rapanosul” poti sa dormi linistit din pctul asta de vedere.Iar tu nenea ”fesnert”, ar trebui sa ne explici, pentru ca ai aceeasi functie ca si savu, tu cum stai cu noul ccm-u?…si ce propuneri ai avut sau amendamente la acest contract?…,in afara de faptul ca stai ca un las ascuns dupa niste pseudonime si minti creand diversiune la adresa altora.Hai spune-ne si noua please!!! d-nul ”fesnert” ce obtii tu pt. noi membrii de sindicat care cotizam la tine???..Si scuzane ca indraznim sa-ti mai punem o ultima intrebare…arata-ne si noua ce ai facut cu cotizatia noastra pe ultimii 3 ani de cand suntem la tine?, pentru ca noi observam de exemplu ca la manevra tim n. a aparut un dozator de apa, un frigider,cuptor micounde, toate astea de la savu, ca sa nu mai enumeram si comanda tim., tu unde esti ”fesnert”???…ce-ai facut cu cotizatia noastra???… nu se vede nimic din partea ta in teren, ai papat-o este!!!….si mai ai tupeu sa vorbesti de altii, adica sa minti de fapt, sa-ti fie rusine!!!!

  • Esti un pupător de eșapamente!Eject!Tu crezi ca un cuptor cu microunde si un televizor contează!Esti prea prost pentru epoca asta,ca sa nu zic ca prea prost sa faci si altceva,în afara de calea ferata!

  • DOZATOARELE ALEA SI CUPTOARELE CU MICROUNDE SUNA A MITA. DACA LA ATATA SE LIMITEAZA SARCINA SINDICATELOR ATUNCI NU MA MAI MIRA DE CE AM PIERDUT 7% DIN SPORUL DE MUNCA GREA, SAU DE CE SANT LIMITATE ORELE FESTIVE /LUNA ( IN TIMP CE ALTI COCONI FAC ORE FESTIVE …..FARA NUMAR, FARA NUMAR), SAU DE CE NEGOCIATI DE MAI BINE DE 2 LUNI PTR UN AMARAT DE 10 % FARA SA MAI SEMNATI CCM-UL. DE FAPT PE VOI LIDERII VA INTERESEAZA DOAR SA OBTINETI VOUCHERELE DE VACANTA SA MAI PETRECETI PE LA MARE SAU MUNTE (IMPREUNA CU BOSII DIN ADMINISTRATIE ) IN LOCUL SI IN NUMELE ALTORA CARE NU-SI PERMIT . TOATE SINDICATELE ACEASI MIZERIE ! APROPO, A INCEPUT DNA-UL SA COTROBAIE PRIN CFR , SA DEA D-ZEU SA AJUNGA SI PE LA CFR CALATORI TIMISOARA CA ARE MULT,,,,FFF MULT DE LUCRU !

 2. Hai sa vedem cine este mai important la srtfc timisoara…….MOLDOVA…..MA DUC LA BLAGAILA……Pai RAPANDULO nu te uiti la tine:::: nu tu familie,nu tu copii….atunci de ce te intereseaza soarta altora????? Sau nu te gandesti impreuna cu lesbianul de DUCIUC NICOLAE,si binenteles cu homo…..IOVA,ati dorit mumai rau la oameni????? Acum te dai lovita fata de G.D. Imputito!!!!!!Esti cea mai mare javra….ordinara…din cate au existat la st. Tim N….A……sa nu uit ….du-te la Fleancu in birou sa-i sugi ..p…a…pardon…sa-i vopsesti biroul….Vorbind foarte serios uitate in spatele trecutului tau si vezi ce ai realizat important…..NIMIC….Nu tu familie nu tu copii.
  ..asta e sensul vietii…famile,copii…..iar tu DICIUC MICOLAE….urmezi in acest serial….turnatorule…..a….am uitat sa spun…nu m-ai ma duc la BLAGAILA…Ma duc la Domn Director…P.S. Mergi la vestiar poate mai este ceva de vopsit…daca nu la manevranti vezi ca ar da si ei o m..ie..tu te pricepi cu siguranta la asa ceva…iar daca nu faci fata oa-l si pe FESNERT(IOVA) …EL are experienta…degradatilor……URMEAZA…..Apropo…tu G..C…..D….L…..nu stii cu ce rapanoasa te-ai incurcat??????
  .
  .

 3. Lasa-ti ura la o parte,nu va mai urati,e pacat ati ramas doar o mana. xxx am crezut ca esti barbat are rost un asemenea comentariu? Inca odata va doresc un an nou fericit si sa fie mai bun ca 2015,ne auzim pe 08-01-2016

 4. Anul nou 2016 sa fie cel mai bun pentru fiecare
  O adevarata incantare.
  Pentru prieteni si dusmani
  Sanatate si bunatate , La multi ani !

 5. Savu-ie,asa tare l-ai aparat pe sorinache.de l-ai rup in gura, fraiere, nu mai zici nimic…………da chiar omu avea dreptate!!! ,,,,si totusi certificat de garantie, si omologare are lucrarea lu Bagaila????..poate DNA stie~~~!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

întreaga responsabilitate a comentariului lăsat de dvs. vă aparține

Introdu rezultatul corect *