breaking news

Sindicaliştii nealiniaţi PD-L, şicanaţi de conducerea CFR Călători Timişoara

May 7th, 2012 | de Loredana Codruţ
Sindicaliştii nealiniaţi PD-L, şicanaţi de conducerea CFR Călători Timişoara
Ştiri
809

Sindicaliştii care nu fac parte din organizaţiile apropiate PD-L sunt şicanaţi de conducere CFR călători Timişoara, ultimul incident pretrecându-se astăzi. Săptămâna trecută, 62 de angajaţi ai CFR Călători Timişoara  au aderat la Uniunea Sindicatelor Mişcare Comercială (USMC) din Arad, acuzând faptul că reprezentanţii lor nu le apară interesele. În data de 2 mai cei de la Uniunea Sindicatelor MC Arad au depus o cerere la secretariatul Regionalei de Transport Feroviar de Călători Banat-Oltenia, pentru a avea o primă întâlnire a coducerii cu noii membri , în incinta sălii de şedinţe din staţia Timişoara Nord. Astăzi, la ora 10, liderii şi membrii USMC Arad s-au prezentat în Gară de Nord pentru a participa la şedinţă. Nu mică le-a fost uimirea când li s-a cerut să se mute în Depoul CFR. Asta pentru că Alianţa Sindicatelor Mişcare Comercială Timişoara a depus în data de 4 mai o cerere pentru a ţine o şedinţă, tot luni de la ora 10,  în incinta aceleiaşi săli.

Florin Matei, preşedintele Uniunii Sidicatelor MC Arad, spune că refuzul lui Alexandru Silvăşan director al Regionalei de Transport Feroviar de Călători Banat-Oltenia, de a le acorda sala este o mişcare de obstrucţionare a bunei desfăşurări a activităţii sindicatului, şi că măsura vine în contextul în care agajaţii sunt acum persecutaţi pentru a reveni la vechea structră sindicală, mai apropiată de PD-L. „De când au plecat au numai problele. Li s-a schimbat programul de muncă şi sunt efectiv persecutaţi pentru că au trecut la noi”, susţine Florin Matei

De cealaltă parte, Alexandru Silvăşan a explicat situaţia prin faptul că: ” adresa nu a ajuns în posesia mea decât astăzi, asta pentru că şeful staţiei Timişoara, Manuel Udrescu mi-a prezentat documentul. Nu le-am acordat celor din Arad aprobarea pentru că era necesară plata unei taxe pentru a beneficia de acel spaţiul de la Gara de Nord”. Silvăşan nu găseşte nimic ciudat în faptul că o cerere făcută în 4 mai a fost aprobată în detrimentul celei făcute în 2 mai şi spune că cei de la USMC Arad interpretează greşit gestul său. Directorul al Regionalei de Transport Feroviar de Calatori Banat-Oltenia a concluzionat: „cine plăteşte primul, ăla are sala”. 

809 Comentarii

  1. geany says:

    Toti conducatorii de la srtfc. Timisoara si unii dintre sefi de unitati, in mare taina au chefuit intr-o locatie via Lugoj- Buzias, aducandu-i laude si merite deosebite marelui conducator iubit ” contele de cheveres”, care a reusit performanta in cel mai scurt timp de a ingenunchea, terfeli si injosi, tot personalul de executie, adica cei care muncesc si au responsabilitate in desfasurarea activitatii, sanctionandu-i si desfacandu-le ccm-ul,reusind asadar sa performeze cu cele mai multe desfaceri de ccm si sanctiuni de cele mai bizare din intreaga retea de cale ferata, deci c-am asta au sarbatorit acesti monstri, umilirea tuturor angajatilor de la srtfc. Timisoara, in speta pe cei de la Comercial. Asa sa-i ajute Dumnezeu…..

  2. Cornel says:

    Fratilor , cat mai rabdati nedreptatile care vi se intamplã? Cine dracu se crede pirvu si vartop si bagaila? Cine xula mea sint aștia? Dati la D N A tot ce se imtampla, fratilor!!!!!!

  3. taty says:

    Mama noastră, a ieşit la pensie!!!! Să.i dea Dumnezeu pensie Lungă şi Fericită!La mulţi Ani, draga noastră SEFĂ!!!!Nu o să te uităm NICIODATĂ! Dacă nu erai tu, noi eram istorie demult, cel puţin de la venirea PSD Contele de MonteCHEVEREŞ!!MAMAAAAAAAAAAAA!!!!Tot RESPECTUL nostru!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


1 + = 4