Sindicaliştii nealiniaţi PD-L, şicanaţi de conducerea CFR Călători Timişoara

Sindicaliştii care nu fac parte din organizaţiile apropiate PD-L sunt şicanaţi de conducere CFR călători Timişoara, ultimul incident pretrecându-se astăzi. Săptămâna trecută, 62 de angajaţi ai CFR Călători Timişoara  au aderat la Uniunea Sindicatelor Mişcare Comercială (USMC) din Arad, acuzând faptul că reprezentanţii lor nu le apară interesele. În data de 2 mai cei de la Uniunea Sindicatelor MC Arad au depus o cerere la secretariatul Regionalei de Transport Feroviar de Călători Banat-Oltenia, pentru a avea o primă întâlnire a coducerii cu noii membri , în incinta sălii de şedinţe din staţia Timişoara Nord. Astăzi, la ora 10, liderii şi membrii USMC Arad s-au prezentat în Gară de Nord pentru a participa la şedinţă. Nu mică le-a fost uimirea când li s-a cerut să se mute în Depoul CFR. Asta pentru că Alianţa Sindicatelor Mişcare Comercială Timişoara a depus în data de 4 mai o cerere pentru a ţine o şedinţă, tot luni de la ora 10,  în incinta aceleiaşi săli.

Florin Matei, preşedintele Uniunii Sidicatelor MC Arad, spune că refuzul lui Alexandru Silvăşan director al Regionalei de Transport Feroviar de Călători Banat-Oltenia, de a le acorda sala este o mişcare de obstrucţionare a bunei desfăşurări a activităţii sindicatului, şi că măsura vine în contextul în care agajaţii sunt acum persecutaţi pentru a reveni la vechea structră sindicală, mai apropiată de PD-L. „De când au plecat au numai problele. Li s-a schimbat programul de muncă şi sunt efectiv persecutaţi pentru că au trecut la noi”, susţine Florin Matei

De cealaltă parte, Alexandru Silvăşan a explicat situaţia prin faptul că: ” adresa nu a ajuns în posesia mea decât astăzi, asta pentru că şeful staţiei Timişoara, Manuel Udrescu mi-a prezentat documentul. Nu le-am acordat celor din Arad aprobarea pentru că era necesară plata unei taxe pentru a beneficia de acel spaţiul de la Gara de Nord”. Silvăşan nu găseşte nimic ciudat în faptul că o cerere făcută în 4 mai a fost aprobată în detrimentul celei făcute în 2 mai şi spune că cei de la USMC Arad interpretează greşit gestul său. Directorul al Regionalei de Transport Feroviar de Calatori Banat-Oltenia a concluzionat: „cine plăteşte primul, ăla are sala”. 


Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește PRESSALERT.RO pe FACEBOOK!

757 răspunsuri la
Sindicaliştii nealiniaţi PD-L, şicanaţi de conducerea CFR Călători Timişoara

 1. tavy infra 20/08/2014 at 1:07 AM

  Pai asa cum va spuneam, uite ca a venit momentul datorita unor oameni cu curaj de la statia Lugoj care au facut cunoscut autoritatilor in scris despre abuzurile facute de sefa de gara Larisa care si-a permis in repetate randuri sa calce in picioare niste oameni onesti si de bun simt care nu au mai rezistat represaliilor facute de aceasta in repetate randuri, pur si simplu ia umilit si terfelit pana la momentul cand aceasta sefa n-a mai fost ” sponzorizata” de o buna perioada , dealtfel stim ca i se spunea ” doamna cu x-urile”, atunci cand ramanea cineva cu restante era chemat in cancelarie si era mustruluit ca are restante la x-uri si sar putea sa aibe deranjamente pe traseu. Sa vedem ce face BOSSUL ca si el are niste lucrari pe la Comanda Lugoj facute de angajatii de acolo si umflate bine pe firma, dealtfel asa a procedat la toate statiile din regionala, a facut o gramada de lucrari cu cei pe care-i vana si sanctiona muncitori necalificati facuti intentionat pentru ai folosi la lucrarile firmei BOSSULUI.Sa speram ca va iesi la iveala pana la urma toate tunurile date de BOSS pentru a fi razbunati toti acei oameni care au suferit de pe urma acestui MONSTRU NESATUL si fara frica de Dumnezeu, aviz si pentru PIRVU,VIRTOP,DEMEA,BERCI, care a-ti lasat familii pe drumuri si a-ti contrbuit la bunastarea BOSSULUI, ve-ti plati si voi intr-un final.

  Reply
 2. gicu 22/08/2014 at 9:06 AM

  Si asa se strange latul,pentru ca odata si odata trebuie sa se sparga buboiul asta.Nasii sunt cei mai mari hoti,nu-i asa domnilor?Bravo lor,restul sunteti niste lasi,aviz Aradului,Caransebesului si Timisoarei!

  Reply
 3. babicu 25/08/2014 at 12:02 AM

  Mă gunoaielor , câte festive aţi făcut iarăsi , bată-vă dumnezeu să vă bată?

  Reply
 4. pentru tavy de la infra 27/08/2014 at 9:27 AM

  măi cacat cu ochi!!!!!! TU DE UNDE ŞTII?,,,ştii din poveştile de pe lângă comanda Lugoj!!!..dar dacă nu era ,,mama,, nu mai existau ca şi comandă!!!!,,ea şi’a luat peste cap pentru toţi !!!! Nu cred că merită aşa tratament din partea unor neica NIMENI!!!…când pleacă la pensie DOAMNA LARISA Mama noastră, sunte ţi ISTORIE, măi Comanda Lugoj!!..pe Facebuc sunte ţi o Mizerie!!!!!

  Reply
 5. lugojcomanda 28/08/2014 at 12:30 PM

  Nu mai scrieti in numele nostru, vedetiva de treaba voastra valabil pentru toata lumea inclusiv pentru cei care castiga 1500 euro!!!!!!

  Reply
Întreaga responsabilitate penală și civilă pentru conținutul comentariilor aparține autorilor acestora. Comentariile nu reprezintă sub nicio formă poziția PRESSALERT.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>