Sindicaliştii nealiniaţi PD-L, şicanaţi de conducerea CFR Călători Timişoara

Sindicaliştii nealiniaţi PD-L, şicanaţi de conducerea CFR Călători Timişoara

2466
824
DISTRIBUIȚI

Sindicaliştii care nu fac parte din organizaţiile apropiate PD-L sunt şicanaţi de conducere CFR călători Timişoara, ultimul incident pretrecându-se astăzi. Săptămâna trecută, 62 de angajaţi ai CFR Călători Timişoara  au aderat la Uniunea Sindicatelor Mişcare Comercială (USMC) din Arad, acuzând faptul că reprezentanţii lor nu le apară interesele. În data de 2 mai cei de la Uniunea Sindicatelor MC Arad au depus o cerere la secretariatul Regionalei de Transport Feroviar de Călători Banat-Oltenia, pentru a avea o primă întâlnire a coducerii cu noii membri , în incinta sălii de şedinţe din staţia Timişoara Nord. Astăzi, la ora 10, liderii şi membrii USMC Arad s-au prezentat în Gară de Nord pentru a participa la şedinţă. Nu mică le-a fost uimirea când li s-a cerut să se mute în Depoul CFR. Asta pentru că Alianţa Sindicatelor Mişcare Comercială Timişoara a depus în data de 4 mai o cerere pentru a ţine o şedinţă, tot luni de la ora 10,  în incinta aceleiaşi săli.

Florin Matei, preşedintele Uniunii Sidicatelor MC Arad, spune că refuzul lui Alexandru Silvăşan director al Regionalei de Transport Feroviar de Călători Banat-Oltenia, de a le acorda sala este o mişcare de obstrucţionare a bunei desfăşurări a activităţii sindicatului, şi că măsura vine în contextul în care agajaţii sunt acum persecutaţi pentru a reveni la vechea structră sindicală, mai apropiată de PD-L. „De când au plecat au numai problele. Li s-a schimbat programul de muncă şi sunt efectiv persecutaţi pentru că au trecut la noi”, susţine Florin Matei

De cealaltă parte, Alexandru Silvăşan a explicat situaţia prin faptul că: ” adresa nu a ajuns în posesia mea decât astăzi, asta pentru că şeful staţiei Timişoara, Manuel Udrescu mi-a prezentat documentul. Nu le-am acordat celor din Arad aprobarea pentru că era necesară plata unei taxe pentru a beneficia de acel spaţiul de la Gara de Nord”. Silvăşan nu găseşte nimic ciudat în faptul că o cerere făcută în 4 mai a fost aprobată în detrimentul celei făcute în 2 mai şi spune că cei de la USMC Arad interpretează greşit gestul său. Directorul al Regionalei de Transport Feroviar de Calatori Banat-Oltenia a concluzionat: „cine plăteşte primul, ăla are sala”. 

824 COMENTARII

 1. Toti conducatorii de la srtfc. Timisoara si unii dintre sefi de unitati, in mare taina au chefuit intr-o locatie via Lugoj- Buzias, aducandu-i laude si merite deosebite marelui conducator iubit ” contele de cheveres”, care a reusit performanta in cel mai scurt timp de a ingenunchea, terfeli si injosi, tot personalul de executie, adica cei care muncesc si au responsabilitate in desfasurarea activitatii, sanctionandu-i si desfacandu-le ccm-ul,reusind asadar sa performeze cu cele mai multe desfaceri de ccm si sanctiuni de cele mai bizare din intreaga retea de cale ferata, deci c-am asta au sarbatorit acesti monstri, umilirea tuturor angajatilor de la srtfc. Timisoara, in speta pe cei de la Comercial. Asa sa-i ajute Dumnezeu…..

 2. Fratilor , cat mai rabdati nedreptatile care vi se intamplã? Cine dracu se crede pirvu si vartop si bagaila? Cine xula mea sint aștia? Dati la D N A tot ce se imtampla, fratilor!!!!!!

 3. Mama noastră, a ieşit la pensie!!!! Să.i dea Dumnezeu pensie Lungă şi Fericită!La mulţi Ani, draga noastră SEFĂ!!!!Nu o să te uităm NICIODATĂ! Dacă nu erai tu, noi eram istorie demult, cel puţin de la venirea PSD Contele de MonteCHEVEREŞ!!MAMAAAAAAAAAAAA!!!!Tot RESPECTUL nostru!!!

 4. La viitorul CCM ( asta care vine pe 2015 ) , CFR -istii au numai motive de satisfactie. Cica pe langa drepturile banesti vom beneficia si de satisfactia de a fi desfiintate posturile de specialisti relatii sociale , o gaura neagra unde se arunca fara folos multi bani. Desigur la cererea lor a specialistilor care nu agreeaza o astfel de risipa.

 5. acum cand se pregatesc de pensie, ar fi un gestonorabil!Dar,au ei ONOARE???? cata nerusinare!!!!Daca nu schimbam ceva la sindicate nu avem nici o sansa! ..cum explica Apostolu Mitica faptul ca a ajuns peste noapte Super revizor la Sindicat!!!!Idem Patrut Stoian , Rila Iepurila @ SUMO de triaj Simeria, ?? ..iar mai nou toti sunt Ingineri frate!!!!… parca era vorba ca la conducerea sindicatelor LIBERE se afla talpa CFR-ului,!!!. cand si-au dat seama ca sau desteptat sau facut Instructori, Revizori , etc, doar ca sa ia banii pe functie plus 50% la salariu!..asa ca sa fie primit!!!…cine ne apara drepturile, fratilor????..unu cu salar de 4.ooo lei plus masina, telefon,benzina,sedii babane, dotari de la societati,etc!!!!…al de Vizi si Savu, pupatori de dos, vai mama lor!!!..toti au neveste la CFR, care nu au fost disponibilizate in detrimentul altora mult mai competente!!!…mai avea dracu un articol in CCM referitor la sot, sotie la aceeasi companie dar au avut ei grija sal ,,deleteze,,. oricum asteptam sa iasa ELEFANTII la pensie!!!!

 6. …acum cand se pregatesc de pensie, ar fi un gestonorabil!Dar,au ei ONOARE???? cata nerusinare!!!!Daca nu schimbam ceva la sindicate nu avem nici o sansa! ..cum explica Apostolu Mitica faptul ca a ajuns peste noapte Super revizor la Sindicat!!!!Idem Patrut Stoian , Rila Iepurila @ SUMO de triaj Simeria, ?? ..iar mai nou toti sunt Ingineri frate!!!!… parca era vorba ca la conducerea sindicatelor LIBERE se afla talpa CFR-ului,!!!. cand si-au dat seama ca sau desteptat sau facut Instructori, Revizori , etc, doar ca sa ia banii pe functie plus 50% la salariu!..asa ca sa fie primit!!!…cine ne apara drepturile, fratilor????..unu cu salar de 4.ooo lei plus masina, telefon,benzina,sedii babane, dotari de la societati,etc!!!!…al de Vizi si Savu, pupatori de dos, vai mama lor!!!..toti au neveste la CFR, care nu au fost disponibilizate in detrimentul altora mult mai competente!!!…mai avea dracu un articol in CCM referitor la sot, sotie la aceeasi companie dar au avut ei grija sal ,,deleteze,,. oricum asteptam sa iasa ELEFANTII la pensie!!!!

 7. …acum cand se pregatesc de pensie, ar fi un gestonorabil!Dar,au ei ONOARE???? cata nerusinare!!!!Daca nu schimbam ceva la sindicate nu avem nici o sansa! ..cum explica Apostolu Mitica faptul ca a ajuns peste noapte Super revizor la Sindicat!!!!Idem Patrut Stoian , Rila Iepurila @ SUMO de triaj Simeria, ?? ..iar mai nou toti sunt Ingineri frate!!!!… parca era vorba ca la conducerea sindicatelor LIBERE se afla talpa CFR-ului,!!!. cand si-au dat seama ca sau desteptat sau facut Instructori, Revizori , etc, doar ca sa ia banii pe functie plus 50% la salariu!..asa ca sa fie primit!!!…cine ne apara drepturile, fratilor????..unu cu salar de 4.ooo lei plus masina, telefon,benzina,sedii babane, dotari de la societati,etc!!!!…al de Vizi si Savu, pupatori de dos, vai mama lor!!!..toti au neveste la CFR, care nu au fost disponibilizate in detrimentul altora mult mai competente!!!…mai avea dracu un articol in CCM referitor la sot, sotie la aceeasi companie dar au avut ei grija sal ,,deleteze,,. oricum asteptam sa iasa ELEFANTII la pensie!!!!

 8. Mai rudy vad ca esti un mare” pupator de esapament” al lui Bolos si al lui Galea, la care li se mai zice ”MUMIILE”, care trebuiau sa iese la pensie de 3 ani de zile, oare o fi intamplator ca tu nu aduci aminte de ei ? s-au te afli in curtea lor si esti bagat cu capul pana la gat in” anusul ” lor, cu siguranta asa este. Dute la culcare ca te-ai facut de ras prostane…

 9. ..mâine e mare concurs!!!concurează capra neagră Singurică sărmana!!!celelalte frecţii Diana concurează pe un post de Profesoraş de la oraş.mare curiozitate pentru Vişinescu si BiBilica cu cine+si beau căfeiul!!Care toarnă mai bine, cine sifonează original!! Eu…cred că …….blak Capriţa!!!,,dar poate DNA nu doarme!!!..ce ziceţi***???să vedem cei cu consilierul lu Seneteneş!!! când se ajunge la ,,stapânul,,Comana????????????????????? sper să se uite cineva………….!!!

 10. IN SFARSIT DNA-UL A AJUNS SI LA CFR CALATORI, SE CERCETEAZA FELUL IN CARE S-AU PRIVATIZAT SECTIILE DE CIRCULATIE. ASTEPT CU NERABDARE CA ANCHETA SA AJUNGA SI LA TIMISOARA . BOSII CARE AU CONTRIBUIT LA RUINAREA CFR-ULUI SA MEARGA LANGA ELENA UDREA.

 11. ..speram sai vedem legati pe cei care au facut posibila externalizarea liniilor asa zis nerentabile pentru CFR Calatori!!!..daca va mai amintiti cum faceam filtre si numaram calatorii pe trenurile de pe langa Timisoara sau Arad!! nesimtitii dracului!!!!toti sunt vinovati!! au dat toate informatiile necesare concurentei!!…sa-i caute pe toti consilierii, toti directorii, si pe cei responsabili de transferul prestatiilor la Regiotrans!!!

 12. Căpriţa neagră, a bătut din copită şi s+a făcut Revizor!!! ..om vede ce derogări a cerut Florinel Salam pentru nefasta sindicalistului sîsîit pentru a o cocoţa dintr’o amărîtă de casieră în Revizor!!!! Câţi dintre cei de la comercial nu meritau această funcţie! Să nu uităm de ce a plecat fosta Revizoare Adela,cea carei statuse în gîţi lui Vîjelie!!!Sper să l vedem pe nemenicul de Super Rev Minune pupându’i conduru!!!…că nu îndrăzneşte nemernicul să facă scoala personalului cu Încornorata Neagră!!!..de lo pune necuratu să se dea la patrupedă a dat’o’n bară!!…poate aşa i se termină aventura celor Patru Crai Nenorociţi……ne revedem şi pe…paparazii”

 13. bă baragladinelor,da numa amu vedeţi că nu se într-unesc condiţiile pentru ocuparea unui post de instructor regional?Păi a răspuns cineva pentru admiterea unor concurenţi preferenţiali la postul de instructor regional fără a avea o oră de experienţă şi mai grav fără a avea cursul de metodologie a instruirii personalului adult?Cine dacă nu maestrul de ceremonii Pîrvu Valentin a aprobat toate aceste ilegalităţi flagrante?Directoru nu are cum să le ştie pe toate… da nici papagalu de pirvu nu le ştie…Şi apoi nu pot să nu mă supăr şi să nu propun condamnarea fără echivoc a celor ce au falsificat cu pixul nerentabilitatea secţiilor Timişoara Nord-Cruceni,Timişoara Nord – Reşiţa Sud,Timişoara Nord-Nerău,Timişoara Nord-Cenad,Timişoara Nord-Radna,Arad-Nerău,Arad-Gurahonţ,Arad-Nădlac,etc…cum mama dracului,când actul guvernului spunea că se dau la Regiotrans secţiile nerentabile,pîrvu cu acoliţii,după ce ne-au trimis zi şi noapte pe teren să monitorizăm secţiile respective pentru regiotrans,le-a declarat nerentabile numai pentru că hoţii lui de la control trenuri nu tăiau bilete…DNA,haloooooooooooo,chiar nu se vede cu ochiul liber?Păi nu îţi e ruşine golanule să îţi baţi joc de sângele celor ce au construit adevăratul CFR?Nu-ţi va fi bine şi nu vă va fi bine niciunui şarlatan care aţi subminat economia naţională!Şă-i ţineţi de urât lu comană-gunoi de stradă care şi-a bătut joc de economia naţională!La brutărie cu voi…sau la zid dacă ar fi după mine…

 14. larisa,tu ştii foarte multe,ai ieşit la pensie,stiu că ţi-e scârbă de gunoaie,dar ar fi foarte bine să ne ajuţi…şi nu numai tuci cei ce cunosc amănunte legTE E ACTIVITĂŢILE SUBVERSIVE ALE LUI FLEANCU,PÎRVU,HIRCIOG,ETC

 15. Ce director mă? Tata hoților vrei să zici, nu derector. Pai ce. , noi nu stim cine. e blagaila , sau ce? Noi nu știm cate angajari a facut porcul asta sau cam cat a furat? Sau ca are firme de curatenie si cate alte matrapazlîcuri mai face? Ei uite, de acum o sa. mai spunem si la altii, că cine stie. ..

 16. Cum nu vii tu, Ţepeş doamne, ca punând mâna pe ei,
  Să-i împarţi în două cete: în smintiţi şi în mişei,
  Şi în două temniţi large cu de-a sila să-i aduni,
  Să dai foc la puşcărie şi la casa de nebuni!

LĂSAȚI UN MESAJ


6 + = 9

întreaga responsabilitate a comentariului lăsat de dvs. vă aparține