EXCLUSIV Cum plănuiau pedeliştii să facă bani de campanie din şpăgi

EXCLUSIV Cum plănuiau pedeliştii să facă bani de campanie din şpăgi

4
DISTRIBUIȚI

Pedeliştii şpăgari nu aveau nici un stres sa discute despre cum îşi vor face bani pentru alegerile locale din această vară.Procurorii DNA au trimis în judecată mai mulţi primari PD-L din Caraş Severin, pe şeful APIA din judeţ şi un om de afaceri pentru că au fraudat fondurile alocate pentru refacerea pajiştilor, împărţind banii în trei, uneori lucrările fiind efectuate doar pe hârtie. Într-o discuţie ambientală purtată de directorul  Romică Anculia, omul de încredere al lui Sorin Frunzăverde, şi primarul PD-L de Socol, Ghiţă Valentin în sediul APIA Caraş Severin s-a detaliat planul prin care în urma „investiţiilor” urmau să-şi umfle buzunarele cu bani publici.

Ghiţă Valentin: Mi se judecă…exact. Preşedinte mi-o spus că rezolvăm tot. P…! N-o rezolvat nimica. Că-i băgat…că proiectantul meu …în spatele … îi umflatu. Şi preşedintele peste el nu trece. Şi cu asta basta! Şi m-o f…! Mă judec cu ăia.


Udroiu mi-o spus: „Bă îţi dau banii în mână” Mai îmi dă p…, că nu mai îmi dă nimic. Eu am de plătit…am făcut acuma pentru 322 am luat alt proiectant şi lu ăsta trebe să-i plătesc iar. Vine Curtea de Conturi, mă leagă în minutul doi. Eu dacă anul viitor n-am luat mandatul, am belit p…! Îs ratat. Care vine după mine îmi aduce Curtea de Conturi.

Anculia Romică: Şi mie trebuia să-mi deie. Păi banii care-s de la APIAîi iei. Câţi bani trebe să dai ca să câştigi mandatul în continuare?

G.V.: 20 000 de euro uşor.

A.R.: Ăia-i faci aşa la fanfar! Ăia-i faci la fanfar! Înţelegi? Şi-l f…în gură şi pe Omer şi-i f…în gură şi pe alţii!

G.V.: Bun, că…deci în momentul. În momentul doi eu…că se pare că Băsescu nu…nu favorizează alegerile-n iarnă. Că o să rămână la termenul stabilit acolo. Deci eu în momentul doi am…am divorţat şi am plecat. Îmi bag p… în neamul lor şi-n tot! Mi-s…mi-s…mi-s mâncat ROMICĂ cu ei. Am slăbit ca un câine.

A.P.: Nu te mai gândi că avem sponsori aici.

4 COMENTARII

  1. daca se vrea sa mearga bine treaba la APIA trebuie trasi la raspundere toti acoliti lu anculia ca astia fac institutia si implicit judetul de rasul tarii. ce era o data carasul si ce a ajuns acuma datorita unora ca anculia asta!

  2. Despre cea ce vb. VALENTIN GHITA,……de Presedinte=Sorin Frunzaverde,….Proiectantul=Ata Despotovici,…..umflatu=Omer Radovancovici.DNA daca vrea informati despre Frunzaverde si Omer Radovamcovici,cum au sifonat bani publici din toate proiectele,din com.Socol si com.Pojejena ,trebe sa-l ridice pe Ata Despotovici,deoarece semnatura lui este pe actele proiectelor din com.Pojejena si din com.Socol.El ie cel care stie cine a furat, CE,CHIT,CUM si CHIND.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.