EXCLUSIV Alți doi polițiști, ridicați de DGA pentru corupție UPDATE Cine a...

EXCLUSIV Alți doi polițiști, ridicați de DGA pentru corupție UPDATE Cine a plecat încătuşat de la audieri

1
DISTRIBUIȚI

Seria anchetelor legate de corupția din Poliția Timiș continuă, după ce în urmă cu două zile șase agenți de la secția de Poliție Rurală 12 Periam au fost ridicați de DGA, iar în urma audierilor cinci dintre ei au fost arestați pentru luare de mită. Astăzi, ofițerii anticorupție au descins la Jebel, pentru a pune în aplicare mandatele de aducere emise de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș pentru doi agenți.


Aceștia sunt acuzați de faptul că au primit șpagă de la un investigator sub acoperire al Direcției Generale Anticorupție. După ce șoferul a trecut peste linia continuă, a reușit să scape cu permisul nesuspendat după ce a dat o „atenţie” de 300 lei. Unul dintre suspecţi a fost adus deja pentru audieri la sediul Parchetului, refuzând să facă orice fel de declaraţii. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru ultimele informaţii legate de acest caz. 

UPDATE 1 Agentul Negoiţă Cristian  a plecat încătuşat de la audieri, procurorul emiţând pe numele acestuia ordonanţă de reţinere pe 24 de ore după ce a fost audiat. Poliţistul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă Tribunalului Timiş. Acesta este acuzat de luare de mită şi fals intelectual. După ce investigatorul sub acoperire a trecut în viteză peste linia continuă, agentul i-a întocmit un proces verbal pe motiv că nu ar fi purtat centura de siguranţă şi ia dat o amendă modică, deşi ar fi trebuit să-i suspende permisul.

1 COMENTARIU

  1. Imi pare rau sa aflu despre dl.agent Cristian Negoita ca s-a lasat prada tentatilor materiale. Este un om de o intergritate si un profesionalism desavarsit avand in fata o cariera in cadrul Politiei. Dar un singur moment de slabiciune poate schimba totul.Si stiu ca avand o inima si un suflet mare s-a lasat induplecat de rugamintile si jocului murdar a investigatorului sub acoperire de a accepta acei bani. La urma urmei el si-a facut datoria sactionand participantul la trafic pentru o contraventie completand procesul verbal si dand o amenda.In numele a celor care te cunosc si iti recunosc adevaratele calitati profesionale, suntem alaturi de tine domnule Cristian Negoita! Locul tau este in strada pazindu-ne de infractori!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.