Clinica de Oncologie, evacuată la 1 ianuarie de clanul Vişinel

Clinica de Oncologie, evacuată la 1 ianuarie de clanul Vişinel

12
DISTRIBUIȚI

Vişinel Stancu,împuternicitul Monicăi Mihai, fiica soției sale  și proprietara clădirii în care se află Clinica de Oncologie, a decis  – vrea să evacueze medicii și pacienții, după ce în luna martie s-a prezentat cu mobilă în fața clinicii, încercând să se mute în clădire. Deși s-a plâns că de cinci ani de zile nu a mai mărit chiria și că până la acea dată nu i s-a achitat niciun ban pentru spațiul de 1600 mp,  în aprilie, reprezentantul clanului ţigănesc a semnat un nou contract de închiriere, la prețul de 2,30 euro/mp/lună.  Edilul șef Nicolae Robu a explicat astăzi că primăria a primit o notificare prin care este obligată ca de anul viitor să părăsească spațiul în care se află clinica.


„Contractul expiră în 31 decembrie. Căutăm soluții pentru mutarea clinicii. Avem timp să găsim o nouă locație poate nu să și mutăm clinica”, a explicat acesta. O posibilă locație este fostul  sediul al Poliției Locale de pe strada Lorena, însă nimic nu e cert. Robu a precizat că i-a cerut directorului Spitalului Municipal, Octavian Mazilu, să prezinte o situație cu spațiul necesar și cu spațiul care se folosește în mod curent.  O singur lucru e cert. Primarul este decis să nu stea la mila proprietarilor și spune că va rezolva cu celeritate problema spațiului, fără a achita chirii exorbitante.

sursa foto: adevărul.ro

12 COMENTARII

  1. Sugerez domnului primar Robu sa cerceteze si modul in care acest imobil precum si multe altele au intrat in posesia tiganilor si in cazul in care se constata ilegalitati (la retrocedarea acestora) sa sesizeze de urgenta DNA. Dar urgent!

  2. D-le primar Robu,ca cetatean platitor de taxe si cazier curat,sunt curioasa cum se face ca doua clanuri de tigani analfabeti ,terorizeaza un oras ca Timisoara si nu li se intampla nimic_?!!!!!Ma duce gandul ca are „spate”persoane foarte influente .Ati avea curaj sa faceti lumina sau va temeti ptr viata dvs?

  3. Stimata domana, va rog sa ne sugerati si temeiul legal pe baza caruia primarul timisoarei trebuie sa faca cerceteri privind modul in care imobilele au intrat in posesia oamenilor. Va multumim anticipat!

  4. *Stimata doamna, va rog sa ne sugerati si temeiul legal pe baza caruia primarul timisoarei trebuie sa faca cercetari privind modul in care imobilele au intrat in posesia oamenilor. Va multumim anticipat!

  5. Atunci cand un spital urmeaza sa fie evacuat dintr-un imobil, nu strica sa verifici daca imobilul a fost dobandit in mod legal….
    Sau sa ceri autoritatilor in drept sa verifice daca persoanele care au dobandit imobilul au avut realizat in mod licit venituri pe baza carora au achizitionat imobilul…

  6. Nu se poate asa ceva! Ce case au avut tiganii pe vremuri? Stateau in carute. Ar fi trebuit sa se sesizeze de mult procuratura. Sa verifice din nou toate actele, pentru ca nu poti lasa o neregula sa mearga atit de departe!

  7. Cata ura trebuie sa ai in tine ca sa condamni o etine intreaga pentru ca unul si-a retrocedat un imobil? Daca era un german, ii conamnam pe toti la moarte? Generalizarea este grava!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.