Fostul ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără, operat pe inimă

Fostul ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără, operat pe inimă

4
DISTRIBUIȚI

Fostul ministru al Agriculturii, deputatul democrat-liberal Valeriu Tabără, a fost operat pe inimă la Institutul de Cardiologie din Timişoara.


Medicii l-au operat pe cord deschis, săptămâna trecută, făcându-i deputatului un triplu by-pass. Intervenţia a fost decisă după ce starea de sănătate a deputatului s-a înrăutăţit, preinfarctul suferit de acesta în urmă cu câţiva ani lăsând urme. „Este bine acum. Recuperarea decurge în condiţii bune. Aşteptăn să fie externat în următoarele zile”, a declarat pentru PRESSALERT.ro, fiul acestuia, avocatul Cosmin Tabără. După ce va ieşi din spital, fostul ministru va decide dacă va intra din nou în cursa pentru fotoliul de parlamentar în colegiul Recaş.

4 COMENTARII

  1. Un amarat care umbla numai dupa bani. Un ins ce a facut praf un partid national ( PUNR-ul), iar ca pseudoministru n-a facut nimic pentru agricultura tarii , nici macar pentru ce-a a judetul Timis. A facut buba la pitpalac de emotzie ca nu mai prinde parliamentul cu un partid de boci. Sa-i dea Dumnezeu sanatate ….. sa se faca bine ca bani are cacalau…..

  2. ce conteaza banii cind n-ai sanatate,ce conteaza functia cind n-ai sanatate, te… pe toate, a se vedea ce a zis IORGOVAN cu citeva saptamini inainte de moarte.dar da-i Doamne mintea romanului de pe urma sau de pe URNA?!

  3. Cat de jeg pot fi unii sa stea sa injure pe net un om bolnav? Multa sanatate domnule Profesor. Mi-ati fost dascal, sunteti un om de calitate,pacat ca ideile dumneavoastra nu au fost intelese. Nu merita sa muriti pentru un popor de lenesi si inculti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.