Incredibila apărare a traficantului care şi-a ascuns banii făcuţi din droguri în chiloţii tatălui

Adrian Telescu, cel care ieri a fost reţinut de procurorii DIICOT după ce poliţiştii de la “Crimă Organizată” au găsit în casa lui cantităţi importante de heroină şi cocaină, a fost audiat, astăzi, din nou şi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Deşi anchetatorii au probe cum a vândut heroină investigatorilor sub acoperire, Telescu a negat cu vehemenţă că ar fi facut trafic de droguri de mare risc. Cât despre drogurile găsite în casa sa – 50 de grame de heroină, 20 grame de cocaină şi cannabis – acesta a susţinut că le-a găsit într-un parc din Timişoara. După ce s-a mai gândit puţin a dat şi locaţia ecxactă – Parcul Central. Întrebat despre probele care dovedesc faptul că a plecat în Serbia să se aprovizioneze cu droguri, Telescu a susţinut că nu are o explicaţie în momentul anchetei. La rândul său, tatăl traficantului, cel care a încercat să salveze zecile de mii de lei şi euro obţinuţi din droguri ascunzându-i în pantaloni şi în chiloţi, a susţinut că sunt banii luni strânşi din pensia lunară de ..280 lei. În faţa Tribunalului Timiş, Telescu a refuzat să facă declaraţii susţinând că este prea tulburat. Instanţa a decis arestarea acestuia pe 29 de zile pentru trafic internaţional şi trafic de droguri de mare risc şi deţinere de droguri de mare risc şi de risc.


Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește PRESSALERT.RO pe FACEBOOK!

Întreaga responsabilitate penală și civilă pentru conținutul comentariilor aparține autorilor acestora. Comentariile nu reprezintă sub nicio formă poziția PRESSALERT.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 + = 8

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>