Polițiștii de la Rutieră, trimiși în judecată

Polițiștii de la Rutieră, trimiși în judecată

3
DISTRIBUIȚI

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș au finalizat cercetările şi în cazul celor doi poliţişti de la Rutieră, prinşi cu şpagă. Agenţii Petru Jebelean şi Adrian Micula sunt acuzaţi că au primit de la şofer implicat într-un accident uşor de circulaţie suma de 600 lei. Cei doi au fost prinşi în flagrant pentru că bărbatul, înainte să dea banii, a sesizat DGA.


În urma flagrantului, s-a stabilit că banii au fost împărţiţi între cei doi poliţişti, conform unei înţelegeri anterioare – Jebelean 400 lei , iar diferenţa Micula. Tribunalul Timiş urmează să stabilească dacă se mai impune menţinerea în stare de arest a Jebelean după ce a fost întocmit rechizitoriul şi dosarul a ajuns în instanţă.

3 COMENTARII

  1. jebeleanu de la mine pentru tine multi ani cu executare imi dai spaga si te rezolv sa executi la G.A.Z INSPECTORATULUI,aduni cacatu de la porci hahahaha

  2. Pacat ca i-au arestat. Trebuia macar trei luni sa adune dovezi despre toti politistii spagari de la rutiera, si apoi sa-i aresteze. Sau totusi poate nu era asa bine, ca ar fi trebuit sa puna lacatul pe usa la sediul de pe Circumvalatiunii. Asa au inteles repede toti ca trebuie sa ia o pauza, sa traiasca o luna din salariu, ca mai apoi sa-si reia vechile obiceiuri. (Deja au inceput sa reapara pandacii prin boscheti cu radarul la pescuit spagute)

  3. De ce ne miram ca va fi liber, ia sapati sa vedeti cu cine isi face veacul apoi sa NU va mai mirati, daca va fi repus pe functie sa Nu va mirati, apoi sa poate intoarce la vechile obiceiuri ,,cersetoria” abuziva , spaga … :((((

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.