Antrenorul de karate pedofil, condamnat la 12 ani de închisoare. Vezi ce...

Antrenorul de karate pedofil, condamnat la 12 ani de închisoare. Vezi ce despăgubiri trebuie să plătească

2
DISTRIBUIȚI

Procesul în care a fost judecat antrenorul de karate Dan Pârvan, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale orale cu două minore de 9 şi 10 ani pe care le antrena şi a săvârşit acte cu caracter obscen asupra sau în prezenţa acestora s-a terminat de la primul termen.


Asta pentru că bărbatul a vrut să beneficieze de reducerea pedepsei cu o treime şi a recunoscut toate acuzaţiile aduse de procurori. Avocaţii victimelor au cerut despăgubiri de 300.000 euro. Tribunalul Timiş a decis în final condamnarea pedofilului la 12 ani de închisoare pentru viol asupra unei persoane care nu a împlinit vârsta de 15 ani şi corupţie sexuală. De asemenea, l-a obligat la plata de despăgubiri de câte 50.000 euro pentru fiecare dintre victime şi 10.000 euro pentru fiecare membru al familiei celor două copile. Împotriva sentinţei se poate face apel.

2 COMENTARII

  1. Draga Silvia Pandrea,alooo!!!a primit 12 ani cu EXECUTARE!?!de fapt,real trebuiau 40 de ani!!!Dar odata ajuns in inchisoare,va avea parte,in cele 24 de ore ale unei zi\noapte de:oral,anal,va fi penetrat nonstop!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.