EXCLUSIV Neta Şaptebani s-a mutat de la Moraviţa la vama de la...

EXCLUSIV Neta Şaptebani s-a mutat de la Moraviţa la vama de la aeroportul Timişoara în locul şpăgarului Chincea

3
DISTRIBUIȚI

Celebra Neta Şaptebani, cea care a deconspirat descinderile DNA din vama Moraviţa cu două zile înainte, s-a întors la lucru, după ce doi ani de zile a stat în concediu de maternitate. Aceasta este cercetată de DNA în dosarul disjuns din dosarul vămilor pentru favorizarea infractorului. Interceptările din dosar au dovedit faptul că vameşul Neta Şaptebani a avut acces la informaţii ultraconfidenţiale din dosar, anunţându-l cu două zile înainte pe vameşul arădean Mihnea Feneşan că vin mascaţii să-i ridice, acesta fugind în Austria. În timpul discuţiilor telefonice, Neta Şaptebani i-a dat informaţii detaliate despre mişcările anchetatorilor ” Bă. Vezi la Oradea, la Orăştie, nu la Oradea, sunt cazaţi 100 de bucăţi de la “Dana” şi de la alţii. Că o ia pe Caraş prima dată..Că o ia pe Caraş, că acolo se despart, unii o iau pe Deva, unii o iau pe Caransebeş, Oţelu Roşu, Reşiţa.(…) La ora patru pleacă din Timişoara. Toţi sunt pregătiţi şi la Arad vor fi descinderi.


De aia te-am întrebat.(…) Şi la ăştia de la Poliţie, chiar n-aş îndrăzni să le spun la nici unu, că îşi zboară creierii, în p… mea, toţi au pistoale la ei”. Conexiunile acesteia duc spre  chestorul Ion Târsănoagă din IGPF, naşul fratelui Netei care este poliţist de frontieră.

După ce s-a întors din concediu la vama Moraviţa, Neta Şaptebani nu a stat decât vreo două luni acolo. În urma unei cereri depuse la Autoritatea Naţională a Vămilor i s-a aprobat detaşarea pe şase luni la vama aeroportului Timişoara, unde i-a luat locul vameşului Ioan Chincea, care şi-a dat demisia după ce a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită, în faţa instanţei acesta recunoscând acuzaţiile. După ce a ajuns la noul post, Neta Şaptebani nu a stat prea mult la lucru pentru că a intrat din nou în concediu medical.

 

3 COMENTARII

  1. pai ai trebuia lui jebe un om de adunat spaga in locul lui chincea , adica un nou spagar, acuma ca apele s-au linistit si el nu a patit nimic

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.