Un jurnalist, posibilul candidat surpriză al USL pe colegiul de deputaţi Jimbolia

Un jurnalist, posibilul candidat surpriză al USL pe colegiul de deputaţi Jimbolia

1
DISTRIBUIȚI

PSD ar putea veni cu o propunere surpriză pentru colegiul de deputaţi Jimbolia, unde trebuie să nominalizeze un candidat, conform algoritmului stabilit între partidele care fac parte din USL în Timiş. Viorel Bota, jurnalist şi consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş şi şef al PSD Timiş, Titu Bojin, ar putea candida pentru această funcţie.


Contactat telefonic dePRESSALERT.ro, Bota a explicat că „propunerea a venit din partea oamenilor din zonă. Eu sunt născut în Jimbolia şi am copilărit la Lenauheim,  iar dorinţa oamenilor de a mă avea ca reprezentant se leagă de activitarea mea jurnalistică şi nu are vreo legătură cu sfera politică. Sunt într-o discuţie avansată cu privire la acestă temă, însă momentan subiectul nu a fost abordat în cadrul partidului”.  Viorel Bota a fost contrazis de chiar şeful PSD Timiş Titu Bojin,  care a afirmat că subiectul a fost discutat şi la partid. „Nu e bătut în cuie, facem sondaje, este unul din cei 7 sau 8 pe care îi testăm. Sondajele sunt în lucru şi aşteptăm să vedem până la sfarşitul săptămânii, atunci când vom primi rezultatele”, a anunţat Bojin. Viorel Bota a fost purtător de cuvânt al PSD Timiş, în intervalul 2004 – 2008.

1 COMENTARIU

  1. Hmmm, ar fi o solutie interesanta – inspirata chiar. Vio este nu numai un meserias de moda veche, ci si un om ca lumea, de caracter, cu obraz subtire. Imaginea PSD ar avea de castigat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.