Văcaru de la Forţa Civică are pretenţii la locuri pe lista ARD...

Văcaru de la Forţa Civică are pretenţii la locuri pe lista ARD Timiş

2
DISTRIBUIȚI

După modelul PD-L, care îl bagă la înaintare pe Blaga, Forţa Civică Timiş, aduce şi ea un candidat de la Bucureşti. Este  vorba despre revoluţionarul Teodor Mărieş, contestat în repetate rânduri de către mai mulţi revoluţionari din Timişoara. Preşedintele FC Timiş, Andrei Văcaru, a explicat că nu se teme că Mărieş ar putea fi contestat aici şi a explicat că este normal să fie oameni care nu îl doresc.  „Eu nu contest ceea ce s-a făcut la Revoluţie, însă a avea printre noi oameni care s-au născut în 1991, nu este normal.


Un grup de revoluţionari au venit să facă gălăgie, cei care au contract de colaborare cu un partid şi conflictul a fost aplanat prin abilităţile domnului Ungureanu, o ştiu toţi cei are au fost atunci la întâlnirea din vară de la Timişoara. Nici şeful FC Timiş nu se teme de ” furia Ostaficiuc” şi spune că în privinţa candidaturilor , propunerile au fost trimise către Bucureşti şi că
abia după ce se stabilisc procentele la nivel naţional se va lua o decizie privind împărţirea din judeţ. Forţa Civică vrea colegiile 1 şi 2 de deputaţi din Timişoara, dar ar accepta până la urmă şi un colegiu pe Jimbolia. Întrebat dacă consideră că Alin Popoviciu, candidat al PD-L Timiş, pentru parlamentare este un om care va trece de selecţia Monicăi Macovei, Văcaru a explicat că ” este problema  celor care au făcut propunerea. Noi nu ne dorim ca ARD să fie o nouă imagine pentru cineva care până acum a făcut probleme”.  Şi, la fel ca şi PNŢCD Timiş, Forţa Civică a fost ţepuită de Ostaficiuc, cu care trebuia să aibă azi o reuniune, care a fost contramandată pe motiv de plecare urgentă în capitală a şeful pedeliştilor din judeţ.

2 COMENTARII

  1. Oare Forta va fi cu ei…. ? … sau finantatorii lor se vor trezi ca au aruncat banii pe niste indivizi care nu au lipici la alegatori?…

  2. @ Margareta: Forta va fi cu noi,fii convinsa.
    Finantatori inca nu avem; pana acum am facut totul prin forte proprii.Asta nu inseamna ca nu ne dorim si colegi cu mai multe mijloace materiale decat avem noi. :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.