Un investigator sub acoperire al DGA a povestit cum iau mită poliţiştii

Un investigator sub acoperire al DGA a povestit cum iau mită poliţiştii

4
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiş l-a audiat, astăzi, prin sistemul de videoconferinţă pe investigatorul sub acoperire al DGA cu numele de cod Andrei Ionescu, în dosarul în care au fost trimişi în judecată agenţii Radu Bandula şi Cristian Dina pentru luare de mită. Cu vocea distorsionată de echipamentele speciale, agentul DGA a povestit că a fost oprit pe şoseaua dintre Timişoara şi Sânnicolaul Mare, în apropierea localităţii Becicherecu Mic după ce a depăşit pe linia continuă. „La mine a venit Bandula Radu care mi-a spus că voi fi amendat cu o sumă între 500 şi 1000 lei şi mi se va suspenda permisul pe 60 de zile.


Dina a oprit un Tico pe care l-am depăşit. M-am dus cu Bandula spre maşina de Poliţie şi l-am rugat pe Bandula să nu-mi ia permisul. M-a întrebat unde lucrez, dacă am bani la mine. I-am spus că sunt dispus să plătesc amenda pe loc, numai să  nu-mi ia permisul. Mi-a zis hai plăteşte, că mă grăbesc, n-am timp. Am scos 400 lei şi l-am întrebat dacă e bine. Nu a spus nimic şi a luat banii şi i-a pus sub picior, pe scaunul din maşină. Când am scos banii, în maşină a urcat şi agentul Dina, care a văzut când i-am dat banii. M-a întrebat unde lucrez, cu ce mă ocup. Bandula stătea cu pixul în mână având în faţă carnetul cu procese verbale de contravenţie fără a completa nimic. Imediat după ce au luat banii, au plecat cu maşina”, a povestit investigatorul. Avocatul lui Dina a solicitat instanţei să fie vizionată în şedinţă publică înregistrarea momentului când s-a dat şpagă, motivând că imaginile dovedesc faptul că al său client a urcat în maşină după ce  Bandula a luat banii. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru 7 decembrie.

4 COMENTARII

  1. asta e intrebarea standard, unde lucrati, de parca e cineva e idiot sa spuna ca lucreaza la dna sau politie, macar in ideea de a ramine cu permisul in buzunar

  2. oameni buni…respectati legea, nu provocati la reactii sentimentale lucratorii…nu oferiti si nu dati mita…soarta ne va pedepsi…daca lucratorul insista si cere, sa suporte consecintele…daca ati incalcat legea si regretati fapta exista si avertismentul, ca masura politieneasca…cu toate ca sefii ii forteaza pe subalterni sa dea amenzi…viata e scurta, nu doriti raul nimanui…pace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.