Un celebru secretar se pensionează în decembrie

Un celebru secretar se pensionează în decembrie

4
DISTRIBUIȚI

Sfârșitul anului va aduce şi finalul carierei pentru unul dintre cei mai vechi secretari din județul Timiș. Decizia de pensionare a fost deja emisă, așa că din 17 decembrie Petrișor Nădăștean, secretarul Consiliului Județean Timiș, va părăsi această funcție. În ultimii ani, Nădăștean a vizat de legalitate cel puţin două decizii cu cântec.


În primul caz a fost vorba de contractul semnat între CJ Timiş şi Ornella Design SRL, a familiei preşedintelui instituţiei de atunci, pedelistul Constantin Ostaficiuc. Deşi Nădăştean le-a spus consilierilor judeţeni în plen să voteze că nu este nici o problemă de legalitate, ulterior, Agenţia Naţională de Integritate l-a găsit în conflict de interese pe Ostaficiuc. Cel de al doilea dosar cu probleme este cel al finanţării echipei de fotbal Politehnica Timişoara a lui Marian Iancu, unde Curtea de Conturi a constatat că banii s-au dat ilegal. Conform ultimei declaraţii de avere, Nădăştean   are un teren de 1,1, hectare, un apartament de 82 de metri pătraţi, cumpărat în 1980, un Opel, depozite de aproape 50.000 lei şi un credit de 30.000 euro, obţinând de asemenea 30.000 euro din vânzarea unei case.

4 COMENTARII

  1. bai botza las-o dreaqu de meserie! pai „nicio” la tine se scrie „nici o”? nu ca am pretentii de la tine, dar macar tu sa ai, ca te dai prea destept!

  2. uite ca Dom COJOCARE ramane cai dia-l nost si noi tziganii nis cu iel. trailorai si la maia mare nia Jinica.
    sa muritz voi di ciuda si sa va manca dilirimiu ttramins.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.