EXCLUSIV Judecătorul Cătălin Şerban, fostul vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara, condamnat...

EXCLUSIV Judecătorul Cătălin Şerban, fostul vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara, condamnat la şapte ani de închisoare

14
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Alba Iulia a pronunţat, astăzi, sentinţa în dosarul în care judecătorul Cătălin Şerban, vicepreşedinte al Curţii de Apel serbanTimişoara, a fost trimis în judecată de DNA pentru că a primit  50.000 euro după ce s-au dat două sentinţe în dosarul insolvenţei  Moldomin. Cătălin Şerban a fost acuzat de trafic de influenţă, soţia acestuia, Ramona pentru complicitate la trafic de influenţă, consilierul judeţean PD-L Iacob Chişărău şi Rus Adrian reprezentantul Mineco AG în România, acuzaţi de complicitate la cumpărare de influență şi complicitate la trafic de influență, Marian Mihăilă, fost ofiţer SIE şi omul de încredere al preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş Severin, Sorin Frunzăverde – complicitate la trafic de influenţă.


Singurul care a recunoscut acuzaţiile la primul termen a fost Chişărău care a primit patru ani şi jumătate de închisoare cu executare. 

Astăzi, Curtea de Apel Alba Iulia l-a condamnat pe judecătorul Cătălin Şerban la şapte ani de închisoare pentru trafic de influenţă, la cinci ani de închisoare pentru asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, şi în urma contopirii pedepselor a rămas cu pedeaspa cea mai grea plus trei ani interzicerea unor drepturi. Soţia judecătorului a fost achitată pentru săvârşirea infracţiunii de asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni, dar a fost condamnată la trei ani de închisoare cu suspendare pentru complicitate la trafic de influenţă . Omul de încredere al lui Frunzăverde, Marian Mihăilă, a primit tot trei ani de închisoare cu suspendare, iar reprezentantul Mineco AG, Rus Adrian, cinci ani de închisoare . Împotriva sentinţei se poate face recurs care va fi judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

14 COMENTARII

  1. pedepsele pentru magistrati trebuie sa fie SPECIALE,exact cum este si statutul lor,salarii,bonificatii,prime,asigurari,pensii………..PEDEPSELE ASPRE LA MAXIMUM !!!

  2. pedepsele pentru magistrati trebuie sa fie SPECIALE,exact cum este si statutul lor,salarii,bonificatii,prime,asigurari,pensii………..PEDEPSELE ASPRE LA MAXIMUM !!!!

  3. chiar daca unii il fac in fel si chip pe presedintele Basescu adevarul e ca justitia a inceput sa functioneze sub mandatul lui . Chiar daca n-a ajuns inca la turatia maxima , e clar ca DNA-ul e hotarat sa faca curatenie in societate. keep going

  4. cataline, cataline, ai belit-o ca itz fac vietzashii din pivnitza cu capace, C*URU praf. dupe ce ieshi di colo shia te ashteptam in barou’ de advucatz timis. unde mai sunt din ashtia ca tine.(cu C*URU praf!).

  5. bai man-X,
    esti un bou!
    da’ ce iei giudecatorii n-au voie sa greseasca? iei estem ominii deosebitz asha ca trebe sa fie protejatz de lege chiar cacand greshesc.

  6. Ai pus-o nea „ciocan”,cati ai bagat nevinovati dupa gratii,atatea pute o sa ai in anus!Tine minte:puscaria in cazul tau ii mai rea ca cimitirul!?!Nu uita!

  7. La ICCJ se vor rezolva problemele domnului Catalin Serban. Va primi cu suspendare! Si se facu dreptate! In veci nu vom avea parte de o justitie corecta in Romania condusa de un guvernator cu rol de presedinte al CCR! Despre judecatorii care trebuiau sa fie beneficiarii ceelor 50000euro nimeni nu sufla nimic! De fapt, Catalin Serban intermedia pentru confratii din Curtea de Apel! Acestia sint liberi sa gaseasca alti intermediari! Poate pe actualii vecepresedinti? Intra poate in atributiile de serviciu! Este doar nevoie sa fie mai vigilenti, mai vigilenti decit a fost Catalin Serban si sotia acestuia! Poate o vor alege pe av.Halmaghi Oana, ca are experienta si relatii intre magistrati!

  8. La ICCJ se vor rezolva problemele domnului Catalin Serban. Va primi cu suspendare! Si se facu dreptate! In veci nu vom avea parte de o justitie corecta in Romania condusa de un guvernator cu rol de presedinte al CCR! Despre judecatorii care trebuiau sa fie beneficiarii ceelor 50000euro nimeni nu sufla nimic! De fapt, Catalin Serban intermedia pentru confratii din Curtea de Apel! Acestia sint liberi sa gaseasca alti intermediari! Poate pe actualii vecepresedinti? Intra poate in atributiile de serviciu! Este doar nevoie sa fie mai vigilenti, mai vigilenti decit a fost Catalin Serban si sotia acestuia! Poate o vor alege pe av.Halmaghi Oana, ca are experienta si relatii intre magistrati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.