Americanul Delvon Johnson, de la BC Timișoara: „Mi-a luat ceva timp să...

Americanul Delvon Johnson, de la BC Timișoara: „Mi-a luat ceva timp să mă adaptez în România”

0
DISTRIBUIȚI

Pivotul de la BC Timişoara a fost cel mai eficient jucător în meciul de sâmbătă, câştigat de „leii” din Banat contra Rovinariului. BCT-ROVINARI03_resizeDelvon Johnson a terminat meciul cu coeficientul 24 la eficienţă şi a bifat al treilea double-double pentru BC Timişoara. Americanul nu a început, după multe partide, ca titular. Antrenorul Srdjan Jovanovic l-a trimis în teren pe Bogdan Popescu în locul său, dar după ce românul a făcut a doua greşeală personală, Johnson a fost trimis pe parchet. Pivotul a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale, cu 14 puncte, 12 recuperări şi un procentaj de 100% la aruncările de 2 puncte, toate acestea în aproape 30 de minute de joc.


Johnson a vorbit pentru site-ul oficial al clubului despre cât de mult avea nevoie BC Timişoara de o victorie după cele două meciuri pierdute. „A fost un meci dificil, mai ales că noi veneam după două înfrângeri consecutive. În plus, Energia ne-a depășit în tur, așa că ne trebuia această victorie. Este un succes foarte important atât pentru mine, cât și pentru echipă, unul care ne dă încredere că putem reveni pe drumul bun”, a precizat americanul.

Pentru Delvon Johnson acesta este al doilea sezon în Europa, după ce anul trecut a jucat în Suedia, pentru Uppsala. În campionatul ţării nordice, baschetbalistul s-a evidenţiat ca cel mai bun recuperator. De la sosirea sa la Timişoara în vară, pivotul nu a avut însă evoluţii bune în fiecare partidă. „Cred că m-am adaptat bine în România. Mi-a luat mai mult timp decât aș fi crezut, dar pot spune că încep să mă simt confortabil și încrezător”, a explicat americanul. Johnson a mai reuşit două double-double-uri în acest sezon, în meciul contra CSU Sibiu şi în derby-ul local contra celor de la Timba, disputat în luna decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.