Baschetbalista din Craiova a explicat de ce a leșinat în timpul meciului

Baschetbalista din Craiova a explicat de ce a leșinat în timpul meciului

0
DISTRIBUIȚI

După incidentul de ieri de la meciul dintre timișorencele de la BCM Danzio cu SCM Craiova, Larisa Toma, care a leșinat pe teren, baschet fete olimpia07_resizespre finalul partidei, a dat astăzi primele declaraţii despre incident.


Jucătoarea spune că a fost lovită cu cotul în piept şi de aceea i s-a făcut rău, potrivit TotalBaschet. Pivotul oltencelor a jucat ieri 39:51 de minute, aproape toată partida. La final, Toma, despre care se ştie că are probleme cu inima, s-a prăbuşit lângă banca de rezerve. Baschetbalista nu a necesitat însă intervenţia unei ambulanţe şi a plecat spre Craiova cu echipa.

Jucătoarea a precizat astăzi că o lovitură în plex pe finalul meciului i-a cauzat probleme de respiraţie. „După meci mi s-a întâmplat următorul lucru: cu puţin înainte de finalul meciului am primit un cot în plex, nu am cerut schimbare deoarece mai erau câteva secunde până la final, iar când am ajuns pe bancă am realizat că nu mai puteam respira. M-am întins pe jos câteva minute şi mi-am revenit. Nu am fost inconştientă niciun moment”, a declarat Larisa Toma pentru TotalBaschet. Toma are 38 de ani şi a mai avut probleme după meciuri de-a lungul carierei. Jucătoarea are probleme cu inima şi evoluează în fiecare meci pe proprie răspundere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.