Baschetbaliștii de la Timba merg la Mureş cu gândul la victorie

Baschetbaliștii de la Timba merg la Mureş cu gândul la victorie

0
DISTRIBUIȚI

„Urşii” vor aborda al patrulea meci din 2013 cu gândul că pot obţine cele 2 puncte, chiar dacă BC Mureș Târgu Mureș este o Timba_Arhiva_AP2echipă mult mai bine clasată. Timba vine cu un moral bun după victoria cu Constanţa, în timp ce Mureşul va avea sete de revanşă după meciul pierdut cu Gaz Metan Mediaş. Adversarii de sâmbătă traversează de mai multe etape o perioadă bună. „Tigrii” de la Mureş ocupă locul secund în clasament, la egalitate de puncte cu BC Timişoara, Ploieşti şi Craiova, dar cu cel mai bun scor la rezultatele directe. Cei de la Timba nu se sperie însă de cota mult mai bună a gazdelor meciului, care au câştigat meciul din tur, şi încearcă să obţină o victorie. „Va fi un meci dificil pentru noi, dar nu avem nimic de pierdut şi suntem pregătiţi în idee de a încerca să facem o figură bună.


Sunt convins că vom face un joc bun, iar la final dacă obţinem şi un rezultat bun, va fie extraordinar. Va fi mai greu decât în tur pentru că jucăm în deplasare, dar şi noi avem mai multe arme pentru a câştiga. Şi ei s-au întărit, situaţia nu s-a schimbat foarte mult faţă de tur”, a declarat Bogdan Murărescu.

În pauza de iarnă, BC Mureş Târgu-Mureş l-a înregimentat pe Păltinişanu, de la BC Timişoara, care a debutat cu o evoluţie foarte bună în meciul contra fostei sale echipe. De asemenea, din vară, tot de la concitadina Timbei ardelenii l-au luat pe Branko Cuic, piesă de bază în jocul echipei din Mureş. Pentru Petru Czmor, meciul va fi o confruntare cu cei doi foşti colegi de la vicecampioană, da rjucătorul spune că nu va fi nici un duel mai special. „Sper să fac un joc la fel de bun ca cel contra lui Shone Markovic de la Constanţa. Nu va fi un duel mai special nici cu Păltinişanu, nici Cuic, le ştiu jocul, dar nimic deosebit”, a declarat Pidi. Jordan Glynn, piesă de bază în jocul „urşilor” îşi doreşte, pe lângă victorie, şi un nou double-double, cum a bifat şi în meciul cu Farul. „Mergem să învingem echipa de pe locul 2, vreau să fac un nou double-double, ca întotdeauna. Sper să fac cât mai multe recuperări pentru a-mi ajuta echipa”, a precizat Glynn. Meciul se va juca sâmbătă de la ora 19 şi nu va fi televizat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.