BC Timişoara vrea să răzbune înfrângerea din tur în meciul contra clujenilor

BC Timişoara vrea să răzbune înfrângerea din tur în meciul contra clujenilor

0
DISTRIBUIȚI

„Leii” din Banat vor să lege două victorii după ce au câştigat cu Rovinariul. Nu va fi cu siguranţă uşor, deoarece, vineri, alb-violeţii BCT-ROVINARI03_resizeîntăresc puternica echipa U Mobitelco Cluj. În tur, BC Timişoara a pierdut la Rovinari şi pe teren propriu cu echipa din inima Ardealului, iar acum echipa are mare nevoie să continue cu rezultate pozitive, pentru moral, dar şi pentru consolidarea poziţiei în clasament. Locul doi în clasamentul sezonului regulat este ocupat acum de patru echipe, Mureş, Timişoara, Ploieşti şi Craiova, iar pentru bănăţeni e important să nu se distanţeze de acest pluton. Clujenii, antrenaţi de croatul Bavcevic au început bine returul, dar sunt pe locul 7 deoarece au un meci pierdut mai multe decât timişorenii. „În acest sezon înfrângerea cu Clujul a fost primul meci pierdut pe teren propriu.


Clujul e o echipă puternică din România, cea mai puternică în opinia mea, şi sunt acum într-o formă foarte bună. Au schimbat o serie de jucători de când au jucat aici, dar au păstrat principalele motoare ale echipe, jucătorii de e posturile 1 şi 3. Şi Djapa este un pivot cu experienţă, îl cunosc de mult timp, a jucat din ce în ce mai bie cu fiecare joc, şi îşi poate ajuta echipa atât sub panou, cât şi din afară.  Noi pregătim meciul, le-am urmărit ultimele evoluţii”, a declarat antrenorul Srdjan Jovanovic. Din păcate, Andrei Căpuşan, accidentat meciul trecut la genunchi, nu va putea juca la Cluj şi poate lipsi chiar mai mult. Robert Sarovic este însă în schimb apt de joc.

Echipa va deplasa şapte străini în Ardeal, iar jucătorul lăsat înafara lotului se va decide în ziua partidei. Unul dintre străinii de la care există aşteptări mari să crească în joc este Garry Gallimore, care vine după o perioadă în care a fost accidentat. Canadianul a fost unul dintre piesele de bază de la CSM Bucureşti sezonul trecut, până la operaţia de menisc din toamnă. Jucătorul a recunoscut şi el că nu mai e în formă din sezonul trecut. „Acum trebuie să jucăm tare, pentru a câştiga. Nu sunt acelaşi jucător care eram acum două sau zece luni. Acum sunt un jucător complet diferit, odată cu operaţia de la genunchi. Încerc să nu mă accidentez, dar în această parte a sezonului cu toţii trebuie să dăm 1005 pentru a câştiga „, a declarat Gallimore. Meciul se va juca vineri, de la ora 20 şi va fi televizat pe Digisport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.