EXCLUSIV Maşină a trupelor speciale de la Poliţia Timiş, atacată cu pietre...

EXCLUSIV Maşină a trupelor speciale de la Poliţia Timiş, atacată cu pietre de ţigani

2
DISTRIBUIȚI

Trupele de intervenţie ale Poliţiei Timiş au intervenit, în această seară, în sprijinul unui echipaj care a fost atacat după ce a dat mascat spatepeste un şofer fără permis de conducere. Agenţii l-au oprit în localitatea Cărpiniş pe bărbat care nu a putut prezenta nici permisul, nici actele maşinii, susţinând că le-a uitat acasă.


Când au ajuns la domiciliul şoferului, acesta a recunoscut că nu are permis de conducere. A devenit reclacitrant atunci când poliţiştii l-au anunţat că se va alege cu dosar penal. În sprijinul scandalagiului au sărit şi ceilalţi ţigani,din curţile vecin. Pentru a nu risca ca lucrurile să degenereze, aceştia au solicitat intervenţia mascaţilor. Ajunşi la faţa locului, trupele speciale au reuşit identificarea şi încătuşarea şoferului şi a celor doi pasageri. Când se efectau manevrele de evacuare din zonă, ţiganii au început să arunce cu pietre din toate direcţiile. Un geam al uneia dintre maşinile de intervenţie a fost spart de un „proiectil”. Şoferul este anchetat penal, iar la Cărpiniş poliţiştii au început cercetările pentru ultraj, încercând să-l identifice pe cel care a spart geamul maşinii de Poliţie.

2 COMENTARII

  1. Atata caz se face pt. niste GUNOAIE de 2 bani ! Ce politisti sunt aceia care nu sunt in stare sa-l duca la sectie pe un gunoi de 2 bani,solicitand interventia mascatilor ? Schimbati-va meseria,ca nu sunteti pt. politie !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.