Mădălin Lemnaru de la RCM Timişoara, grav accidentat. Vezi cât riscă să...

Mădălin Lemnaru de la RCM Timişoara, grav accidentat. Vezi cât riscă să stea pe tuşă

0
DISTRIBUIȚI

Mădălin Lemnaru, titular la RCM Timişoara meci de meci, s-a accidentat la unul din jocurile naţionalei, anunţă site-ul Federaţiei Române madalin lemnaru rcm timisoarade Rugby. Jucătorul are o ruptură de tendon ahilean la piciorul stâng, posibil completă, şi riscă să stea pe tuşă între 4 şi 10 luni. Lemnaru s-a accidentat la meciul cu Bath din Amlin Challenge Cup, unde România a trimis o selecţionată din cei mai buni jucători, Lupii Bucureştiului.


Aripa va rata toate meciurile rămase de jucat în Challenge Cup şi nu va putea evolua nici în debutul de sezon pentru echipa timişoreană. „Va avea loc o evaluare şi o intervenţie chirurgicală marţi la Bucureşti. CEN-ul 2013 sigur este pierdut. În funcţie de rezultatul investigaţiilor perioada de repaus este între 4 si 10 luni”, a declarat coordonatorul medical al FRR, Dr. Alin Popescu.

Accidentarea vine ca veste destul de proastă pentru echipa antrenată de Chester Wiiliams. Campionatul va începe în luna aprilie, astfel că şi dacă ruptura de tendon nu e completă, rugbystul tot ratează toate cantonamentele, cât şi turul de campionat. În cazul în care Lemnaru ar necesita o pauză de 10 luni, cel mai probabil, aripa ar rata şi finala ediţie de campionat 2013, programată în data de 6 octombrie, la fel ca anul trecut, când RCM a triumfat pe Stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

sursa foto timisoaraexpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.