Meci capital pentru „urșii” de la Timba contra „marinarilor” de la Farul...

Meci capital pentru „urșii” de la Timba contra „marinarilor” de la Farul Constanța

1
DISTRIBUIȚI

Baschetbaliștii timișoreni sunt în faţa celui mai important meci din retur. O victorie în meciul de mâine cu Farul i-ar ajuta pe cei Timba_Arhiva_AP2de la Timba să ia o distanţă confortabilă faţă de Harghita, Constanţa şi Dinamo în clasament, în timp ce o înfrângere i-ar apropia pe constănţeni la doar un punct de timişoreni. Timba trebuie să adune cât mai multe victorii în retur pentru a-şi uşura cât mai mult misiunea în play-out, deoarece echipa îşi doreşte să rămână în prima ligă. După meciurile pierdute cu Craiova şi mai ales Giurgiu, galben-negrii par condamnaţi să rămână pe poziţia 13, pe care luptă să şi-o păstreze contra celor de la Harghita şi Farul Constanţa. „Marinarii” au produs surpriza etapei trecute, după ce au câştigat pe teren propriu cu 79-69 cu Gaz Metan Mediaş, singura reprezentantă a României rămasă în EuroChallenge.


“Ei au câştigat şi pe fondul unui joc execrabil practicat de Mediaş, dar e clar că sunt o echipă mult mai puternică decât în tur. Ei vin cu un moral bun, trebuie să câştige pentru a mai spera la o clasare mai bună, dar şi noi suntem într-o situaţie similară, trebuie să câştigăm pentru a ne păstra cel puţin poziţia a 13-a până la finalul campionatului, pentru a avea un play-aut mai liniştit. E un joc care-pe-care. Sper să reuşim să avem luciditatea necesară pentru a-l câştiga”, a declarat antrenorul Bogdan Murărescu.
În acest moment, Timba are un bilanţ de patru victorii şi 13 înfrângeri, iar Farul are trei meciuri câştigate şi 14 pierdute. În tur, bănăţenii au câştigat categoric meciul din deplasare, la scorul de 83-56. De atunci, loturile ambelor echipe s-au schimbat însă semnificativ. De la Constanţa au plecat în pauza de iarnă Cardell McFarland, Ron Wallace, Senai Isleam, Jeremy Booth şi Bogdan Stăncuţ. Dobrogenii i-au transferat în locul lor pe Tyronn Mitchell, Nenad Markovic, Nenad Tomasevic, Ivo Hoger, Alex Gavriliu, Bogdan Călin, Alexandru Dănilă, dar şi pe Bojan Grubisic, care a evoluat în tur la Timba, fără rezultate bune. “Sper să prindă o zi normală”,a glumit Bogdan Murărescu. Meciul se va juca mâine, de la ora 18.15, în Sala „Constantin Jude” şi va fi televizat şi pe Digisport.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.