O sondă de vânt a unei firme de eoliene, furată la Moldova...

O sondă de vânt a unei firme de eoliene, furată la Moldova Nouă. Ce au găsit polițiștii în mașina unui suspect

0
DISTRIBUIȚI

Patru percheziții au avut loc în această dimineață în orașul de pe Clisura Dunării. Polițiștii au descins la domiciliile unor persoane w560xh316_mor_de_vantsuspectate de furturi de componente electrice. Prejudiciul se ridică la 36.00 de euro. „Prinicipalul suspect, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost reținut. El este cercetat și pentru conducerea unui autovehicul fără permis, deoarece, în momentul în care a văzut polițiștii, a sărit în mașină și a încercat să fugă, însă nu avea permis”, a declarat Ancuța Cărbunariu, purtător de cuvânt al Poliției Caraș-Severin.

UPDATE 1 Poliția orașului Moldova Nouă a fost sesizată, în 22 ianuarie, de furtul unei sonde de măsurare a vântului, care se afla în zona pensiunii Happy Fish, și care aparține unei firme de eoliene.


După cercetări, polițiștii au identificat trei persoane suspecte de comitearea acestui furt. „În timp ce se deplasau spre localitatea Coronini, poliţiştii au observat un autoturism condus de C.I., de 42 de ani, un bărbat la domiciliul căruia oamenii legii urmau să desfăşoare una din percheziţii. Deşi au folosit semnalele luminoase şi acustice, bărbatul nu a oprit, ci şi-a continuat deplasarea pe strada Uzinelor, apoi pe un drum forestier, după care a abandonat autoturismul şi a fugit”, se arată în comunicatul emis de IPJ Caraș. După ce au verificat mașina, polițiștii au găsit două cuţite de vânătoare şi o sabie, iar în urma percheziţiilor efectuate, au fost găsite componente ce provin de la sonda de măsurare a vântului sustrasă. Bărbatul este acum cercetat pentru furt calificat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi portul fără drept de arme albe în locuri publice.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.