Rugbyştii de la RCM au plecat în primul cantonament

Rugbyştii de la RCM au plecat în primul cantonament

0
DISTRIBUIȚI

RCM MVT UVT Timişoara începe, astăzi, pregătirea noului sezon cu un cantonament de o săptămână la Valea lui Liman. În acest stagiu de rcm finalapregătire se va pune accent pe teambuilding şi integrarea în echipă a noilor jucători.Echipa a mai făcut un cantonament similar şi în vară, la ideea antrenorului Chester Williams. Acum, după ce au fost testaţi fizic, cei de la RCM se duc să îşi sudeze echipa, pe care tehnicianul sud-african o concepe ca pe o familie.


La munte au plecat şi cele şapte achiziţii din această iarnă, georgienii Bidzina Samhkaradze, Giorgi Khositashvili, sud-africanul Randall Morisson, namibianul Van Wyk McGrath, neozeelandezul Stephen Shannnon şi românii Valentin Popârlan şi Maria Gorcioaia. Vor lipsi însă jucătorii de naţionala convocaţi la selecţionata Bucureştiului care participă în Challenge Cup.

După cantonament, echipa va reveni la Timişoara unde va continua antrenamentele, pentru ca în luna februarie să facă un stagiu de pregătire fizică la Arsenal Park Orăştie, iar în martie, un cantonament în Antalya, unde vor juca şi câteva meciuri de verificare cu echipe din Georgia. În acest moment lotul nu este definitivat. Staff-ul galben-albaştrilor spunea înainte de accidentarea lui Mădălin Lemnaru că mai doreşte să transfere pe trei sferturi doi jucători din emisfera sudică, iar probabil şi accidentarea aripii va cere un alt transfer, deoarece acum singurul jucător autentic de acest post este Viliam Moala, cel care juca pe partea opusă cu Lemnaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.