Traian Stoia, ales viceprimar al Timişoarei fără niciun vot împotrivă. Ce spune...

Traian Stoia, ales viceprimar al Timişoarei fără niciun vot împotrivă. Ce spune despre relația sa cu frații Cristescu

3
DISTRIBUIȚI

Noul viceprimar din partea PSD, Traian Stoia, a fost validat astăzi în şedinţa Consiliului Local Timişoara, într-o ceremonie STOIA NOUL VICEPRIMAR04_resizecare a stat sub semnul harababurii.  Petru că Stoia este deja consilier, acesta nu a mai depus jurământ, însă a fost nevoie ca numirea sa să fie supusă la vot. Legat de vot, consilierul PSD Radu Ţoancă a dorit să îşi ajute colegii sfătuindu-i cu privire la procedura de vot. Nici bine nu a apucat să le spună cum se procedează în caz că doresc numirea lui Stoia sau nu, că secretarul Ioan Cojocari i -a tăiat-o. „Dacă doriti să fie, încercuţi „da”, dacă nu doriţi, nu tăiaţi, ci încercuiţi „nu” şi gata”, a explicat Cojocari.  În scurt timp, consilierii s-au înghesuit la urnă, unul mai zâmbăreţ ca altul. Mai în glumă, mai în serios, Stoia l-a îndemnat şi pe secretarul Cojocari, spunându-i „votează şi tu, Johnny”. Rezultatul votului a fost prezentat de consilierul PSD Alfred Simonis, membru al comisiei de validare. Stoia a ajuns în noul post cu 20 de voturi pentru şi şase abţineri. În sală, la ceremonie, s-a aflat şi fostul viceprimar Sorin Grindeanu, actualmente deputat din partea PSD. Dacă colegul de partid Radu Ţoancă a ţinut să îi mulţumească fostului vice pentru activitate, Robu a uitat cu desăvârşire de acest aspect, cu toate că proiectul lui Grindeanu, de construcţie a unei noi aripi la spitalul de copii, este singurul care se bucură de sprijin de la Bucureşti.

Invitat să ia loc la prezidiu, Stoia a fost chemat de primarul Robu să stea în locul viceprimarului Dan Diaconu, dar până la urmă pesedistul a luat fotoliul fostului său coleg.


Secretarul Ioan Cojocari a ajuns astfel între Traian Stoia, cel care de când este consilier local l-a „tocat” non-stop pe „nea Jean” şi Radu Ţoancă. „Sunt între doi prieteni”, a comentat Cojocari în râsetele celorlalţi aleşi locali.

UPDATE Numit oficial viceprimar, Traian Stoia a oferit detalii cu privire la obiectivele pe care le are în noua funcţie, dar a făcut și lămuriri în legătură cu relația sa cu frații Cristescu.  „Am mai declarat că principala preocupare în perioada imediat următoare va fi oprirea sifonării banului public, oprirea apariţiei pe piaţă a devizelor umflate, stoparea modului de comportament al unor funcţionari care, în final, o să trebuiască să se poarte cu toată lumea cum se poartă cu primarul”.  Întrebat la ce se referă atunci când spune “sifonarea banului public”, Stoia a precizat că este vorba despre „ceea ce prevede ultimul control al Curţii de Conturi pe care dacă îl citiţi, o să intraţi în trepidaţii”. În plus, Stoia a declarat senin „Traian Stoia este mândru că este asociat cu fraţii Cristescu, care sunt nişte oameni de afaceri deosebiţi, oameni inteligenţi care au văzut globul ăsta în lung şi în lat și care pot veni cu idei pentu Primăria Timişoara”.

 

3 COMENTARII

  1. Au vazut fratii Cristescu globul in lung si lat,ca doar au vandut majoritatea fabricilor din Timisoara,dupa ce le-au falimentat,iar acum vin cu idei la primarie,despre cum poti sa furi si sa nu te prinda nimeni.Ei vin cu ideile,iar Stoia ca viceprimar,o sa le puna in practica……..si uite asa,Timisoara va fi vanduta bucata cu bucata.

  2. cind cineva vorbeste despre sine la persoana a 3a inseamna ca acea persoana are o dereglare majora la mansrda. Cel mai bine intrebati-l pe ginerele lui Stoia despre comportamentul acestui individ.
    Despre afacerile ilegale ale lui Stoia aflati cautindu-i conturile

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.