All in Green, trupa timişoreană care vinde peste 80% din discuri în...

All in Green, trupa timişoreană care vinde peste 80% din discuri în străinătate

0
DISTRIBUIȚI

All in Green

Monica Vidoni şi Sebastian Bayer, cei doi muzicieni timişoreni care alcătuiesc trupa All in Green, se pregătesc intens pentru cel de-al doilea material discografic din carieră, feedback-ul de care s-au bucurat cu debutul lor  “Travelers in this world/ Exiting the dream” fiind unul cât se poate de pozitiv. „Iniţial nu am avut în plan să scoatem un album, vroiam doar sa înregistram nişte piese compuse cu ani în urmă, piese care nu doream să se piardă. După ce am înregistrat prima piesa (Dream of heaven), fără să spunem nimănui, am strecurat-o în playlistul unui club. În timpul melodiei, mai multe persoane au venit să întrebe cine cântă şi ce piesă e. După acel moment am mai înregistrat patru piese şi le-am postat pe Facebook. Feedbackul primit a depăşit cu mult aşteptările noastre – am înregistrat aproximativ 14.000 de ascultări pe piesă si am primit peste 100 de mesaje din mai multe ţări, de la oameni care doreau să ne cumpere albumul. Acest lucru ne-a oferit motivaţia să concepem albumul de debut“, spun membrii trupei.

Stilistic, muzica celor de la All In Green se învârte in zona lounge, cu arome de world-music şi mici accente de trip-hop – ul din Bristol executat cu ceva vreme în urmă de Massive Atack, Portishead sau Morcheeba.


Un plus de şarm este adăugat de simbioza perfectă între vocea misterioasă a solistei Monica şi instrumentaţiile a la Twin Peaks, pe alocuri, ale lui Sebastian. Albumul lor de debut este disponibil atât pe suport CD, cât şi pe marile portaluri online de muzică, iar conform mărturisirilor artiștilor, cumpărătorii acestuia sunt peste 80% din străinătate.

Cei doi muzicieni consideră totuși că scena locală s-a mai animat în ultima vreme, dar recunosc că evenimentele cu cover-uri sunt o problemă. „Percepţia noastră este că în ultima vreme scena muzicală din Timişoara s-a animat, unele trupe cântând piese proprii, dar destul de multe preferă să cânte coveruri. Partea bună este că se cântă live şi publicul apreciază din ce în ce mai mult concerte şi party-uri organizate astfel. Partea mai puţin bună este că publicul preferă să meargă la concerte de coveruri, decât să meargă să susţină un artist nou cu muzica proprie“. Pentru acest an, cei doi timişoreni pregătesc un nou material discografic, care va fi lansat printr-un mic turneu european. „Am început deja să compunem material pentru un nou disc, care suntem convinşi că va fi chiar mai bun, atât din punct de vedere muzical, cât şi al calităţii audio, având în vedere că între timp am reuşit să achiziţionăm echipament audio şi să ridicăm performanţele studioului nostru la nivelul project-studiourilor din străinătate. Planul ar fi ca noul album să îl lansăm printr-un mic turneu european, undeva la finele acestui an“, au mai adăugat cei doi muzicieni care alcătuiesc All In Green.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.