EXCLUSIV Finul lui Nuțu Cămătaru, ridicat de trupele speciale în cadrul operațiunii...

EXCLUSIV Finul lui Nuțu Cămătaru, ridicat de trupele speciale în cadrul operațiunii „leasing pentru interlopi”

4
DISTRIBUIȚI

mascat spate

Amplă operațiune a polițiștilor și procuroilor în Timiș și alte cinci județe pentru anihilarea unei grupări specializate în înșelăciuni. Suspecții cumpărau în leasing mașini de lux, pe care ulterior le vindeau cu acte false în Uniunea Europeană. Printre cei vizați de anchetă se numără și Radu Buciu Rodriguez, finul lui Nuțu Cămătaru. Acesta este suspectat de către anchetatori că a fost cel care a coordonat din umbră operațiunile de înșelăciune, derulate prin firma TT Trans, care a fost „mutată” pe numele unui cetățean sârb.


Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională a fost estimat la 359.731,2 euro şi 2.337.907,5 lei, după ce firmele de leasing au fost înșelate cu 38 de autovehicule.

Cei care au organizat această operațiune de înșelăciune la scară largă sunt importanți membri ai lumii interlope din Timișoara, Arad, Vâlcea și București. Aceștia au fost monitorizați luni întregi cu sprijinul SRI. De altfel, inclusiv descinderile din această dimineață au fost ținute secrete până în ultimul moment. Echipele care au plecat la descinderi au primit în plicuri sigilate locațiile. Singurii care au știut unde se va merge din primul moment au fost polițiștii veniți de la Direcția de Investigații Criminale de la IGPR. Cei 29 de suspecții urmează să fie duși pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

 

 

4 COMENTARII

  1. Finul lui Nutu Camataru…la dracu, o fi vreun brand si noi nu stim!!!!!!
    Ce naiba le faceti reclama la toti papagalii astia!? Niste gaini bete, fraieri care fac bani usor……Le vine randul la toti, mai devreme sau mai tarziu!
    Apropo, mai are fini ,ca sa stim ce stiri mai urmeaza………
    Articol de kkt!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.