FLAGRANT Maşina de serviciu a primarului Robu, parcată ilegal pe trotuarul din...

FLAGRANT Maşina de serviciu a primarului Robu, parcată ilegal pe trotuarul din faţa instituţiei VIDEO

9
DISTRIBUIȚI

masina primar trotuar

Şoferul primarului Nicolae Robu, nu s-a mai sinchisit să parcheze maşina de serviciu în parcare, ci şi-a adus şeful până în faţa uşii principale instituţiei, acolo unde a şi lăsat autoturismul.


Volkswagenul Passat cu numărul de înmatriculare  TM 01 PMT a fost surprins, vineri seara, în jurul orei 17:00, parcat chiar pe trotuarul din faţa sediului Primăriei Timişoara. Maşina a fost lăsată acolo pentru mai mult timp, fără ca vreun poliţist local sau de la Rutieră să intervină. Şoferul lui Robu a avut grijă, totuşi, să nu blocheze pista pentru biciclişti.  Nu este pentru prima dată când maşina edilului este surprinsă parcată ilegal. La începutul lunii octombrie, autoturismul a fost fotografiat parcat într-o zonă unde parcarea era interzisă. Şi asta chiar în ziua în care primarul Timişoarei se declara nemulţumit că ” Poliția locală nu-și face datoria așa cum ar trebui vizavi de staționările unor mașini în zona centrală” şi îi ameninţa pe agenţii neglijenţi că vor fi daţi afară.

9 COMENTARII

  1. EXTRA STIRE „FLAGRANT”
    Stimata dsoara MIT , asta stire e un fis. Nu ca as vrea eu sa-l laud pe Robu. Dar totusi daca ati fi fost cu adevarat o jurnalista , si ati fi luat neste informatii ar fi rezultat urmatoarele:
    1. Acolo chiar exista loc de parcare creat pentru eventuale primiri de oficialitati , iar daca va uitati intradevar bine la poza o sa constatati ca pista de biciclete urmeaza conturul parcarii si revine ulterior la marginea trotuarului. DECI NU E PE TROTUAR.
    2. In ziua de vineri usile din spate ale Primariei au fost inchise intrucat se executau lucrari.
    3. Nu zic ca nu era normal ca dupa ce dl primar ar fi coborat din masina si ar fi intrat in sediu , onor soferul nu ar fi putut muta masina in parcare. Dar asta e.
    CONCLUZIE
    Masina era bine mersi pe un loc de parcare
    NU MAI DATI STIRI SENZATIONAL DE FLAGRANTE FARA SA VA INFORMATI CORECT
    CONCLUZIE 2
    STIRE DE TOT RAHATU’

  2. Adica vreti sa spuneti ca masina primarului nu poate fi parcata oriunde??!!!
    Adica vreti sa spuneti ca soferul primarului nu poate incalca regulile de circulatie daca asa i se nazare lui??!!!
    Adica vreti sa spuneti ca politia locala trebuie sa sanctioenze aceste incalcari ale regulilor de circulatie de parca ar fi comise de un cetatean de rand ???
    Of, of… acum ca s-a reluat demolarea Acvariului, cautati alte kakatzisuri ca sa va legati de primar. Doamne, unde este codul deontologic al jurnalistului??!!!

  3. EXTRAORDINAR !!!! NU POT SA CRED !!! BAGABONTU’ JOACA IN PICIOARE BUNUL SIMT CIVIC,ADUCE JIGNIRI CELOR CARE L-AU VOTAT, NU SE POATE ASA CEVA !!! :)))) AZI PE TROTUAR,MAINE IN COPAC 😉

  4. geniilor, consultati codul rutier si vedeti ca ai voie pe trotuar daca lasi un anumit spatiu. dar e greu e citit ca are multe articole dificil de inteles pt niste jurnalisti de ocazie care au facut scoala, daca au facut-o la ffffffffffff… mare-i gradina!!!

  5. Ziarist de 2 bani, daca erai un profesionist citeai urmatorul articol: Art. 142 lit. „N” din regulamentul pt. aplicare a OUG195/2002 Republicat, prevede: Se interzice oprirea voluntara a vehiculelor pe trotuar, daca nu se asigura spatiu de cel putin 1 m pentru circulatia pietonilor.! Atunci ziaristule ce vroiai sa faca politia ? S-al amendeze ptr ce? numai fiindca tu esti un frustrat trebuie sa fie toti ca tine?

  6. Adriana Mit, esti jalnica, faci de ras acest site, imi pare rau ca apar asemenea stiri aici! acest site chiar are niste cititori care se respecta iar tu acum ne-ai jignit! sper sa fi data afara, cu asemenea stiri doar ne jignesti si ne faci sa renuntam la a accesa acest site

  7. Stire de doi bani ,intr-adevar,insa cand am vazut masina lui nea Nicu nu pot sa nu ma gandesc la soferul lui…cand il vezi pe la fel de fel de manifestari zici ca-i decupat din Urzica,cu eternul sau costum ‘metalizat”… mai isi si pune ochelari de soare cand toarna cu galeata…pitoresc,ce mai…ca seful sau de altfel….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.