O educatoare de la Pedagogic, acuzată că îi uită pe copii la...

O educatoare de la Pedagogic, acuzată că îi uită pe copii la desene animate în timpul orelor

178
DISTRIBUIȚI

prima zi scoala

Mai mulţi părinţi cu copii înscrişi în clasa pregătitoare de la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” din Timişoara sunt nemulţumiţi de modul în care educatoarea Alina Șandru îi învaţă pe prichindei. Aceştia acuză cadrul didactic că îi lasă pe micuţi să se uite la desene animate, îşi petrece o mare din timpul orei în afara clasei, la cafea, iar de câteva ori, copiii, care au cel mult 7 ani, şi-au aşteptat părinţii singuri în fața școlii, fără ca educatoarea să îi supravegheze. Conducerea școlii susține însă, în urma unei monitorizări, că orele educatoarei decurg normal.

„Ştiu că în timpul orelor, educatoarea poate să le pună copiilor desene animate, dar nu toată ziua. Îmi întreb fetiţa ce a făcut la şcoală şi îmi spune că s-a uitat la desene animate. Mi-am dat copilul la şcoală ca să înveţe ceva. Am crezut că mi-am înscris copilul la un liceu de elită şi că se face şcoală, dar este inacceptabil aşa ceva. Ea ar fi trebuit să se facă manechin, nu educatoare”, ne-a spus Maria Mureşan, mama uneia dintre fetiţele din clasa pregătitoare B.


Femeia este nemulţumită de educatoare, dar nu doreşte să îşi mute fetiţa în altă clasă pentru că a investit bani în sala de clasă, la fel ca ceilalți părinți. Verificarea conducerii liceului nu a liniștit-o. Dimpotrivă, Maria Mureșan spune că va depune plângeri la Inspectoratul Școlar Județean Timș și chiar la Ministerul Educației. De aceeaşi părere este şi tatăl unei fetiţe din clasă, care ne-a povestit că „au fost două cazuri când educatoarea mi-a lăsat copilul singur în faţa şcolii, până am venit să-l iau. Eu nu ştiu ce se petrece în timpul orelor, dar am auzit de la copii că este o mare debandadă, poate se mai corectează în timp. Copiii vor avea din clasa I un învăţător nou, dar dacă ar fi existat riscul să îmi educe copilul şi de la anul, nu aş mai fi acceptat”.

Educatoarea are 28 de ani şi este foarte activă pe Facebook, unde postează fotografii provocatoare. Se află de şase ani în învăţământ, iar din anul şcolar 2012-2013 tânăra a reuşit să ocupe un post de suplinitor la Liceul Pedagogic. Asta, deşi în anul 2010 a luat nota 5,60 la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor de educatori, iar media ei de la Bac este 5. Alina Şandru spune că cei doi părinţi nu au dreptate pentru că „nu le pun copiilor desene animate toată ziua, iar cele la care se uită sunt educative, este o mare diferenţă. Nu vreau să dau curs întrebărilor dvs. pentru că nu mi-aţi spus de unde aveţi numărul meu de telefon”, ne-a răspuns educatoarea. Directorul Liceului Pedagogic Ionuț Cristescu „Carmen Sylva” ne-a mărturisit că sunt câteva plângeri verbale din partea părinţilor, dar „nu o monitorizăm, e prea mult spus, ci am verificat-o. Pot să vă spun că orele ei la clasă se desfăşoară conform programei şcolare”.

178 COMENTARII

  1. Daca ati fi verificat informatiile primite inainte de a scrie prostii ati fi aflat ca in Romania media minima pentru a promova Bac-ul este 6.Asta inseamana ca nu poti fi invatatoare daca ai media 5 la Bac.Parintele ar trebui sa investeasca in educatia copilului , iar daca i se pare ca invatatoarea nu este pe masura copilului poate foarte bine sa si-l mute la alta scoala.Un parinte care face asemenea comentarii nu merita sa aiba copilul educat intr-un liceu precum Sylva.Se pare ca parintele respectiv tine mai mult la „banii investiti in clasa” decat la educatia propriului copil.Sper ca si celelalte cadre didactice sa ia pozitie vis a vis de comportamentul acestor parinti.

  2. Tot ce inteleg din acest articol este frustrarea nefondata a unei mamici probabil cu prea mult timp liber. Pacat ca un ziarist publica toate orgoliile frustratilor nu este deontologic dar fiecare ziarist cu painea lui.

  3. cand a fost vorba sa dam presei conducerea scoli pentru-ca nu sunt in stare s-a asigure o sala de clasa adecvata aceasta d-na s-a impotrivit, acum invatatorea e vinovata ca sistemul e cum e.
    CEI CARE AU SCRIS ACEST ARTICOL MAI BINE AR VERIFICA CE SALI DE CLASA SE ATRIBUIE CLASEI PREGATITOARE.

  4. Sigurbeste mai simplu sa dai bir cu fugitii si sa renunti la tot, plecand in alta parte. Asta este adevarata atitudine romaneasca. De aia am ajuns aici. Sa ai in buricul targului, la unul din cele mai bine cotate licee din Timisoara, cadre didactice cu note de 5 la absolvire. Ura! Primii ani din educatia unui copil sunt esentiali pentru viitorul lui. Asta o spun toti profesionistii in domeniu.
    Celor care iau usor aceste probleme, va spun ca sunt medic si actuala generatie isi promoveaza examenul in specialitatea, in proportie de peste 50% cu nota 5 si 6. Peste 15 ani, ei va vor trata. Veti fi fericiti cu asta? Sau preferati sa vi se spuna: cautati-va un alt medic daca nu va convine….

  5. Nu are nici o legatura sistemul si lipsa de dotari cu incompetenta, lipsa de daruire si impertinenta unora care lucreaza in el. Omul sfinteste locul. Cunosc cateva cadre didactice cu pasiune si dragoste pentru munca lor, care de-abia isi intretin familiile din salariul de mizerie al sistemului educational, dar care la bac si la concursul pe post au avut note peste 8; e adevarat, le-a lipsit pedigree-ul si acum invata copii la Jimbolia si Sanicolau. Nu s-au calificat pentru Timisoara.

  6. Stimata D-na Paraschiva si Stimate D-le Virgil, nu sunt o „frustrata” ci sunt un părinte care a investit, investeste si va investi in educatia copilului sau si de aceea am luat atitudine fata de unele fapte care încalcă grav deontologia profesionala a unui pedagog! Sunt un părinte care m-am implicat si am facut multe lucruri bune pentru generatii de copii si mi-am asumat întreaga responsabilitate pentru ceea ce am făcut! Sunt un om de buna credință, si am depus toate demersurile necesare pentru solutionarea pe cale amiabila a tuturor problemelor apărute, dar in loc de o schimbare in bine, am constatat ca fetița mea nu mai vrea sa meargă la scoala spunandu-mi ca e marginalizata. Nu a fost altceva decât picatura care a umplut paharul! Nimic nu e mai pervers pe lume, decât vinovații fără remuscari! Iertati-ma, dar ,, prefer sa mor in picioare decât sa traiesc in genunchi! Este vorba despre demnitate si nu despre o poziție fizica!

  7. Haloo!! domnu Adrian ce probleme aveţi cu învăţământu!!??, sunteţi cadru medical?! am pretenţi, s-au nici dumnevoastră nu ştiţi că nu poţi promova bacalaureatul decăt cu media 6, dar probabil că atunci cănd aţi promovat bacalaureatu a fost ok şi 5 că de aia e medicina la pământ, fereasca D-zeu să ajugem pe măinile medicilor!! iar cu această doamnă care o acuză pe ÎNVĂŢĂTOARE şi nu educatoare, curios fapt că este doar un părinte. De ce presa nu întreabă şi alţi părinţi din clasă, să-şi exprime şi ei un punct de vedere? şi nu este bine să judecaţi până nu sunteţi convins că aşa este cum declară acestă doamnă. Părerea mea este că acestă doamnă suferă de personalitate.

    • Pe vremea mea, bacul se lua cu minim 7. Dupa cum scrieti de corect romaneste, poate pe vremea dvs se lua cu 5. Pentru informarea dvs, consultati notele respectivei persoane pe site-ul http://titularizare.edu.ro/2012 la pozitia 1348. Sunt publice. In rest, va doresc sa nu dea Dzeu sa aveti nevoie de doctori… insa asta nu mai sta in puterea dvs.

  8. curios fapt doamnă Muresan că doar copilul dumneavoastră este marginalizat !?, chiar aveţi o problemă stimată doamnă, pentru că nu vă informaţi suficient. În primul rând bacul se promovează cu cel puţin media 6, sunt convinsă că aţi fost unul dintre acei părinţi care a dorit desene animate pentru copii în clasă pe când ceilalţi părinţi s-au opus, în loc să staţi prin preajma acelor de la presă poate ar trebui să vă ocupaţi mai mult de copilul dumneavostră. Iar in privinţa doamnei ÎNVĂŢĂTOARE şi nu EDUCATOARE stimată doamnă! în imagine arată destul de bine şi este adevărat că putea să se facă şi manechin!!! dar a învăţat şi s-a străduit pentru a ajunge o ÎNVĂŢĂTOARE bună, pentru a preda acelor copii care îi calcă pragul clase şi nu pentru a fi stresată de un părinte care nu are ce face şi toată ziua este pe la presă, ba pe la inspectorat, ba pe la Minister. Cred că suferiţi doamnă de personalitate.

  9. Doamna Muresan, va multumesc pentru promptitudinea afisata, dar nu inteleg ce vreti sa mai obtineti din cazul asta atata timp car vad ca pozitia directorului si a invatatoarei demonteaza acuzatiile,2 nu mi se pare ca sunteti un exemplu de urnat si o persoana integra deoarece va citesc citatul si nu observ decat ura fata de invatatoare nu va suparati dar v-ati deoasit atributia din moment ce spuneti ce ar trebui sa fie, va permiteti prea mult, eu unul v-as da in judecata daca mi-ati face mie o recomandare in genul acesta. 3 nu cred ca a plati presa pentru un articol fara esenta se poate numi rezolvare amiabila.

  10. mamica nemultumita nu a avut posibilitatea sa alega din trei invatatoare?una din ele avand nota 10 la examenul de titularizare. Mare pacat sa arunci cu noroi in cadrele didactice si asta doar pentru ca „….. a investit bani în sala de clasă”

  11. Eu propun sa ne mutam din tara aceasta toti cand nu ne convine ceva, decat sa luam atitudine si sa schimbam ce nu este bine! Ce spuneti?!! Sa fim seriosi!
    Nu cred ca ii convine cuiva ca propriul copil sa fie instruit de un cadru didactic care nu stie sa scrie corect din punct de vedere gramatical! Din punctul meu de vedere nu este de comparat mobilierul cu cadrul didactic! Atunci cand cadrul didactic isi face meseria si se ocupa cum trebuie de o clasa poate sa faca asta si fara a avea la dispozitie o sala de clasa foarte dotata! In trecut cum s-a facut scoala cu praf de creta si banci la care se puneau bucati de lemme la picioare ca sa nu se miste ? Si sunt nenumarate scoli unde si acum se invata la fel!
    Cu toate acestea, dupa ce ca doamna invatatoare a si avut parte de parinti care s-au ocupat ca toate conditiile sa fie mai mult decat suficiente, cand i s-a usurat munca, nici atunci sa nu isi faca treaba?
    Eu o cunosc pe doamna Maria Muresan si stiu ca se implica si ca pune suflet in tot ceea ce face! Cu siguranta nu este o nedreptate si nu sunt nici fite si nici frustrari! Aici nu este vorba decat de un cadru didactic care nu isi face cum trebuie meseria si este tras la raspundere pentru asta!
    Felicitari pentru atitudine si sa speram ca aceasta situatie se va rezolva in favoarea copiilor, care sunt viitorul nostru!

  12. ..acolo e o scoala buna insa s-au adunat de citiva ani incoace mai multi copii cu parinti parveniti si needucati la care nu le vine sa creada au procreat handicapati sii debili mintal si atunci cind vad ca nu dau progeniturile lor rezultate dau vina pe oricine le iese in cale ,incazul de fata pe invatatoare ! ! ! ! ! …..toti cunoastem persoane de acest gen ,PARVENITE SI PROST CRESCUTE……….DIN SCOALA BUNA A AJUNS SA FIE O UNITATE DE INVATAMINT DE FITZE datorita parintilor exagerati ….

  13. ….doamne ,ce tare va ambalati si aruncati cu noroi in tot ce misca fara sa verificati numai de dragul de a face scandal…tipic romanesc!!!atunci cind ati dus copilul la CARMEN SYLVA nu ati stiut ca invatatoarea e de nota 5?……..copiii vostri sint de vina ,stimati parinti pentru ca nu i-ati invatat de acasa faptul ca pentru a reusi in viata e nevoie de munca si de invatatura…

  14. d-na Maria Muresan,doamna invatatoare a fost buna atunci cand va favorizat fetita dar de cand a inceput sa nu o mai ,,bage in seama”va-ti dus la domnul director Cristescu!!!!!ma intreb pana unde merge nesimtirea?!rusine sa va fie…..

  15. Felicitari anonimilor si” inamicilor publici” pentru curajul de a-si sustine parerile sub semnatura unor pseudonime. Romani adevarati si bine intentionati. Sa vedem daca persoana acuzata in articol ia pozitie. I s-a facut o mare nedreptate nu-i asa? Atunci comentati din nou. Poate informati mai bine de aceasta data.

  16. doamna Elena spuneti că o cunoaşteţi pe doamna Mureşan din păcate am avut şi eu nefericita întâmplare să o cunosc pe acestă stimată doamnă, dar trebuie să vă contrazic, această doamnă doar necazuri lasă în urma ei pe unde calcă. O compătimesc pe doamna Învăţătoare şi conducerea acestu liceu de prestigiu.

    • Faptul ca ” o dati anonima” vorba lui Caragiale, spune totul despre caracterul dumneavoastra. Ma rog, despre lipsa acestuia… sunteti un exemplu si o inspiratie. Multumim ca existati.

  17. Stimata doamna care va ascundeti numele, nici daca va mai nașteti odată nu o sa ajungeti la nivelul D-nei Muresan! O cunosc de 18 ani si e o MARE DOAMNA! Ajuta pe toată lumea, e un om de mare caracter si nu cred ca meritati nici sa-i pronuntati numele! Rusine!

  18. Doamna draga, Muresan, din cate citesc eu, sunteti singurul parinte nemultumit din acea grupa, oare nu ar trebui sa va puneti un semn de intrebare? Am si eu copil si binele copilului meu nu sta in investita facuta de mine intr-o clasa, de ce nu l-ati mutat?
    Luati-va investita, duceti-o acasa, si mutati copilul in alta parte. Va este mai usor sa aruncati cu noroi intr-o persoana si intr-o institutie decat sa va carati bunurile? Imi pare rau dar aici nu e buna intentie, e nesimtire, si stati linistita toate se platesc in viata.
    Avea dreptate cine scria de ce nu ati dat copilul la doamna invatatoare cu nota 10? Atunci nu erati dispusa sa faceti investigatii de doi lei? Eu v-as da in judecata, in locul doamnei invatatoare, poate asa o sa va linistiti apucaturile binevoitoare.

  19. Stimata doamna MURESAN , si eu sunt parinte ,si mi-am educat copii mei altfel decat d-stra , si copii mei au ajuns cineva in viata , iar pentru eceasta d-na INVATATOARE si nu EDUCATOARE tot respectul ,pentru ca nu a plecat capul in fata d-stra stimata d-na aruncati cu noroi in ea ?dar numai in acest cadru didactic , eu zic dupa cum am verificat foarte bine pregatit , cu note de peste 9 , ci si in acesta scoala de elita ,, CARMEN SYLVA „nu credeti ca ati mers prea departe?cat ati investit stimata doamna in acesta clasa ?sunt dispusa sa va dau suma de 10 ori mai mult dar luati-va copilul si duceti-l la scoala si INVATATOAREA care credeti ca este pe masura asteptarilor d-stra ,ce incercati d-stra sa faceti e prea josnic ,daca va credeti asa o mare d-mna

  20. Stimata doamna MURESAN , sa stiti ca si eu am copii ,la care le-am dat o educatie aleasa ,si au ajuns cineva in viata , am respectat cadrele didactice si nu am improscat cu noroi niciodata , cu atat mai mult ca se vede clar ca aveti ceva personal cu acesta doamna INVATATOARE din moment ce parinti celorlalti copii nu au avut nimic de reprosat acestei doamne INVATATORE .Este inadmisibil sa va permiteti sa spuneti asa ceva despre un cadru didactic atat de bine pregatit . Am verificat ,acesta doamna INVATATOARE a promovat bacul cu nota 9,14 . Este inadmisibil sa improscati cu noroi in acesta scoala de elita ,,CARMEN SYLVA „ca au cadre didactice cu nota 5 , nu stiu cine sunteti , dar indiferent cine sunteti nu dati dovada ca sunt asa o doamna sau ca ati avea vreo pregatire , daca asa mult tineti la educatia copilului d-stra de ce nu il duceti la alta scola ,pe care d-stra o considerati mai buna , pe masura ,eu nu cred ca acesta e motivul ca ati investit in acesta clasa , eu cred ca au participat toti parinti in egala masura , iar daca ati investit numai d-stra inseamna ca sunteti cu bani

  21. Interesanta pozitie, domnule Adrian!!! Chiar nu v-am inteles pana nu ati marturisit ca o cunoasteti foarte bine pe aceasta d-na Muresan. Mai bine nu ati fi marturisit ca sunteti medic!!! Si dumneavoastra dati tot felul de examene ca si noi de altfel si chiar ar trebui sa stiti cat de greu este in inveti o data la 2-4 ani tot ceea ce ati invatat pe parcursul anilor de facultate, dvs. ar fi trebuit sa ne intelegeti si sa ne sustineti. Nu cred ca pe dvs. va intreaba cineva atunci cand vine la o consultatie cu ce nota v-ati luat examenele!!! Iar pentru cat de mult suntem noi cadrele didactice retribuite lunar sa stiti ca raman in sistem doar cele care au vocatie si daruire profesionala, spre deosebire de unele persoane cu „vocatie” in medicina care nici nu se uita la tine pana nu-i dai plicul. Chiar nu mi se pare corect ceea ce ati afirmat despre d-soara invatatoare Alina Sandru. Intamplator am fost colege la o scoala din Sannicolau Mare si va pot confirma ca si-a facut treaba cu profesionalism, parintii chiar au regretat-o, dar asta probabil ca doar pentru simplul motiv ca au fost niste oameni de rand. Si va mai pot spune ca in 2 ani de zile cat a fost la noi la scoala nu am vazut-o nici macar in pauza la cafea, ce sa mai vorbim de ore atunci? Pacat ca pentru o singura mamica nemiltumita s-a ajuns aici, la patarea unui imagini impecabile? Ma intreb oare, unde se va ajunge cu invatamantul romanesc si cu dascalii mai ales, daca permitem tuturor sa ne calce in picioare?

    • Doamna ” Rodica”. Nu am spus ca o cunosc pe doamna Muresan asa cum afirmati. De unde ati venit cu ideea asta? Daca sunt medic, am facut-o pentru ca imi place aceasta meserie, imi place specialitatea pe care o fac si pacientii mei nu isi pun problema ce note am avut in facultate pentru ca pleaca in imensa majoritate multumiti. Nu poti multumi pe toti… Daca domnisoara invatatoare si-ar fi facut meseria, pe care singura si-a ales-o, cu daruire si interes, cunoscand de la inceput atat satisfactiile cat si, din pacate, lipsa de recunoastere materiala din partea statului, NIMENI NU AR FI CAUTAT SA AFLE CUM A AJUNS CU NOTELE SALE LA ACEST LICEU. Ce sa-i faci? Daca vrei sa ” joci in prima divizie”, trebuie sa te ridici mai mult decat ” divizia judeteana ” de la Sannicolau… Daca te ajuta cineva sa promovezi, si nu faci fata, te poti astepta sa ai reclamatii; corect, nu? Cine a ajutat la promovare? Vom afla in viitorul apropiat din reactiile dansilor, pentru ca probabil au interes sa-si protejeze „investitia” . Scuzati analogiile cu sportul, dar astea sunt legile vietii. Le acceptam sau nu, ele asa functioneaza. Felicitari pentru atitudine doamnei Muresan! Cum poti sa nu iei atitudine cand cadrul didactic iti lasa copilul singur in fata scolii, asa cum se intelege din articol ca a facut unei fetite? Acea persoana este iresponsabila, nu cadru didactic!!! Ce pacat ca nu sunt mai multi ca si Dvs si in domeniul medical… Lucrurile ar merge mai bine in tara asta.

  22. D-na Muresan e un bun profesionist in tot ceea ce face si educatia copilului ei e pe primul loc! La câte lucruri bune a făcut pentru copii, faptul ca a investit într-o clasa e egal cu zero! A făcut mult mai multe pentru zeci de copii! Habar nu aveți! E un om de mare caracter, un om corect si integru! Este respectata si apreciata de toată lumea! Faptul ca e nemulțumita de invatatoare sunt absolut convinsa ca are suficiente motive!

  23. http://www.financiarul.ro/2013/01/07/catastrofa-invatamintului-universitar/

    Doamna Muresan, nu mai faceti nimic in privinta acestei stimate doamna Invatatoare si Educatoare, pentru ca studiile din cadrul UVT pe care le-a absolvit aceasta, ii permit sa fie atat Invatatoare cat si Educatoare! Mentionez aceste lucruri pentru cei care tot subliniaza faptul ca doamna este Invatatoare nu Educatoare! Este irelevant, este cadru didactic si trebuie sa isi faca meseria!
    Doamna MARIA-MAGDALENA, cred ca dumneavoastra ati avut o invatatoare asemenea doamnei de mai sus, vi s-au pus numai desene animate in clasele I-V, sau ati fost absenta! Nu stiu cum nu va este rusine sa scrieti un comentariu la un articol despre educatie, cand aceasta va lipseste cu desavarsire! Si ca sa nu muriti neinformata, va ajut eu! Atunci cand alegeti sa NU articulati un sustantiv, ex: „Domnul”, scrieti „Domnu’ „, trebuie sa folositi un apostrof, iar „sau”..atunci cand se poate inlocui cu „ori” se scrie legat!
    Cititi articolul de sus si o sa observati ce se intampla cu elevii de care nu se ocupa cadrele didactie!
    Avand nota 5,6 la titularizare, nu stiu cat de mult a invatat doamna Alina Sandru! Arata bine? Si ce conteaza daca arata bine, cu ce ii ajuta asta pe elevi lucrul acesta????
    De ce nu se revolta mai multi parinti? Probabil pentru ca nu ii intereseaza, sau pt ca le este mult mai simpu sa se complaca in situatie! Comoditatea este foarte mare in Romania si asta se vede la tot pasul! Eu zic sa nu o mai blamati pe doamna Muresan pentru ca ia atitudine! Din pacate sunt putini oameni asa!
    Iar cei care sunt Anonimi, este clar ca sunt cunostinte ale doamnei INVATATOARE, sau poate este chiar doamna INVATATARE in cauza!

  24. Stimata ,,doamna” Muresan cred ca trebuie sa dati in judecata toate persoanele care nu va sustin parerea.Faptul ca ati investit in amenajarea clasei nu va da dreptul sa aveti o asemenea atitudine.Imi este rusine ca traiesc intr -o tara in care oameni ca dv. ajung in posturi de conducere. Exista alternativa invatamintului privat …. Cum de nu apelati la aceasta alternativa?? Propun parintilor sa demonteze mobila de pe pereti si sa o aseze in fata imobilului dv.Va garantez ca scoala se poate face si fara investitori ca si dv. Nici o secunda nu v-ati gindit ca prin acest comportament deviant jigniti parintii cu posibilitati materiale mai reduse .Sunt curios daca dati o felie de paine unui nevoias ce veti cere in schimb…Va rog intrebati invatatoarea de retributia salariala si incercati sa va puneti in locul ei pret de o clipa macar!!! Rusine pt tot scandalul creat !!!

  25. Am avut deosebita plăcere sa cunosc familia Muresan. O familie minunata! Dna Muresan e un om deosebit, un caracter aparte, e o plăcere sa cunosti astfel de oameni!

  26. public enemy=Secosan Marian ,daca asta are asa mare importanta pt.voi cititorilor.Am folosit acest pseudonim numai pt a atrage atentia asupra a ceea ce scriu,nu din alt motiv…..

  27. va doresc tuturor tot binele din lume si sa aveti parte de bucurii din partea copiiilor vostri insa va rog sa ginditi bine inainte de a acuza si a face rau pt ca e greu de reparat ce odata e facut cu rea intentie….

  28. Foarte bine!!!!! Sa fie dati afara incompetentii, nu doar sesizati in presa!!!
    Atunci cand o sa fie furati copii din fata scolii pt ca a intarziat parintele doua minute, ar trebui aplaudata doamna??? Cand vedeti stiri la televizor cum ca elevii nu iau bacul, toti dau vina pe profesori! Acum ca s-a sesizat cineva si a tras un semnal de alarma cand un profesor/invatator nu isi face treaba, nu e bine!
    Vai vai…

  29. Gabriela…vad ca ai pus doamna in ghilimele….BRAVO!!!!…..Maria Muresan are o problema cu faptul ca Alina Sandru arata bine si mai putin cu faptul ca nu ii educa copilul bine…

  30. Gabriela…vad ca ai pus doamna in ghilimele….BRAVO!!!!…..Maria Muresan are o problema cu faptul ca Alina Sandru arata bine si mai putin cu faptul ca nu ii educa copilul..

  31. domnule Adrian!!! aşa este, poate nu scriu corect romăneşte, (având în vedere ca în România trăiesc şi cetăţeni străini care au copii la şcoli), dar bănuiesc că acei care au citit comentariu au înţeles ce scrie. Dar dumneavostră dacă practicaţi medicina precum citaţi prin comentarii !!!!!??? nu mai am nimic de comentat. Iar pentru doamna Adriana, aşa este aţi spus bine nu mă ridic la nivelul d-nei Mureşan! dacă mă ridicam la nivelul ei probabil eram cu ea de mână pe la presă! în loc să stau cu copilul săi dau o educaţie ca părinte. aşa cum a comentat cineva mai sus ,,Exista alternativa învăţământului privat” dacă nu-i convine de această doamnă învăţătoare şi de acestă şcoală. ce să mai zic? no comment!!

  32. Bravo domna RODICA si tuturor celor care o sustineti pe doamna INVATATOARE este inadmisibil ca un cadru didactic sa fie calcat in picioare doar pentru faptul ca unei zise doamne nu ii convine de invatatoarea respectiva , se vede clar ca are cu acesta invatatoare ceva personal , cred ca si ceilalti parti vor lua atitudine fata de acesta doamna Muresan ,in ghilimele spus doamna , a injosit toti parintii prin investitiile facute , poate unii parinti nu si-au permis , si-au la scola sa invete ,nu sa platesca , doamna Muresan aveti orgolii iesite din comun , sa nu zicem mai multe , ati creat o situatie urita la adresa cadrelor didactice , prin asta nu aratati ca ati luat o atitudine ,ci mai degraba v-ati ecpus caracterul urit si murdar pe care il aveti

    • Misule, se vede ca le stii pe toate. Cum de te-au scapat cei de la SRI? A, stiu. Dai prea mult din gura fara sa stii nimic. Iti doresc sa iti educe copilul timp de 4 ani respectiva doamna invataoare, poate ajunge sa scrie la fel de corect in limba romana.

  33. Bravo domna RODICA si tuturor celor ce o sustineti pe acesta doamna INVATATOARE , cine este acesta doamna Muresan in ghilimele doamna ??? o femeie care isi arata caracterul urit si murdar

  34. Desteptilor, habar nu aveți cât de bine arată Maria Muresan! D-na Sandru la vârsta ei si după ce va naște un copil nu cred ca va arată atât de bine ca D-na Muresan! Chiar daca diferența e de 10 ani între ele va spun eu ca nu se vede! Maria Muresan e o D-na stilata, cu bun gust, caracter, verticalitate, si nu duplicitara ca D-na Sandru, care își vorbește de rău inclusiv colegele de breasla! Halal caracter!

  35. Și am uitat sa va mai spun ceva: Pe lângă faptul ca Maria Muresan arată bine, e sexi, atragatoare, e si frumoasa si desteapta! Din câte o cunosc eu, e atât de ambitioasa, încât pot sa va spun cu siguranță ca acesta e doar începutul! Când știe ca are dreptate, merge pana in panzele albe! Așa ca, așteaptă-te la Surprize … Surprize …Alina Sandru! Sau poate ar fi bine sa pleci de bunavoie si nesilita de nimeni! E doar un sfat!

  36. Domnule doctor, ația afirmat că majoritatea pacientilor plec multumiti de la dumneavoastra, deci rezulta printr-o logica simpla ca nu toti, da? Tot dumneavoastra spuneati ca nu ii poti face pe toti multumiti, da? Deci cât tupeu trebuie sa aveti să va legati de un om dupa afirmațiile unei alte persoane rau intentionate? As putea sa spun ca am plecat nemultumita de la zeci de medici care m-au trata cu indiferenta si pana nu am scos bani nici nu sau uitat la mine, va intreb ce ar fi trebuit sa fac? sa scriu in presă? Ati spus ca nu conteaza notele, v-ati iinformat cat a avut media la titularizare pentru a putea intra la liceul Pedagogic? Dacă sunteți om cu studii ar trebui sa știți că orice afirmatie trebuie și investigata.Sunteți în măsură sa aruncați cu piatra? Ar fi frumos sa ne spuneți numele adevarat ca noi posibil pacienti sa facem afirmații despre dumneavostra, să vedem tot așa mândru veți fi? Cât e de ușor într-o țară de parveniți să întoarcem pe dos valorile.

    • Mult stimata si „sincera” Anca. Afirmatile din articol precum si ale mele sunt probate de siteul oficial al ministerului educatiei, linkul este mai sus, in una din postarile mele de ieri. titularizare.edu.ro/2012 pozitia 1348. Acolo este trecuta si nota de la bac. Asta ca sa lamurim si unele minciuni ce s-au mai scris aici. Trebuie doar sa cititi. Stiti? Imi pare rau ca ati suferit asemenea experiente cu unii medici. Si imi pare rau ca ati consultat „zeci de medici”; probabil ca aveti grave probleme de sanatate. Daca atunci cand ati fost nemultumita, vi s-ar fi spus: mutati-va in alta parte sau exista si asistenta medicala privata, asa cum sugereaza unii parinti sa faca Doamna Muresan cu copilul ei, cum v-ati fi simtit? Poate vi s-a si spus. Trebuia sa luati atitudine. Asa cum face acum doamna respectiva. E greu? Va rog nu mai faceti aprecieri la adresa mea fara sa ma cunoasteti. Vad ca va face placere sa faceti afirmatii. Nu despre mine este vorba aici.

  37. Cristi dragă, cuvintele acestea,, caracter duplicitar,, ii apartin doamnei Muresan, doamna draga cumva vă scriti singura mesajele, sa va fie rușine!

  38. domnule CRISTI de unde o cunosti asa bine pe doamna MURESAN ?ati avut cumva cu doamna o relatie mai aparte ?sau ce scrieti scrieti chiar dumneavostra doamna MURESAN ,despre propria dumneavoastra persoana ? m-am interesat si va pot spune cu exactitate cine sunteti , o femeie care ati promovat unde sunteti datorita sotului dumneavostra , care este cineva si intradevar un om cu o aleasa conduita si un domn din toate punctele de vedere

  39. Nu cred ca e frumos unde sa ajuns cu acest articol defaimator la adresa acestei INVATOATOARE , sau sa dorit ca acesta domna MURESAN sa iasa in evidenta si nu stia cum , am verificat cu ce nota a promovat examenul de titularizare 2012 acesta domna ALINA SANDRU ,cu nota 8,23 ,de asemenea am verificat cu ce nota a promovat examenul de bacaloreat cu nota 9,14 , toate aceste date se pot verifica , asa ca cei care continuati sa vorbiti urit la adresa acestei doamne invatatoare ar trebui sa varificati toate acestea ,si sa nu dati crezare unor frustati

    • Unde ai verificat domnule? Spune-ne si noua sa nu murim prosti. Da si dumneata linkul, sa ne lamurim. Eu asa ma facut.

  40. Cristi sau mai bine spus Doamna Muresan, nu trebuie sa ne spuneti dumneavoastră cât de sexy sunteți, aveți impresia ca asta contează? Nu ne interesează nici cum arată doamna Învățătoare pentru că nu pe criteriile acestea ne ghidăm în viață.

  41. Sunt un parinte care are copil in clasa Preg. B si va pot spune ca inca din primele sedinte d-na Muresan a creat conflicte pentru ca nu am vrut sa ne aliniem standardelor sau poate pentru ca asa a fost obisnuita cu conflicte, la gradinita de unde a venit. Ceea ce va pot spune este ca si pe mine, alaturi de alti parinti, ne-a angrenat in discutii jignitoare la adresa invatatoarei. Sa fie vorba de dubliciitatea d-nei invatatoare sau a d-nei Muresan Maria? Oare chiar toti parintii sunt nepasatori cand vine vorba de copiii lor? Sau suntem multumiti de activitatea pe care a dasfasurata-o pana in prezent cu copiii nostri.

  42. Rusine sa iti fie tie care te ascunzi sub numele de CRISTI si ADRIAN sunteti una si aceasi persoana , tot ce scrii sunt cuvintele jignitoare ale d-stra doamna MURESAN ,cit va mai permiteti sa jigniti pe toata lumea ?sunteti lipsita de orice bun simt ,aveti o minte bolnava , cum puteti sa spuneti voi ca acesta doamna invatatoare are nota 5 la bacaloreat ?si la examenul de titularizare?cind eu cu ochii mei am vazut notele care sunt afisate la vedere ,respectiv 9,14 la bacaloreat si 8,23 la examenul de titularizare ,rusine sa va fie , nu aveti caracter , si nu credeti ca cei care citesc articolele voastre va rid?inca odata rusine sa va fie

    • Esti un roman adevarat „Hihai”. Vorbeste gura fara tine. Poate crezi ca toti ce au scris pe acest subiect sunt doar 2-3 persoane. Asa sa fie, cum zici tu. Fericiti cei saraci cu duhul, caci a lor va fii imparatia cerurilor. Amin.

  43. Iati cucoana copilul si pleaca din ROMANIA ca ne faci tara de rusine , nu vedeti ce scrie un parinte despre d-stra ca stiti doar sa creati conflicte pe unde mergeti , incetul cu incetul iese la iveala cine sunteti , noi toti suntem de partea doamnei INVATATOARE pe care o terfeliti in piciore , si vom lua atitudine impotriva d-tra sa va excludem din acesta scoala , suntem revoltati de cea ce puteti sa faceti ,daca cei in masura nu vor fi in masura sa va excluda din acesta scoala ,, CARMEN SYLVA ” vom veni noi toti cei care scriem aici si multimea de parinti revoltati impotriva d-tra ,cine va credeti stimata doamna , pentru d-stra nu exista LEGE in acesta tara?

    • Te-ai aprins Misule? Esti nervos? Nu face bine la sanatate. Nu o faci tu mai buna pe o invatatoare incompetenta pentru pozitia in care se afla, cu atitudinea ta de revolutionar, ii faci mai mult rau. Iti trebuie totusi doi neuroni functionali ca sa intelegi asta… Sa fii sanatos!

  44. Si eu sunt un părinte din Clasa Pregatitoare B si știu ca D-na Muresan s-a ocupat de tot! Copilul meu are tot confortul datorită acestei doamne care a făcut tot! A făcut mai mult decât trebuia pentru un părinte! D-na Învăţătoare s-a obișnuit sa primească totul de-a gata si sa nu facă nimic! Multe din ceea ce a făcut D-na Muresan trebuia sa facă invatatoarea. Știu aceasta deoarece am un alt copil la aceeasi scoala si știu ca invatatoarea se ocupa de tot! Rusine sa va fie celor care aruncati cu pietre! Nu am ce sa-i reprodez D-nei Muresan! In tot ceea ce a făcut a comunicat cu noi. Multumesc D-na Muresan pentru tot! Prefer sa imi păstrez anonimatul din motive lesne de înțeles!

  45. Domnule doctor știti ca titularizare se da în fiecare an? Dumneavoastră cititi articole de acum câțiva ani, atâta de școlit suteți? Păcat, suteți docor dar degeba….. lasați de dorit!

  46. Domnule doctor regret ca nu știti sa urmariti niște informații într-un tabel, dumneavoastră capul de tabel știți să îl citiți și să îl interpretați? Tot așa dați și rețetele? E grav, faceți sistemul medical de râs!

  47. Auzi ANONIMULE care de fapt esti tot acesta doamna MURESAN , nu ai colona verteblala sa iti dai numele , eu sunt barbat si nu as accepta sa imi ascund numele , si nu acel barbat care crezi tu ADRIAN , vezi ca ma confunzi ,de fapt stimata doamna , deci din cele afirmate mai sus, pe doamna INVATATOARE o astepta surprize din partea doamnei MURESAN alte surprize ,nu-i asa?O vom apara pe acesta doamna INVATATOARE , in ciuda surprizelor meschine pe care le are acesta doamna MURESAN , fata de acesta INVATATOARE , se vede clar ca are ceva personal cu acesta doamna INVATATOARE , si nu mai stie ce sa cofectioneze urit impotriva ei , de fapt se vede clar ca asta a fost de la inceput , o vom sustine pe doamna INVATATOARE sa o de-a in judecata pe acesta doamna MURESAN , care a venit cu acest articol nefondat si neadevarat , si care a aruncat cu noroi atit in acesta INVATATOARE , cit si in conducerea acestei scoli ,,CARMEN SYLVA”noi nu mai intram in aceste discutii urite create de acesta doamna , urmeaza sa luam atitudine , doamna INVATATOARE capul sus , tot respectul pentru d-stra

  48. Vezi ADRIAN ca nu trebuie sa iti dau eu raspunsul sa nu mori prost, ca ti l-a dat doamna ANCA mai sus , citesti si scrii ce iti convine , vai de tine ,esti chiar penibil(penibila)Bravo doamna ANCA sunteti tare , va felicit

  49. Rusine Mariei Muresan , a iscat un scandal din nimic. Toată lumea care o cunoaște știe ca se ocupa numai cu scandaluri, nimeni nu știe când mai are timp sa fie si avocata….., iar investiția din sala de clasa a fost făcută din banii tuturor părinților nu a ei personal, așa ca dacă nu- i convine sa plece. D-soara invatatoare se ocupa foarte bine de copii, cu toate ca a fost sufocata de madam Muresan de la începutul anului cu tot felul de aberatii. De ce nu te susține d-nul director si ceilalți părinți din clasa, sau ai impresia ca nimănui nu-i pasa de educație propriului copil? La fosta gradinita unde a învățat Mădălina toată lumea își face cruce ca a scăpat de madam Muresan, cred ca urmează clasa pregatitoare B…..

    • Nu mai scoate aberatii pe gurita „ana”. Nu ai dreptul la litera mare. Daca si-au facut cruce, au fost cei care au scapat usor pentru „porcarelele” facute. Mai bine ca tine, stai la o parte nu faci nimic, dai din gura. Nu vrei sa fii tu presedinte, acum cand toate sunt facute? Sa vezi ce usor este. Cred ca toata lumea ar fi de acord. Putina activitate fizica nu ti-ar strica. Umbla si tu cat a umblat doamna Muresan si atunci vorbeste. Asa e de bun simt. Scuze, folosesc termeni care iti sunt straini.

  50. Atita te duce capul cucoana , nimic mai mult , daca te ducea capul mai mult erai in alta parte ,nu sustinuta , dar vom vorbi cu documente cucoana cit de curind , DOMNUL sa te lumineze ca ai o minte diabolica , dar cel de sus SFINTUL cu siguranta va avea grija de tine , si te va rasplati de nu vei putea duce , daca ai vrut sa vorbim de cel de sus , dar am deviat de la subiectul principal , de fapt asta iti doresti , sa stii ca suntem multi care o vom sustine pe doamna INVATATOARE , nu doar cei ce posteaza aici , vom veni cu probe justificative si te vom exclude stimata doamna,suntem mult mai multi ,pacat de acest ziar a luat de buna ce ati relatat d-stra,fara a verifica ,dar de accea este Instanta sa ne putem apara drepturile ,in speta doamna INVATATOARE ,mult succes doamna INVATATOARE ,va suntem alaturi mult mai multi decit crede acesta doamna MURESAN

    • Mare papagal esti misule. Cu M mic. Eu nu sunt doamna, asa ca iti urez noroc. Vei avea nevoie in viata.

  51. „Madam” Ana, habar nu aveți ce vorbiti! Sunt fosta Educatoare a Madalinei, si va pot spune ca D-na Muresan a făcut enorm de multe pentru binele copiilor in Gradinita! E un om de mare caracter! S-a implicat enorm de mult pentru binele si siguranța tuturor copiilor! Atât eu cât si celelalte Educatoare ale Madalinei suntem in relații foarte apropiate cu D-na Muresan si familia ei! Nu mai inventati minciuni!

  52. Ar fi bine venită o ședința in care calitatea Mariei Muresan de președinte al comitetului de părinți sa fie revocata, cred ca nu mai reprezintă pe nimeni…..

  53. am citit acest articol si nu am inteles alceva decit ca o mamica frustata nu mai suporta invatatoarea ca e frumoasa si le pune la copii desene animate ca invatatoarea are cont pe facebook dar de curioasa ma-m uitat si am vazut ca si fetita doamnei are facebook sa nu zic de mamica care are mai multe conturi nu inteleg ce vrea mamica de la invatatoare?

    • Ce medie ai avut la bac doamna „elena” ? Cum se scrie „m-am”? Oricum nu ” ma-m”! Te faci de rusine. Stii ca cine se aseamana se aduna? Asta ar explica si de ce nu intelegi cand citesti ceva. Mai incearca, poate o sa pricepi… Sau suna la autorii articolului. Te lamuresc ei.

  54. D-na Alina Sandru, un cadru didactic adevărat nu lăsa copiii in strada in fata școlii! Rusine! Nu ești cadru didactic! Afara din învățământ! Felicitări pentru atitudine D-na Muresan!

  55. Sunt o mamica din clasa domnisoarei Alina Sandru si vreau sa va spun doar atit aceasta doamna Muresan are o problema cu toti parintii nu doar cu invatatoarea este presedinta comitetului de parinti si pot sa va spun ca isi bate joc de banii nostri ne tot cere bani pentru fondul clasei bani pe care doamna Muresan ii cheltuie dupa placul dumneaiei nu pentru ce ar avea copii nevoie de ex;a cumparat un cos de gunoi cu 300lei.Vi se pare normal?la ultima sedinta cind neam revoltat toti parintii pe aceste aberatii doamna Muresan a stat cu copul jos si nu a mai zis nimic.Imi pare rau ca sa ajuns aici dar nu e normal sa lovim intr-o invatatoare de dragul de a fi bagati in seama.

  56. D-na Ana Timaru când ai vrut sa fi casierul clasei si Dna Muresan ti-a spus ce trebuie sa faci, ai dat bir cu fugitii si ai spus ca nu mai vrei sa fi casier, acum ești mare si tare! Noroc cu D-na Muresan ca s-a ocupat de tot! Nu am auzit-o pe dansa sa-ti spună : Muta-ti copilul in alta clasa! Rusine sa-ti fie!

  57. Aceasta mamica spune ca fetita ei este marginalizata.Ma intreb cum?sta in banca singura in colt la serbare nu a fost primita?ce intelege aceasta mamica prin marginalizare?desene animate ?Acesti copii sunt clasa O e normal sa vada desene cred ca problema e la mama nu la invatatoare.

  58. Ma bucur doamna ANA pentru atitudinea pe care ati luat-o , acesta cucoana cred ca vrea sa se lanseze in avocatura ,dar asa prin scandaluri nu cred ca are nici o sansa , dar mai stii , poate asa se va auzi de acesta doamna MURESAN ca avocat , ca am intrebat de dinsa mai multi avocati din Baroul Timisoara si nu o cunoaste nimeni , da cred ca acesta fiinta isi reprezinta orgoliile proprii si frustarile de care sufera , nu binele copilului ei , halal educatie poate sa primesca acest copil de la o asemenea mama , care se ocupa numai de scandaluri , de ce sustine oare cu atita tupeu murdar ca investitia a facut-o doar ea in clasa pregatitoare?o doamna mai sus spune ca ii da de 10 ori suma investita , doar sa isi ia copilul sa il duca la scoala si invatatoarea care ii va fii doamnei MURESAN pe plac , asemenea oameni bolnavi ajung sa imbolnavesca intreaga societate , din acesta cauza ne pleaca din tara oamenii bine pregatiti , iar cei care ramin si vor sa faca ceva bun trebuie sa lupte cu asemenea oameni dementi,oare cind se va trezi acesta tara sa vada adevarul ?

    • Misule, nu mai minti. Doamna avocat este definitiva de 12 ani. O cunoaste tot baroul. Nu are nevoie de lansare. Poate are invatatoarea ta…?

  59. Doamna avocat in afara ca e frumoasa ce mai aveti cu domnisoara?ce reprosuri mai aveti?ca exista????????????cred ca aveti dumneavoastra o problema.Pacat ca nu va puteti controla.

  60. Am citit articolu si nu mi-a venit sa cred.Alina sandru a fost invatatoarea baiatului meu am tot respectu pentru aceasta domnisoara cind a plecat din scoala copii au plins am plins si noi parintii nu se poate sa fie jignita pe nedrept.Fata asta e o fata simpla si frumoasa e adevarat dar are mult bun simt si respecta pe toata lumea fie sarac fie bogat.Nu merita asta sa fie tirita in scandal sa va fie rusine doamna lasatine invatatoarea in pace.

  61. Doamna Muresan invatatoarea pare sa nu va bage in seama in acest scandal nu cumva asta va deranjeaza?Dumneata cu scandalu ea cu educatia…………..ce sa faci fiecare cu ce stie sa faca.

  62. Doamna Muresan de ce nu vorbiti fata in fata cu invatatoarea si ceilalti parinti?De ce trebuie sa ajungeti la ziar?ce credeti ca rezolvati?copilul dv sufera din cauza dv nu a invatatoarei din pacate.

  63. Auzi cucoana nu te da drept MARCEL si nici ADRIAN esti chiar penibila nu intelegi, nu vezi ca toata lumea vorbeste doar rau la adresa dumitale, cu toate acestea jigniti in continuare pe toata lumea ,pe toata lumea care va spun adevarul ii jigniti , de ce ,va doare adevarul stimata doamna?am spus aveti o problema grava nu cu doamna INVATATOARE cu toata lumea care nu va cinta in struna , a si apropo vad ca iese ADEVARUL la iveala stimata doamna , mai sus scrie un parinte din aceasta clasa pregatitoare ,ca de fapt nu d-stra ati investit in acesta clasa ci intreg colectivul de parinti ,si d-stra cum v-ati permis sa va bateti joc de banii parintilor irosindu-i fara folos?nu va este rusine sa mintiti cu asa o nonsalanta , rusine sa va fie , BUNUL D-ZEU sa va pedepsesca pentru tot scandalul creat , doamna INVATATOARE fiti tare , ADEVARUL va iesi la suprafata

    • Misule, tu nu stii ca Marcel si Adrian sunt nume de baietei? Despre ce cucoana vorbesti? Hai las-o moarta ca ne-ai plictisit. Vezi-ti de cele Dumnezeiesti ale tale. Poate inveti ceva. Somn usor!

  64. Bravo domnilor ,NELUTU,NICOLAE si d-stra doamnelor ANA,MARIA ,ELENA , NICOLETA , LOREDANA felicitari sunteti foarte tari , asa merita o asemenea halal avocat

  65. Draga mămică care te ascunzi sub numele de „Maria” si eu am fost la ultima ședința si nu a fost vorba de nici un cos de gunoi! Nu ti-e rusine sa minți cu atâta nerusinare? D/na Muresan a prezentat la fiecare ședința rapoarte financiare anexand toate chitantele si facturile! Ba mai mult, a si pus bani de la ea! De ce nu te-ai implicat tu sa faci ceea ce a făcut ea? Eu cred ca Învăţătoarea a lăsat capul jos când D-na Muresan a luat-o la întrebări si i-a spus in fata tot ceea ce a avut de spus!

  66. Domnule Adrian nu mai jigniti pe toti cei care au alta parere conteaza ideea nu daca scrie corect aici ne dam toti cu parerea nimeni nu stie adevarul doar cei implicati noi stam pe margini si comentam dar cu regret din comentariuL DOAMNEI MURESAN se vede rautate.

  67. Stiti ce a facut aceasta doamna Muresan?a trimis scrisori la toti parinti sa mergem toti la director sa spunem ca nu ne place de invatatoare.Aceasta avocata se lauda ca are relatii peste tot si aduce ea alta invatatoare daca nu am fost de acord sa dus la ziar sai fie rusine ca ne baga in acest scandal.Sa vina in fata noastra si sa ne spuna ce are de spus nu la ziare.

  68. Auzi cucoana iti zic asa sa nu iti zic mai urit ca nu ma caracterizeaza ca pe tine sa vorbesc urit , esti de ultima speta cucoana , zau te-am plictisit sau te supara faptul ca iese ADEVARUL la iveala ?Pina acum parca ziceai ca ma cunosti nu-i asa ?acum zici sa te las cu ale mele cele DUMNEZEIESTI ,tie frica cumva ca vei raspunde in fata lui D-ZEU de scandalul creat ?sa fii sigura de asta , nu as vrea sa fiu in locul tau cucoana , vorbim peste un timp , sa vedem ce mai ai de spus , dacai are sa iti mai arda de scandaluri ,sau te vei ruga BUNULUI D-ZEU sa te ajute , pe care tu acum il iei in deridere , ai crezut ca din acest scandal vei avea un caz cistigat cu care sa te lansezi in cariera cucoana ?cauta alt caz ca asta cade , nu ai clienti si ce ai zis acum e momentul sa ma lansez , doar ca vei cadea in genunchi de data acesta si te asigur ca te va durea rau cucoana

  69. Domnule am citit multe dar sa te certi atita sa faci scandal ca invatatoarea arata bine…….si pune desene la copii asta e culmea pai ce sa le puna?filme porno si ea sa vina in petece la scoala si nespalata?asta nu e aricol si nici subiect de ancheta asta e birfa de tateeeeeee.

  70. Acest Misu cum il numesti tu cucoana stie ca prenumele MARCEL si ADRIAN sunt prenume masculine ,dar nu stiam ca mai nou il au si cucoanele , precum dumneata

  71. Doamna Muresan sunt tatal Alinei Sandru si nu ma ascund dupa pseudonime tineti minte ca ne-am intilnit intr-un supermarchet inainte de sarbatori ma-ti abordat si ati inceput sa imi laudati fata.Oare ce sa intimplat de atunci ca dintr-o data din invatatoarea buna pe care dumneavoastra o laudati fara sa va roage nimeni acum a devenit duplicitara ?Ma intreb ca orce parinte oare cine e duplicitara?raspunsul il astept de la dumneavoastra.Iar pentru binele tuturor incetati va rog acuzele si jignirile prin presa.Daca sunteti nemultumita de Alina exista Direcor sau Inspecorat.Si va mai spun ceva copilul nu e vinovat dar dumneavoastra vreti sa-l marginalizati prin atitudinea dumneavoastra…si mai ginditiva la ceva;la anu fetita va avea alta invatatoare o veti jignii si pe aceasta la fel?va mulumesc pentru intelegere ilie

  72. Ai perfecta dreptate doamna IOANA , dar nu acel domn ADRIAN scrie ci chiar doamna MURESAN , asta am sesizat si eu si doamna MARIA si mai multe persoane

  73. Domnule ILIE tot respectul meu pentru fiica d-stra doamna INVATATOARE ALINA SANDRU , are o educatie aleasa din cite am auzit ,si cei sapte ani de acasa , o INVATATOARE care stie sa se dedice meseriei de INVATATOARE , asta reiese din comentariile mai multor parinti , va felit pentru ca aveti asa o fiica ,noi toti suntem alaturi de doamna INVATATOARE , suntem multi sa stiti care o sustinem , nu e posibil ca un cadru didactic cu asa note mari ,eu am vazut personal notele pe sait , cu o inclinatie spre meseria de INVATATOR , indiferent de cit este renumerat , sa vina asa o persoana sa arunce cu noroi , a defaimat atit pe doamna INVATATOARE , cit si Institutia ,adica scoala ,, CARMEN SYLVA „de unde sau ridicat toate cadrele didactice din jurul TIMISOAREI, rusine sa ii fie acestei cucoane

  74. Mihai esti un penibil/penibila, oricine ai fi!!!! Tu vorbesti de avocatura de barou, tu sti ce inseamna acestea?!?!?!?!Ai auzit tu ca invatatoarea are o educatie aleasa, VORBESTI DIN AUZITE!!! Invata sa te informezi inainte sa vorbesti!
    Adevarul iese mereu la iveala! Alina Sandru este suplinitor!!! De ce?! Pentru ca nu o duce capul la mai mult de atat! Daca ar fi avut notele astea mari pe care o laudati ca le are era titulara pe post nu suplinitoare! Sunt cadre didactice in pedagogic competente, cu note de 10 la titularizare!!! Acum ca s-a introdus clasa O au avut sanse sa intre aceste „Invatatoare” care oricum vor disparea din scoala!!! Deci puteti sa o sustineti 100 de ani pe aceasta invatatoare pt ca oricum usa o asteapta de la anul!
    Sunt parinte si am doi copii in Pedagogic! Cunosc atat conducerea cat si foarte multe cadre didactice si colege ale Alinei Sandru!Stiu ce cadre didactice sunt acolo si toata lumea stie cum a intrat aceasta Alina Sandru in aceasta scoala! Si asa cum a intrat, asa va si pleca!
    Va agitati degeaba si o sustineti degeaba, nu aveti cu ce sa o ajutati…eventual puteti sa ii cautati un post la alta scoala daca sunteti atat de interesati sa o ajutati!
    Nu stiu nimic nici de desenele animate, nici de ce face cu copii, insa stiu cum a ajuns in aceasta scoala si nu se ridica la nivelul invatatoarelor de acolo! Nu stiu nici cine este aceasta doamna Muresan, insa chiar nu cred ca o doamna care are functie de avocat, face tam tam degeaba! E CLAR CA CEVA NU E IN REGULA!

  75. DRAGA LAURA AM CITIT COMENTARIU TAU SI M-AI CONVINS.TOATA VINA ACESTEI INVATATOARE E CA ARATA BINE SI O MAMICA PLUS GASCA EI DE PRIETENE SAU CHIAR TOT MAMICA CU MAI MULTE NUME VREA SA SCAPE DE EA .

  76. Curios Laura nu o cunosti pe doamna Muresan dar vad ca esti bine informata de Sandru Alina……si culmea vorbesti cu aceiasi ura de invatatoare ca si avocata…………Doamne in ce lume nebuna traim.

  77. Am citit acest articol de doi lei si am ajuns la concluzia ca in tara asta daca ai bani poti face ce vrei ,poti denigra pe oricine fara sa patesti nimic.Dar ma intreb cum se uita in oglinda persoana care a scris articolul fara sa faca nici o verificare doar a sunat o amarita de invatatoare mai mult sa o sperie decit pentru o opinie.Normal era sa mearga la scoala sa stea de vorba cu invatatoarea si conducerea sa se documenteze si apoi sa de-a drumu la aricol.Asa tot ce intelege omul de rind care citeste e scandalul dintre o mamica avocata si o tinara invatatoare.Penibil……….

  78. Doamna Muresan si copii saraci au dreptul prevazut prin lege sa invete la un liceu bun sau la Timisoara nu se aplica legea?sunteti avocata ar trebui sa stiti asta……….sau sunteti doar pentru cei cu bani?

    • Vorbeste gura fara voi si asta inconditiile in care sunteti si prosti. Lasati invatatoarea sa dea ziarul in judecata daca i s-a facut o nedreptate. Daca are coloana vertebrala si șe stie nedreptatita. Saraca, delicata si napastuita, nu da curs unor minciuni , nu-i asa?? Intrebati tatal care si-a gasit copilul lasat de doua ori singur in strada pentru ca intarziat cateva minute si puneti-va in locul lui. Puteti? Cer prea mult. Rusine!

  79. AM AVUT-O CA EDUCATOARE PE ALINA SANDRU LA GRADINITA LA BAIATUL MEU SI POT SA VA SPUN CA ALEX COPILUL MEU MERGEA DE DRAGUL EI LA GRADI.TOTI COPII O IUBEAU SI ERAU MEREU IN JURUL EI .DE LA SOTIA MEA STIU CA ALINA NU BEA CAFEA.NU CRED NIMIC DIN CE ATI SCRIS IN ARTICOL SI DE PAREREA MEA SUNT MAI MULTI PARINTI DE AI CAROR COPII SA OCUPAT ALINA.PACAT CA NU PUTETI VEDEA CE SERBARI FRUMOASE FACEA ACEASTA FATA CU PRICHINDEII SI CE FERICITI ERAU COPII.PACAT CA ARUNCATI CU NOROI IN EA CHIAR NU MERITA ASTA IN REST EXISTA UN DZEU .ALINA FII TARE SI FATI MAI DEPARTE DATORIA DE INVATATOARE SI DEMONSTREAZALE TUTUROR CINE ESTI CU ADEVARAT.

  80. Unde e marginalizata fata doamnei avocata?in brate la invatatoare?am vazut poze puse de avocata pe facebook in care fata e in brate la invatatoare………asta e clar o razbunare si e o problema personala nu didactica.Spuneti ca invatatoarea e activa pe facebook dar copilul dv are 6-7 ani si are cont facebook invatatoarea are poze decente din cite am putut vedea care e problema?ca arata bine?datii parintii in judecata pt asta doamna Muresan……..sunteti penibila zau asa.Ocupativa de copil si lasati prostiile .

  81. Ce articol…..mare investigatie…orcine citeste vede o mare prostie o invatatoare tirita in scandal de o avocata de doi lei care vrea scandal.De ce nu sa dus cucoana la inspectorat daca era nemultumita de ceva?pai nu aparea in ziar si nusi vedea numele prin presa.Aiurea asta nu e articol.

  82. Arata bine invatatoarea mamica cred ca e geloasa.Sa mearga ea cu fata la scoala sa nu mearga sotu si sa rezolvat conflictul.Nici avocata nu e rea dar e putin trecuta.

  83. Maria Muresan e un avocat foarte bun, un adevărat profesionist in tot ceea ce face, un om cinstit si corect! Colaborează cu societăți mari de avocatura, ca avocat colaborator, a fost plecata cu burse in U.S.A. așa ca va rog sa nu va mai dați cu părerea daca nu știți! Sunt coleg cu dansa si o apreciez foarte mult!

  84. Maria si Liviu, nu ati prea inteles ce am scris eu acolo! Eu nu amenint pe nimeni si nici nu am vorbit cu ura! Sunt realista, adevarul iese la iveala, cei mai buni razbesc, cei slabi pleaca! E legea firii! Ea e suplinitor si nu e inghitita de aproape nici o invatatoare! Stiu pentru ca am doi copii in pedagogic si am cubostinte destul de multe printee cadrele didactice! Insist! Toate colegele ei stiu cum a ajuns in scoala! Si oricum va pleca, oricat va agitati, PENTRU CA NU ESTE TITULARA!!Daca era atat de studioasa si de dedicata era titulara!

  85. Dragi parinti, va rog eu frumos, nu mai aruncati cu pietre in sotia mea ca si asa e vai si amar de capul ei. Nici eu nu stiu ce sa ma mai fac cu ea ca sunt disperat, nu mai pot face fata. S-a culcat si cu prietenii si cu dusmanii si cu tot felul de indivizi obscuri de prin Bucuresti sau de prin justitie dar nimeni nu i-a gasit leacul. Si mie mi-e frica ca si Maria, scumpa si adorabila mea nimfomana (ca si fosta mea nevasta) dupa ce imi va toca toti banii ma va lasa si va pleca cu altul. Va rog eu frumos, nu mai puneti comentarii pe site-uri ca toata ziua sta si plange dupa ce le citeste. Acum dupa ce a aparut articolul are si personalitate dubla fiindca o obligati sa posteze cu tot felul de nume Ea nu e de vina, asa e ea, atunci cand nu primeste ceeea ce isi doreste asa face, intra ca intr-un fel de sevraj. Insa sa stiti ca acum a intrat intr-o noua faza. Data trecuta, cand Madalina era la gradinita, nu avea o opozitie asa de puternica si a putut sa schimbe 2 educatoare tot pe motiv ca erau prea frumoase. Femei cu mult bun simt, au cedat si au plecat fiindca nu meritau sa inghita magariile exprimate in perioadele ei de sevraj pentru bruma de bani pe care o primeau. Insa m-am bucurat si eu ca am reusit sa o bagam pe Madalina la Carmen Sylva fiindca la gradinita lucrurile au inceput sa scape de sub control: a inceput sa ameninte directtoarea, tot personalul gradinitei si dupa aceea pe parinti. A incercat sa intrerupa serbarea de Craciun, a amenintat cu Grada Finaciara pe Mos Craciun si pe cei cre filmau serbarea, a facut sesizari la protectia copilului, la sanepid, la inspectorat si eu mai stiu pe unde, de numai stiam nici eu ce fel de intaritoare sa mai i-au doar doar s-o mai potoli un pic. Daca citeste cineva mesajul acesta, lucrez la urologie, fac orice, maresc, micsorez, tai, adaug dar va rog salvati-ma !!!!

    • Daca tot stii sa faci atatea cu chestia aia, de ce nu spui si cum o faci. Tot cu gurita, ca esti profesionist, daca vrei. Nu-i nici o rusine la ce bine arati…

  86. Din pacate aceasta ” doamna” Muresan abereaza, aceasta femeie fustrata a fost multumita de aceasta domnisoara pana de curand, cand toti copii veneau cu ghiozdanul in spate doar fiica acestei doamne nu. Nu mai vb in numele tuturor parintilor, vb in numele dumneavoastra.Aceasta stimabila doamna se pare ca se trage de sireturi si cu domnul director al acestui liceu, este singura care Ionut ia dat voie sa isi aleaga clasa.Domnule director doamna spune prin oras ca va face cadouri…. e adevara?

  87. Articolul e varza iar comentariile unele sunt ridicole……Laura in comentariile tale se vede ura ta pe amarita de invatatoare de fapt in mai multe comentarii se vede una si aceeiasi persoana DOAMNA MURESAN……..SA VA FIE RUSINE

  88. Bibicule eu vad din toate comentariile razboiul avocatei cu toata lumea invatatoarea isi vede de clasa si de copii si tace.Dupa parerea mea asta o deranjeaza pe mamica ….nu are cu cine face circ.Daca se simte nedreptatita mamica sa mearga la forurile superioare nu sa faca circ prin ziare asta nu o pot intelege.

  89. Ha, ha doamna avocat a aparut MISU , vad ca sunteti atacata din toate partile , dar vad cucocoana ca ai acelesi indeledniciri sa scrii sub diferite nume , acum sub numele de LAURA , am fost azi personal si m-am interesat de acesta doamna INVATATOARE , pe care d-stra cucoana o denigrati cu atita ura , de ce pentru ca d-stra i-ati interzis sa vorbeasca cu parintii cu care d-stra sunteti certata ?si doamna INVATATOARE a zis ca ea nu poate sa faca asa ceva ,doamna INVATATOARE v-a raspuns ca pentru ea toti parinti sunt egali , asta v-a scos din minti , RUSINE SA VA FIE CUCOANA

  90. Sunt vecina cu fam Muresan doamna e o femeie rea din cite procese are jumatate sunt ale ei,se judeca cu toata lumea care nu e de acord cu ea pacat de domnu Muresan dar saracu nu o poate stapini el e prea simtit ea e o parvenita.

  91. E o timpenie tot ce ati scris in articol daca aceasta doamna nu era avocata mai faceati acest tambalau?nu vedeti ca directorul scoli spune ca la acea clasa totul e normal? nu vedeti ca e o singura persoana care vrea scandal sub orce forma numai sa isi atinga scopul?oribil mi se pare pt o avocata sa se preteze la asa ceva.

  92. IN ARTICOL SCRIETI MAI MULTI PARINTI……….CARE E DOAR O MAMA SE PLINGE DE DESENE SI MAI UN TATA DAR NU E SIGUR DACA VORBESTE EL SAU AVOCATA…….PENIBIL

  93. Dupa ce am citit articolul am constatat ca e o vinatoare si o lupta personala a unei mamici contra unei invatatoare care probabil nu joaca cum cinta mamica………..dar citind comentariile m-am blocat cind am constatat ca doamna este avocat si ameninta cu procese pe cei care nu-i dau dreptate si isi dau cu parerea despre articol.Asta ma blocat de tot si ma intreb ce dracu se alege de tara asta.voi pricepeti ceva?

  94. Laura cei slabi cine sunt dupa tine?cei fara bani in cazul de fata.Pai cam ai dreptate nu are invatatoarea banii avocatei…….bine zici.Dar eu zic ca trebuie sa ne privim in oglinda si apoi sa dam cu pietre tu cum spui?

  95. SA FIE CLAR PENTRU TOATA LUMEA NU O MAI VREAU PE ACEASTA ALINA SANDRU LA CLASA SI O VOI DA AFARA DIN SCOALA CU ORICE MIJLOACE.NU STIE NICI EA NICI DIRECORUL SCOLII CU CINE SE PUNE.NU MAI COMENTATI DEGEABA EU STIU CE VREAU.VA DAU PE TOTI IN JUDECATA.

  96. Laura, tu pe ce planeta traiesti? ai fost cumva la vreo titularizare sa vezi cat de greu se gaseste un post? Sunt cadre didactice cu note foarte mari ,care de ani de zile nu prind un post de titular, si carora li se restrange postul, toti acestia sunt slabi pregatiti? Afirmi ca toti colegi domnei profesoare sunt in potriva ei, nu iti este rusine? jumatate din ei iau fost profesori si au educat-o in cel mai frumos mod, daca ar avea ceva cu ea s-ar resfrange si asupra lor caci si ei au cladit la educatia ei. Si care e problema ca e suplinitoare pana la urma? Si care e problema ca va merge la alta scoala? Crezi ca valoarea sta doar intr-o institutie de renume? De ce ati dat copii la acest liceu? ca e de renume? Credeti ca la un liceu de renume poti ajunge cu pile?Poate as ati facut dumneavoastra,ca sunt aproape sigura ca nu locuiti in zona apropiata liceului. Si atunci cine a ajuns cu pile? Sunt profesori si invatatori renumiti in toata Timisoara si nu scrie pe ei Lic.Pedagogic si asta nu ii impiedica sa isi faca meseria
    cu demnitate. Asa ca stati linistita ca nu va fi nici o problema daca doamna invatatoare va merge in alta parte, isi va face meseria asa cum a facut-o si pana acum. Dar cei care mint si care fac acuzatii nefondate sa isi primeasca rasplata, ca nu toti suntem saraci cu duhul cum scria doamna mai sus, si nu ne va duce ea pe toti in instanta, pentru ca noi vom fi cei care ii vom cere socoteala pentru articolul defaimator . Nu stiu ce invatator isi va dori in clasa o asemenea mamica ca domna Muresan, care doar minte si pe unde merge face doar scandaluri. Asa ca doamna draga ai grija sa nu cumva sa o superi pe doamna Muresan sau sa arati mai bine decat ea, ca s-ar putea sa urmezi intr-un articol.

  97. hooooooooooo laura nu te agita ca te pune avocata direcor la scoala numai sa taci…………fata de cita rautate dai dovada si ura…………….mamaaaaaaaaaaa nu cumva esti chiar mamica disperata?/////////////////////////?????????????

  98. madam Muresan ce ai cautat ai gasit sa va fie rusine cucoana ca umblati doar cu minciuni si va laudati ca sunteti avocata.ce avocata esti ?esti o ordinara asta esti

    • Dragi parinti, ma adresez celor care sunt intr-adevar parintii copiilor din clasa mea. Imi pare rau ca s-a ajuns aici. Este primul meu an intr-o institutie asa de mare si sunt inca stresata pe tema asta. Adevarul este ca am facut uneori greseli pe care le regret. Trebuie sa intelegeti ca la gradinitele private nu se punea atat accent pe educatia dupa programa. Si nici nu mi se cerea sa fac treburi administrative. Nu ma pricep. Eu am un mod aparte de a percepe programa clasei pregatitoare. Poate asta a enervat-o atat de rau pe doamna Muresan. Trebuie sa intelegeti ca nu m-am gandit nici o clipa ca s-ar putea ceva rau intampla daca las un copil in fata scolii singur cateva minute sa astepte parintele. Era ziua in amiaza mare si o seama de lume in jur… Ce se putea intampla? As dori sa-mi cer scuze tuturor pentru neplaceri si va promit ca situatia se va schimba in bine. Multumec.

  99. Ho femeie nebuna pe cine dai tu afara pe mamata ?este scola lu mata?de ce nu ai venit azi la sedinta ca iti dadeam noi suturi in fund ,esti lasa si perversa ,noi am fost prezenti toti cei 19 parinti ,de ce nu ai venit sa ne infrunti pe toti?ti-a fost frica? cine esti tu sa ne reprezinti pe noi ?esti in sevraj asa scrie sotul tau mai sus , dute trateazate demento , ne dai pe toti in judecata?nu vezi ce scrie vecina ta de tine ?

  100. domnilor ziaristi ar trebui sa o recompensati pe d-na MURESAN,
    v-a facut mari n-ati avut atatea comentari la un articol niciodata.
    Pote reusiti sa intrati in ,, cartea recordurilor” SUCCES!

  101. Ceau Dragos! Ce tip tare esti! Tot timpul am apreciat la tine ca iti merge mintea. Si ai tupeu cu articolul. Zau. Nu conteaza subiectul, tipa arata bine in poza, pe bune. Te-ai orientat. Cam cat iti vine pentru fiecare comentariu postat? Eu cam stiu. Bafta!

  102. Mi-a cam luat ceva timp sa citesc toate comentariile acestui articol… putin prea multa „galagie” din partea multor persoane care vorbesc in necunostiinta de cauza… si sa va zic si de ce. Sunt anumite lucruri legate de comportamentul si conduita d-soarei Sandru pe care d-na Muresan nu le-a facut publice (aspecte care ar putea avea consecinte grave asupra vietii profesionale a d-soarei Alina). Se poate spune ca d-soara ar putea cumva sa ii multumeasca Mariei pt. ca nu s-a spus tot ce era de spus, si va rog sa ma credeti, mai erau multe de zis!!! O cunosc personal pe Maria Muresan de cativa ani, cunosc toata perioada in care fetita ei a fost la gradinita, apoi in clasa pregatitoare si stiu cat de mult s-a implicat in educatia ei. Cand cineva are initiativa, are pornire si entuziasm sa imbunatateasca lucrurile, este ok, toata lumea este fericita, dar cand acea persoana mai are si curajul sa spuna lucrurilor pe nume, restul de retrag sa nu cumva sa pice „aiurea”…pai ce e asta? Unde este spiritul de echipa? Multora le lipseste curajul.. trist… pt ca doar ei vor avea de pierdut, nu Maria Muresan care are curaj sa puna pe tava lucruri de care altora le e frica si sa vorbeasca!
    O seara placuta 🙂

  103. MAI FEMEIE NEBUNA DE CE SCRII IN NUMELE ALINEI SANDRU ,ESTI NEBUNA ?DUTE DRACULUI DE NEBUNA ,CUM ITI PERMITI DEMENTO ,ESTI O IDIOATA MURESANCO ,PINA UNDE VREI CA SA AJUNGI NESIMTITA ORDINARA?BATATE D-ZEU ,SAU TE-A BATUT DEJA ?ACESTA INVATATOARE ESTE IN INVATAMINT DE 6 ANI ,SI TU DEMENTO NU O SA O DAI AFARA ,TE DAM NOI DRACULUI PE TINE DE EXCROCA ORDINARA

  104. Pozitia mea oficiala nu o voi scrie la rubrica de comentarii ci o voi publica printr-un drept la replica la capitolul Articole. Comenatriu de mai sus nu-mi apartine si rog persoana care mi-a folosit numele sa il retraga. Cu stima Sandru Alina Mioara

  105. Cum poti sa faci una ca acesta doamna MURESAN sa scrii in numele ALINEI SANDRU ,cind ALINA a fost toata seara in familia mea ? nu vedeti ca ALINA este prea finuta si nu vrea sa intre in acest scandal urit ,in acesta presa de 2 bani , ea isi cauta dreptate in INSTANTA ea nu a postat nici un comentariu aici ,asta va roade ?sunteti bolnava ,duceti-va sa va tratati , sunteti de cea mai joasa speta ,cine a zis ca sunteti avocata?asa va prezentati d-stra , nu am cuvinte sa va pot caracteriza ,o femeie dementa vorba doamnei MIRELA ,sunteti cu adevarat in sevraj , dar noi cei cu mintea intreaga nu va vom mai da satisfactii sa rideti ,ca probabil asta faceti acum ,va vom ignora complect puteti scrie de acum pe orice nume doriti noi va stim ce va poate capul ,unui om bolnav nu ai ce sa ii mai ceri,tarina te va acoperi cit de curind

  106. De cand nu am mai auzit de tine, Ama? Sa fie de 15 ani cand mi l-ai suflat pe Sergiu? Ce bine ca nu ti-ai pierdut limbajul spurcat de care imi aminttesc asa de bine… Nu stiu cine te supara, sau cui ii tii partea, dar sa afle toti de la mine: esti cea mai ordinara curva de italieni posibila!!! Dupa ce trecut ai, ar trebui sa te speli pe dinti de fiecare data cand vorbesti!

  107. VA ROG SA MA IERTATI ,DA SUNT INTR-O STARE FOATE PROASTA ,DE ACCEA NU AM VENIT NICI LA SEDINTA ,IMI CER SCUZE PUBLIC FATA DE PARINTI ,SI FATA DE ACESTA DRAGUTA INVATATOARE PE CARE O AM ALESO SA IMI EDUCE COPILUL , RECUNOSC MI-AM IESIT DIN FIRE , DA EU AM SCRIS DE PE ANUMITE NUME ,DA RECUNOSC IMI PLAC SCANDALURILE , SI CIND NU SUNT BAGATA IN SEAMA ASA PROCEDEZ , INCA ODATA IMI CER SCUZE SI O ROG SA MA IERTE PE DOAMNA INVATATOARE ALINA SANDRU , CARE INTRADEVAR ESTE UN ADEVARAT CADRU DIDACTIC ,CU INCLINATIE SPRE A EDUCA COPII, AM VRUT SA O INCERC ,PRIN ACESTA AM VAZUT CA INTRADEVAR MERITA SA FIE ETICHETATA CA ,,CEA MAI BUNA INVATATOARE „FELICITARI DOAMNA ALINA SI INCA ODATA MII DE SCUZE

  108. Doamna Muresan, nu trebuie sa va cereti scuze. V-am anuntat prea tarziu de sedinta si stiu ca ati fost ocupata si nu ati putut veni. Nu stiu cine scrie in numele meu, dar doresc sa imi cer scuze personal pentru neplacerile create si sa va multumesc pentru ca m-ati sustinut pana acum in fata parintilor, mi-ati dat o mana de ajutor la serbare si nu voi uita nici asta, nici multe alte lucruri. cred ca s-a ajuns prea departe si doresc sa nu mai comentez nimic aici. Prietenele mele care sunt cu mine au un temperament mai deosebit, va rog sa le iertati. Ele tin de fapt la mine. Doresc sa anunt ca nu mai scriu nimic, cine mai scrie folosindu-mi numele, NU MA REPREZINTA!!!!!

  109. Am dat intamplator peste un articol de presa care citeaza si pe doamna Maria Muresan. O cunosc de cativa ani si am incercat sa ma dau la ea in nenumarate randuri dar nu s-a lasat. Cica are familie. Si arata foarte bine tipa, forme ce mai… Dar e data dracului. Nici invataoarea nu e rea (dupa poza). O cunoaste cineva? Trebuie sa fac o vizita pe la pedagogic, cine stie, poate se lasa cu ceva. Mai ales ca are sanse sa fie libera. Stie cineva?

  110. Mai, mai, Alina. Ce lectie de moralitate dai tu? Am fost logoditi si trebuia sa ne casatorim, dar ai fugit la timp, pana sa nu fac o mare greseala! Doamne multumescu-ti! Ce se intampla la noua ta scoala? Au aflat parintii cat esti de competenta? Am citit ca ti-a gasit ziarista notele de bac. Nasol, nu? Tati nu te-a ajutat si de data asta? Stii tu la cine ma refer… Iti doresc sa scapi si din asta. Chiar nu iti doresc raul. Eu sunt bine, multumesc.

  111. Constat cu dispret situatia la care s-a ajuns cu comentariile acestui material de presa. Se folosesc fara discriminare nume reale si imaginare in comentarii execrabile, care aduc tuturor ofense si acuze grave. Asa ceva este de neacceptat. Eu am incetat sa mai scriu aici de la prima postare ce este reala sub numele meu. Restul sunt inventii. Eu stiu cine sunt si ce am facut pentru clasa pregatitoare B de la Carmen Sylva. Sunt o duzina de persoane si documente care atesta acest lucru. Este natura profesiei mele. Sunt putine persoane pe lumea asta a caror parere conteaza pentru mine, si sigur nu se gasesc aici. Sunt un om de actiune, si pentru mine doar faptele conteaza, asa ca pentru mine, si pe viitor, FAPTELE. Vor vorbi!

  112. Nici la fotbal nu avem parte de un asemenea circ mitica si sandu ar muri de invidie ,pacat de OTV ar fi un nou caz Elodia iar acest art icol cu at atea comentarii de cartea recordurilor.

  113. Nu-mi vine sa cred câte minciuni se pot scrie aici! Nu-mi vine sa cred cum pot fi denigrati oameni care au făcut atât de multe pentru copii! Am fost in Gradinita cu D-na Muresan, ea s-a ocupat de tot. După plecarea dansuri a lăsat o alta Gradinita. A adus sponsorizari, s-a ocupat de achiziționarea de plapume care erau mai vechi de 30 de ani, saltele -pentru toată Gradinita -90 de bucati; mobilier, covoare, machete in sala de clasa, presuri exterioare, covoare pe casa scarii, interfon, aspirator, lenjerie de pat pentru toate grupele de la Gradinita , a sponsorizat o combina frigorifica mare in valoare de 2.200 lei si un DVD -player portabile sony! Toate acestea se afla in Gradinita si le vor folosi generații de copii! Când si-a adus copilul in Gradinita, frigiderul care exista era un frigider FRAM, vechi, antic si de demult! In prima luna de Gradi, când a văzut ce frigider exista, a luat atitudine si l-a schimbat! Cine ar mai fi făcut tot ceea ce a făcut aceasta doamna? Am avut cele mai frumoase serbari tot datorită Mariei Muresan care de fiecare data punea bani de la dansa. La petrecerile fetiței, întotdeauna a chemat toți copiii din clasa si tot personalul din Gradinita! S-a comportat cu respect cu toată lumea, ori ca era femeie de servici ori directoare. Cel care scrie in numele sotului dnei Muresan este un nelimitat de părinte cu foi copii in Gradinita care nu s-a implicat in nimic doar făcea avansuri mamicilor! Am fost personal la o petrecere in care s-a dat pe fata la Maria. In repetate rânduri, dar i-a dat flit! Acum R disperat! Încearcă in alta parte, nestimtitule! Tu ne-ai amenințat ca ne pui banda neagră pe ochi copiilor noștri si Dna Muresan a luat atitudine! Ai băgat in buzunar banii de la serbarea copiilor! Te dai mare si tare, dar ești un Nimeni, un Pupincurist la Usl! O sa-ti dea un picior in fund, in curând!

  114. Cine stie vreun exorcist cu recomandari si rezultate, va rog sa imi lase un mesaj ca sa il contactez. Pe cei din Publitim i-am contactat pe toti dar cand le-am spus ca vreau sa o exorcizeze pe Maria Muresan mi-au inchis telefonul. Fara explicatii. Unul singur mi-a zis ca el o exorcizeaza dar doar daca o aducem gata legata, ca altfel nu se risca. Pe cine am pus noi sa ne reprezinte ???
    http://www.youtube.com/watch?v=7emLEzBwdAA

  115. JAVRA DRACULUI CE ESTI TE NUMESTI SINGURA AVOCAT?UNDE PROFESEZI LA VREUN CLUB DE NOAPTE ?DE ACOLO DE UNDE TE IA SOTUL TAU ?TOATE ARTICOLELE SCRISE IN CONTINUARE DE LA DOAMNA MIRUNA SUNT SCRISE DE TINE JIGODIE ORDINARA , SCRII IN NUMELE TUTUROR , ACUM ITI POSTEZI ARTICOLUL CERINDU-TI SCUZE FATA DE INVATATOARE IN CITEVA MINUTE DEZMINTI CA NU TU AI SCRIS , CE PERVERSA SI ORDINARA ESTI , AM SA AFLU UNDE LOCUIESTI SI AM SA TRIMIT SALVAREA SA TE DUCA ODATA DRACULUI LA NEBUNI ,SA TE LEGE ACOLO SA TE SEDEZE ,ORDINARA POTI SA FII , CE SCRII MAI SUS CA TU AI FACUT MULT BINE PT GRADINITA?ORDINARA DRACULUI TE JUDECI SI ACUM CU DOAMNA DIRECTOARE DE LA GRADINITA , ORDINARO SI PERVERSA CE ESTI , PE UNDE CALCI FACI NUMAI SCANDAL ,DACA ESTI ASA DE MARE CUM TE DAI DE CE NU AI REZOLVAT LA INSPECTORAT PE UNDE AI FACUT RECLAMATII SA SCHIMBE CLASA COPILULUI TAU ?CA E MICA SI NU TI-A CONVENIT,ESTI O PERVERSA SI ORDINARA SCRII AICI IN NUMELE TUTUROR CE ITI CONVINE TIE ,ORDINARA DRACULUI , SA ITI IEI COPILUL SA DISPARI DAR CIT DE URGENT , CU UN ASEMENEA ELEMENT CA TINE FACI SCOLA DE RIS ,HALAL AVOCATA ,UNDE TI-AI TERMINAT STUDIILE PE LA MARAMURES CUMVA ?CREZI CA NOI NU STIM CINE ESTI ?O PERVERSA LA FEL CA SI CRISTIAN CIOCA ,DAR IN CURIND VEI AJUNGE SI TU LINGA EL DACA MAI CONTINUI ASA ,,DOAMNA AVOCAT”

  116. Doamne unde sa ajuns de la un articol banal…….aceasta Amalia e o curva ordinara santajeaza barbatii din subordinea ei sa se culce cu ea.Ii stiu adevaratul nume dar din respect pt o parte din fam ei nu-l voi spune.Acela-si vocabular plin de blesteme foloseste si la serviciu.M-a despartit de sot dar dzeu nu ia ajutat si ea a fost parasita de doi soti legitimi si altii fara numar pe linga ea…….e un gunoi de femeie si daca incearca sa ma mai jigneasca ii voi publica numele……..asa ca mai bine sa tacaaaaaaa toti vecinii ei ii stiu de frica finca e rea de gura si nesimtita……

  117. CE NEBUNIE ATI CREAT….RUGATI-L PE DIACONESCU SA VA DESCHIDA TELEVIZIUNEA SI BALACARITIVA ACOLO……MAMICO CE AI REUSIT SA FACI?ASTA AI CAUTAT?NEBUNIA SI CELEBRITATEA VEDETELOR?TREBUIA SA DISCUTI CU CONDUCEREA SCOLI NU IN ZIARE DAR DIN CE A COMENTAT DIRECORUL CRED CA TU AI PERSONAL CEVA CU ACEA INVATATOARE.

  118. Am citit articolul de curioasa sa vad ce se intimpa de sunt atitea comentarii si m-am blocat……….un articol slabut fara nici un fel de documentare mai mult un fel de birfa a babelor din fata blocului………cred ca mamica ar trebui sa discute cu invatatoarea si cu ceilalti parinti si daca intradevar a sarit calul cum spun comentariile parintilor mamica sa-si mute copilul la alta invatatoare .Copii vor auzi discutii acasa si se vor razbuna pe fetita care sinceri sa fim nu are nici o vina.Este o vorba ;parintii ni da dzeu………

  119. Oricum voi urmarii comentariile sa vad cite se string….si ce balacareli mai apar……ati mai avut atitea comentarii la un articol?nu cred datile eroinelor un premiu….mai putin si se ajunge la o manifestatie.BRAVO.

  120. ALINA NU BAGA IN SEAMA TOATE RAUTATILE TU MERGI MAI DEPARTE SI FII ACEEASI INVATATOARE PE CARE NOI O STIM FRUMOASA SI BLINDA.COPII AU NEVOIE DE TINE LASA-I PE CEI RAI SA SPUNE CE VOR TU NU UITA CA ………FIECARE PASARE PE LIMBA EI PIERE….

  121. ALINA NU BAGA IN SEAMA TOATE RAUTATILE TU MERGI MAI DEPARTE SI FII ACEEASI INVATATOARE PE CARE NOI O STIM FRUMOASA SI BLINDA.COPII AU NEVOIE DE TINE LASA-I PE CEI RAI SA SPUNE CE VOR TU NU UITA CA ………FIECARE PASARE PE LIMBA EI PIERE….

  122. In sedinta de ieri s-au luat unele masuri care speram s-a lamureasca situatia pentru totdeauna.Va rog sa-ncetam cu atacurile la persoana ca este penibil.
    Toti zic ca lic. Pedagogic este de renume dar comentarile de toata jena ceea ce ma face sa inteleg ca si cei ce au comentat murdar ar trebui s-a o ia pe d-na Muresan de mana si sa mearga din nou in clasa a-I-ia s-au la cateva ore de educatie civica.
    Va pun eu o pila buna este gratis.
    MULTUMESC FRUMOS PTR. CEI CARE MA IA IN SEAMA.

  123. Ferice de invatatoare ca nu raspunde la provocari am vazut ca se scrie in numele ei dar orice persoana care citeste comentariu vede ca nu e scris de invatatoare ci de persoana rau voitoare.Sa le fie rusine.

  124. Nu vi s-a blocat saitu de atatea comentari, ca m-a sunat Mitica Dragomir si a zis ca ne angajeaza pe toti la liga asa suntem de tari i-am intrecut si pe el si pe Becali chemati RTV POTE REZOLVA EI PROBLEMA.

  125. ALINA AI AJUNS VEDETA FARA VOIA TA.BRAVO FATA.CAPU SUS NU ARE DE CE SA-TI FIE RUSINE.NU PUNE LA SUFLET RAUTATILE.IN LUME SUNT OAMENI BUNI SI RAI TU AI AVUT GHINIONUL SA DAI PESTE UN SPECIMEN NEDORIT.AI GRIJA DE PRICHINDEI SUNT SIGURA CA TOTI TE IUBESC CHIAR SI FETITA MAMICI ”SCANDAL”.NU E DEVINA COPILUL CA ARE ASA MAMA.

  126. Domnule parinte sincer ma bucur ce citesc aveti perfecta dreptate nu merita un cadru didactic si o scoala tirite in asemenea circ Problema era simpla si se putea rezolva usor. OAMENI BUNI HAI SA DAM DOVADA DE BUN SIMT SI INCETATI COMENTARIILE DI AMBELE PARTI.COPII AU NEVOIE DE EDUCATIE NU DE SCANDALURI.

  127. Amalia daca nu te potolesti toti vor afla cine esti………si voi uita de cele sfinte……….aceleasi blesteme le am in telefon…potolestete sau ma tin de cuvint…….ceferistoooooo

  128. Stimate doamne si domni care ati scris aici comentarii pro si contra ,cititi in articolul de azi dat, de catre scoala ,,CARMEN SYLVA”vizavi de acuzatiile aduse INVATATOAREI ALINA SANDRU , prin care conducerea scolii impreuna cu cei 18 parinti dezmint acuzatiile aduse acestei doamne INVATATOARE ALINA SANDRU de catre o mamica nemultumita cu numele de MURESAN,am zis eu ca adevarul v-a iesi la iveala ?cum e doamna MURESAN ?pe cine dati d-tra afara din invatamint?cred ca de data acesta v-a trebui sa va mutati copilul la alta scoala ,doar sa va primesca , STIMA SI RESPECT PENTRU CONDUCEREA SCOLII CARE A LUAT ATITUDINE ,DE ADEMENEA STIMA SI RESPECT PENTRU TOTI PARINTII DIN CLASA PREGATITOARE B A SCOLII ,,CARMEN SYLVA „FELICITARI DOAMNA INVATATOARE ALINA SANDRU

  129. Deci cine minte cu nerusinare si cine are dreptate??? Ori toți suntem niște Ignoranti si numai Maria Muresan știe ce este bine pt copilul ei? Este o Rusie pentru profesia de avocat care spune ea ca o practica!

  130. Alina Sandru a fost cindva educatoarea fetiței mele.deci,am cunoscut-o f bine si am numai cuvinte de lauda pt ea!este o persoana f blinda ,sensibilă si copiii o iubesc f tare.fetita mea si acum cind o intilneste pe holurile școlii ii sare in brate.este o persoana deosebita si devotata copiilor si jobului ei.ma deranjează f tare sa aud cuvinte urite si mincinoase la adresa ei! Rusine pt cei care ii fac rău!unii nu stiu ce sa mai facă sa iasă in evidenta…..urit mod….Alina ,te susținem si te iubim!!!!

  131. VEZI CUCOANA MURESAN , MAI SUS DOAMNA INVATATOARE ALINA SANDRU ITI POSTEAZA LA VEDERE NOTA DE LA BACALOREAT ,VAD CA NU MAI AI DE COMENTAT NIMIC DOAMNA MURESAN

  132. FELICITARII ALINA ESTI O ADEVARATA DOAMNA, IAR MADAM MURESAN MAI TERMINO CU ANA , ADRIAN, CRISTI… ETC…. ETC…. CA TEA-I FACUT DE TOT RAHATU. EU IN LOCUL TAU NU AS MAI CALCA LA SCOALA AIA IN VECI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.