Primarul Robu vrea piața nouă pentru cartierul în care locuieşte

Primarul Robu vrea piața nouă pentru cartierul în care locuieşte

2
DISTRIBUIȚI

KO0D9814

Edilul şef Nicolae Robu a anunţat ieri că lansează încă două concursuri, în cadrul cărora specialiști să vină cu propuneri de dezvoltare sau reabilitare a diferitor locații din oraș. De data aceasta, vizate sunt Grădina de vară, pe care primarul vrea să o renoveze, şi o nouă piaţă în Zona Soarelui, al cărei rezident este însăși primarul.

“Vom vedea, cu această ocazie, părerile celor mai buni specialiști români şi străini privind modul în care ar putea fi cel mai bine pus în valoare un teren atât de valoros, amplasat în plin centru al oraşului”, a spus Robu referitor la Grădina de vară.


Edilul-șef este în egală măsură nemulțumit de piața din zona în care locuiește. “Construcţia  a început cu aproape zece ani în urmă. Este nevoie de realizarea unei soluţii, pentru că proiectul  nu corespunde deloc cu ceea ce ar trebui să fie o piaţă în zilele noastre. Vom extinde terenul pus la dispoziţia societăţii de pieţe şi vom lansa un concurs pentu construcţia unei pieţe moderne în mijlocul unuia dintre cele mai importante cartiere ale oraşului”.

Recent, edilul şef a mai a anunţat  alte două concursuri. Unul pentru renovarea porţilor de la intrare în oraş, destinat studenţilor de la Universitatea Politehnica Timişoara,  şi unul internaţional, pentru construcţia unui stadion cu 45.000 de locuri, pe care Robu speră să îl ridice din bani europeni.

 

2 COMENTARII

  1. gradina de vara nu poate sa fie folosita ca cinematograf. in epoca de aur nici macar in centru nu erau suficiente becuri aprinse si iluminatul public nu perturba proiectia. am fost la gradina in 2000 sau 2001 si ecranul era iluminat de lampile cu sodiu… chiar daca se rezolva problema cu paravane, zgomotul strazii perturba proiectia.

    nici macar pt filarmonica nu este o locatie fericita, zgomotul traficului, clopotele catedralei ar perturba concertul.

    acea locatie parasita as vedea-o mai degraba folosita ca o parcare ultracentrala, cu fondurile incasate ar putea sa fie finantata sa zicem filarmonica.

  2. Domn Robu , doriti sa-i pompati din nou niste banuti domnului Stefan , fara grija domn Robu ca la alegerile viitoare va avea alte afinitati decat cele liberale, si nu va mai ajuta cu alte miliarde….
    Gurile rele vorbesc ca luna viioare mai deschide cateva farmacii , oare sa aibe vreo legatura cu piata dumneavoastra de cartier?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.