Soluția „minune” a primarului-inginer Robu pentru facturi mai mici la căldură

Soluția „minune” a primarului-inginer Robu pentru facturi mai mici la căldură

2
DISTRIBUIȚI

robu maini 14

Primarul Nicolae Robu a găsit soluţia pentru a scădea facturile la întreţinere. „Vreau să îi rog pe cetăţeni şi pe conducătorii diverselor instituţii să nu consumăm agent termic în mod inutil, să îşi închidă caloriferele pentu a plăti facturi mai mici”,  i-a sfătuit, astăzi, primarul.  Pentru că ştie prea bine că solicitarea sa nu are niciun sens pentru timișorenii care au căldură în sistem centralizat, Robu a discutat şi cu directorul Colterm, Petrică Pampu, „să ia măsuri pentru a nu se furniza căldură în exces în această perioadă în care vremea este foarte schimbătoare şi avem parte de zile călduroase sau chiar foarte călduroase uneori.


Am constatat de multe ori că se ajunge în situaţia de a se sta cu geamurile deschise şi se face astfel risipă de combustibil şi, până la urmă, risipă de bani la cei ce plătesc acele facturi”.  Reducerea costurilor la întreţinere a fost unul din obiectivele de campanie ale edilului şef Nicolae Robu, care încă nu a fost realizat.

 

2 COMENTARII

  1. Lasa dracu facturile nea robule sa plateasca fiecare cat vrea, daca unii sunt fraieri si stau cu geamurile deschise si lasa caloriferele sa dudie merita sa plateasca un fel de taxa pe prostie. Mai bine vorbeste-ne despre Final Four la baschet ca am aflat ca se va organiza la Timisoara ca ati castigat licitatia de organizare. Pe mine unu m-ati facut fericit ca-mi place baschetu la nebunie si chiar m-ati enervat de cateva ori vazandu-va preocupat mult mai mult de fotbal decat de baschet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.