Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad controlată de Ministerul Educaţiei după descinderile procurorilor

Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad controlată de Ministerul Educaţiei după descinderile procurorilor

2
DISTRIBUIȚI

vasile goldis universitate

Ministerul Educaţiei Naţionale a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că va demara un control la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad. Acesta se va derula „ imediat ce investigaţiile specifice legate de funcţionarea şi activitatea acesteia vor fi finalizate de autorităţile statului care instrumentează cazul”.


Vă reamintim, că procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au pus sub acuzare mai mulţi angajaţi ai instituţiei pentru infracţiuni de corupţie şi au fost percheziţionate mai multe sedii ale universităţii.

Ministerul Educaţiei Naţionale a anunţat că va solicita Agenţiei Române pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Superior să efectueze verificările care se impun pe zona de competenţă a agenţiei. Acţiunea are ca obiectiv verificarea tuturor aspectelor legate de funcţionarea Universităţii Vasile Goldiş din Arad, în conformitate cu reglementările prevăzute în legislaţia învăţământului superior din România”, se mai arată comunicat.

2 COMENTARII

  1. Cum se poate ca in atatia ani nimeni sa NU SE SESIZEZE de INDUSTRIA DE DIPLOME de la Aradul lui falcca+igass=pdl si ardeleann=prm!! aici au facul carare daoa la cabinetele profilor actualee politisti, procurori, judecatori si VREM CA RROMANICA sa fie justitie dreapta cu acesti spagariYY!! trebuie inchisa imediat acest srl=xerox de diplome si toti vinovatii la puscarie!

  2. Acest securist bolsevic=punr+prm=ARDELEAN este autorul moral al tuturor fraudelor din pseudo-facultatea asta la care cursurile se tin in sali de cinema ca pe timpul lui ceasca=filmele cu pcr! RUSINE ARDELEANN SECURIST CORUPT! la puscaric cu vadim cu tot (cel care te protejeaza, ca asa a zis: grettosul si libbidinosul si leuucoreicul, da leucoreicul, jeggosul de vadim sa mergeti toti la el in prm, dar eu va zic ca apoi sa va puneti un boloval de git si sa sariti in muress!!! nerusinatilor!! ati facut tara asta de rusine! sunt copii care chiar vor sa faca scoala NU CA SI VOI STEFAN GHIORGHIUU!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.