Văliug, locul unde fetele vor doar să se distreze GALERIE FOTO

Văliug, locul unde fetele vor doar să se distreze GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-573134880">

FotoMishu-Valiug 2-3.02.13-29

O nouă petrecere tematică, pusă la cale de cei de la Club Management, desfăşurată sub genericul “Girls just wanna have fun”, a avut loc weekendul trecut, la Ponton Casa Baraj de la Văliug. Motto-ul petrecerii, inspirat din single-ul omonim din 1983 al solistei Cyndi Lauper, s-a mulat perfect cu atmosfera party-ului, care l-a avut la butoane pe John Trend. În cursul după-amiezii de sâmbătă, schiorii ar fi trebuit să participe la o manifestare numită Cupa Adolf, în cadrul căreia concurenţii trebuie să colecteze de pe pârtie un cui, după care să-l bată într-un buştean. Din cauza vremii nefavorabile, acesta s-a amânat.

Legenda spune că Adolf era cel mai puternic bărbat de pe Semenic, iar în 1947, când s-a construit primul telescaun între Văliug şi Semenic, sistemul nu permitea întoarcerea cablului prin roată atâta timp cât scaunele erau ataşate. Scaunele trebuiau desfăcute şi apoi reataşate pe cablu la întoarcere. Adolf era un om foarte masiv care se zice că muta scaunele cu tot cu pasageri. Se pare că legenda nu este departe de adevăr deoarece bătrânii locului încă îşi amintesc de puternicul Adolf.

Foto: Mihai Toth

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.