Campionii de la RCM MVT UVT Timișoara și-au prezentat lotul și noul...

Campionii de la RCM MVT UVT Timișoara și-au prezentat lotul și noul echipament GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Rugbyștii de la RCM MVT UVT Timișoara s-au îmbrăcat în haine noi pentru noul sezon în care și-au propus și campionatul și Cupa României, precum și o participare bună în Amlin Challenge Cup. Formația și-a prezentat lotul într-un magazin de echipament sportiv, în aplauzele suporterilor. Din acest sezon, RCM va purta echipament marca O’Neills.

tricouri04_resize

RCM Timișoara începe sezonul oficial cu o săptămână mai târziu din cauza că SuperLiga are un număr impar de echipe. De aceea, bănățenii și-au prezentat noua formație și noul echipament abia miercuri după-amiază. Cu cei mai fideli suporteri alături, dar și susținuți de echipa de juniori, campionii de la RCM au urcat pe scenă rând pe rând, de la cei mai cu ”greutate” din linia întâi, la ”sudiștii” din linia de trei sferturi. În acest sezon, cei de la RCM sunt îmbrăcați cu echipamente O’Neills, o companie dintr-o țară unde rugby-ul e la loc de cinste, Irlanda. ”Suntem foarte bucuroși că în acest sezon avem un echipament nou. La meciul cu Baia Mare vom juca în noul echipament. Acum suntem o familie și arătăm ca o familie”, a declarat antrenorul Chester Williams.

Fanii apropiați de echipa i-au aplaudat pe favoriții lor, spre bucuria jucătorilor. ”Mă bucur că astăzi au venit fanii să ne susțină într-un număr atât de mare, sper să fie la fel de mulți si sâmbătă la stadion”, a spus căpitanul Stelică Burcea. Cei de la RCM au primit patru modele de echipament de joc în galben-albastru, iar două modele au pe tricou un chip de leu stilizat, ca pe stema Timișoarei. De asemena, firma de echipament sportiv le-a făcut și treninguri jucătorilor, iar acestea vor fi puse în vânzare pentru suporteri.


De asemenea, începând din acest fan, fanii RCM vor putea să cumpere și echipament-replică cu cel de joc, în urma unor comenzi online. În plus, clubul a anunțat că își va lansa și propria bere. Până atunci însă, sâmbătă, de la ora 10 dimineață, RCM ia din nou startul în campionat pe Stadionul ”Gheorghe Rășcanu” contra rivalei de la Știința Baia Mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.