Departe de armata decibelilor: concertul Krypton Unplugged readuce vibrația instrumentelor reci în...

Departe de armata decibelilor: concertul Krypton Unplugged readuce vibrația instrumentelor reci în club

0
DISTRIBUIȚI

krypton3

Melomanii timişoreni vor avea parte de o reîntâlnire sonoră, vineri, 8 martie, de la ora 21.00, la Porto Arte, cu membrii formaţiei Krypton, celebra trupă înfiinţată în 1982, care a editat de-a lungul anilor o sumedenie de albume discografice, în diverse formule. De această dată, liderul trupei, Eugen Mihăiescu, va veni cu o formulă restrânsă, evenimentul fiind programat ca un concert unplugged. „Am creat acest proiect într-o formulă restrânsă cu gândul că o chitară, o voce şi o violă , pot transmite o vibraţie, un mesaj, unui public ce a crescut cu muzica noastră.


Departe de armata decibelilor şi a sonorităţilor electrice, de data aceasta redefinind un spaţiu acustic, cald, ne apropiem de vechii noştri fani, dar şi de generaţia nouă, cu piese scrise acum două decenii, dar şi cu noutăţi interpretate – unplugged, într-un spectacol intitulat  «O parte din noi». Pregătim pentru acest an şi primul album unplugged din patrimoniul trupei, care va fi urmat de un turneu de promovare atât în ţară cât şi în Belgia, Franţa, Elveţia“, spune Eugen Mihăiescu.

Alături de el, în această variantă a trupei se află Gabi „Guriţă” Nicolau (voce) şi invitata specială Theo „The Lady in Black” – Teodora Dragomirescu – violă. Acest proiect acustic include piese ce au consacrat grupul Krypton în anii 1986 – 1996, în perioada albumelor “Fără teamă” şi “Lanţurile”. Evenimentul va avea loc la sala Vapor din Porto Arte , de la ora 21.00, iar biletele de intrare costă 25 lei (numai pentru concert) sau 60 lei (cu meniu festiv inclus). În aceeaşi locaţie, în Pub are loc o seară dansantă, ce cuprinde „dans de societate, latino şi muzică actuală“, biletele de intrare fiind 50 lei (cu meniu inclus).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.