Încă o fantezie la primărie: parcare supraetajată în zona Oituz, la fel...

Încă o fantezie la primărie: parcare supraetajată în zona Oituz, la fel ca în Veneţia

0
DISTRIBUIȚI

parcare-modex-5

Timişorenii îşi vor putea lăsa maşina în prima parcare supraetajată din oraş, până în anul 2014, dă asigurări Nicolae Robu. Primăria Timişoara nu are bani să realizeze o astfel de lucrare, dar a început să caute investitori privaţi. „Vreau ca în Timişoara să existe cel puţin o parcare supraetajată, lucrările sper să înceapă în 2013 şi vor fi finalizate anul viitor.


Se va realiza o mare parcare supraetajată realizată printr-un parteneriat public-privat în care timişorenii vor putea plăti inclusiv prin TimPark”, a explicat Nicolae Robu, astăzi. Pentru ca şoferii să poată achita acelaşi tarif ca în restul zonelor din centrul oraşului, primarul Timişoarei vrea ca o parte din locurile de parcare să treacă în administrarea municipalităţii, iar restul vor fi deţinute de constructorul parcării.

Primăria Timişoara nu are niciun teren în acea zonă, dar are de gând să determine conducerea UVT să cedeze unul pentru că „Universitatea de Vest poate construi ceva doar dacă le permitem noi, iar investitorul va veni cu banii. Nu ştiu câte locuri va avea parcarea, dar încercăm să o realizăm cu zece etaje, la fel cum am văzut una în Veneţia”. În cazul în care, totuşi, nu se va putea realiza parcarea supraetajată în zona Oituz, lângă Punctele Cardinale, a doua variantă propusă se primarul Robu este zona Bulevardului I.C. Brătianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.